Cauta in 17.804 retete
... lapte. Între timp, caleste ceapa taiata marunt împreuna cu pieptul de pui tocat. Când carnea capata o culoare mai deschisa, atunci poti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Tai bucatile de piept in doua jumatati,le speli,le condimentezi ... -o tigae adaugi 50ml. ulei si pui toate legumele tocate,mazarea,fasolea ... mai calesti 1-2 minute.Uleiul ramas il pui intr-o tigae si prajesti pieptul de pui pe ambele parti pana se rumeneste.Cand totul este ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... conserva de piersici 4 bucati piept de pui 1 1/2 lingurita praf curry 2 linguri ... , iar azi va povestesc de puiul servit alaturi de piersica prajita ... -le de suc. Sucul pastrati-l intr-un pahar. 3 Spalati pieptul de pui si daca este necesar taiati-l in bucati - depinde de piept. Feliile de piept le condimentati cu ... ulei. 5 In tigaia si uleiul ramas de la...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... jumatate din foaie. Deasupra adaugati fâsii de ardei gras, piept de pui la gratar si sos barbecue. Acoperiti cealalta jumatate de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca într-un bol mare avocado, bucatile de pui, ceapa si coriandrul. Pune ingredientele pentru vinegreta într-un borcan cu capac. Strânge bine capacul si agita puternic pentru ca ingredientele sa se omogenizeze. Toarna viengreta deasupra salatei, dupa gust, si amesteca cu grija pentru a acoperi toate ingredientele. Poti pastra restul de vinegreta în borcanul închis ermetic, la frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 1 piept de pui 1 ceapa mica 1 ardei rosu 3-4 catei de usturoi 3 linguri mustar ... si ardeiul pana ceapa devine sticloasa. Adaugati peste ele pieptul de pui taiat cubulete si caliti-l usor pana se albeste. Turnati ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... Se scoate pieptul de pui din frigider cu o jumatate de ora înainte de preparare ... . Pesmetul se amesteca cu susan. Pieptul se transeaza în 20 felii egale ... pe fiecare parte feliile de pui, pâna ce devin aurii, în jur ... usor pentru omogenizare. Feliile de pui se servesc alaturi de salata ... cherry si 2 linguri de sos olandez si mango peste pieptul de pui în...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Spalati ciupercile, indeparteti piciorusele, apoi lasati ciupercile la uscat pe un servetel. 2. Puneti carnea intr-un bol ,adaugati patrunjel, ceapa, masline, ulei de masline, pasta de rosii si amestecati totul foarte bine. Adauga condimente(sare - piper - boia de ardei) si amestecati din nou. 3. Acum umpleti ciupercile cu amestecul pe care l-ati facut inainte si le asezati in tava de copt. Apoi puneti tava la cuptor pentru 20 de minute la foc mic. 4. Dupa ce trec 20 de minute scoateti...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pieptul de pui, ceapa, usturoiul, morcovii si verdeata se dau prin masina de tocat (painea, nemuiata se da la urma pentru a curata masina).Se adauga cele 2 oua si se sareaza si pipareaza dupa gust.Se omogenizeaza bine.Se adauga faina(o lingura)si pesmet.Se tavalesc prin susan si se prajesc in uleiul incins,dupa care se scot pe hartie absorbanta, pentru a indeparta surplusul de ulei incins
Reţetă de pe retete.eva.ro
Puiul, spalat bine si sters cu un servetel absorbant, se sareaza bine si se prajeste într-o tigaie cu unt încins. Dupa ce este rumenit pe toate partile, se muta într-o alta tava, în care se mai pun laptele, usturoiul si untul taiate si frunzele de salvie. Pui, împreuna cu celelalte componente ale retetei se baga la cuptor, având grija ca din când în când sa se umezeasca suprafata care nu se afla în sos, tocmai pentru ca aceasta sa nu se usuce.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de masline. Condimenteaza bucatile de pui cu sare si piper si ... ciupercile in tigaie, alaturi de pui, si presara usturoiul feliat. Mai ... totul pe foc pâna când puiul este gatit. Între timp pune ... apoi la cuptor. Dupa ce pui în vas spaghetele cu sos, presara ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Fierbe pulpele de pui în apa cu o lingurita de sare. Între timp ... . Dupa ce fierbe carnea de pui, scoate pulpele si pune-le ... apa în care a fiert carnea de pui. Lasi sa fiarba câteva minute ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie legumele cubulete, rondele sau rase (dupa preferinta fiecaruia), iar morcovul si telina trebuie puse primele la fiert în apa cu sare si piper. Carnea o fierbeti separat pentru a iesi toata grasimea din ea, si o adaugati peste legume când acestea sunt aproape fierte. Dupa ce ati testat daca sunt fierte suficient, adica nici tari, dar nici foarte moi, adaugati bulionul si mai lasati 10 min pe foc. La final se adauga patrunjelul în cantitatea dorita. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se face un aluat din ingredientele de mai sus, destul de consistent pentru a putea fi intinse 2 foi. Pentru umplutura se caleste ceapa tocata marunt in putin ulei, api se adauga ciuperca taiata si carnea cubulete.Se lasa sa se inabuse cam 10 min, apoi se adauga patrunjelul, boiaua, sarea si piperul. Se intinde o foaie in forma, se adauga umplutura si se aseaza cealalta foaie. Se da la cuptor, incazit in prealabil, la 180 grade, 30 min. Pofta buna!!! Am folosit o forma in forma de margareta,...
Reţetă de pe retete.eva.ro