Cauta in 21.294 retete
... cinci minute, sa se roage tocana la toti sfintii si sa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete medii. Se pun la fiert împreuna cu pieptul de pui taiat tot cuburi în apa cu putina sare. Ceapa se toaca marunt si morcovul se rade, iar apoi se adauga peste cartofi si pui dupa ce au stat pe foc aproximativ 15 minute. Când apa scade si compozitia se leaga, se adauga bulionul, sare si piper dupa gust. Se mai lasa în jur de 10 minute si se ia de pe foc. Adaugam patrunjel tocat. Tocanita se poate servi cu muraturi sau salata...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Tocanita asta e atat de simpla incat nici nu prea mai are ... un bon de masa. Insa tocanita asta saracacioasa si primitiva, veritabil ... sa ne ia. Asa s-a nascut tocanita ciobanului, cum am numit-o atunci ... lasa totul la fiert descoperit. Tocanita este gata cand cartofii au ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... proteine, asa ca am facut o tocanita de soia. Chiar daca este foarte cald, am facut aceasta tocanita gustoasa, cu proteina de calitate. Veti gandi ca tocanita asta merge foarte bine cand afara este ... de soia, dar niciodata intr-o tocanita, pot sa va spun ca ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... Am facut si acest pas - tocanita de cartofi - si nu a fost ... cartofii si carnea...se acopera tocanita si se lasa sa fiarba ... adauga vegeta, se gusta apoi tocanita de sare... - Se stinge focul ...
Reţetă de pe blogulbucatareseiincepatoare.blogspot.com
... mi-a placut. Am servit aceasta tocanita cu mamaliga, astfel cum se ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Mancarea de fata e cumva asa, ca un boeuf bourguignon altoit cu un gulas austriac simplificat. E dulce-acrisoara si foarte aromata, gratie mirodeniilor din ea si vinului care o imbraca in haina parfumata inca de la inceput. Sau, ma rog, aproape de inceput, pentru ca lucrurile nu-s chiar atat de simple. Nu vreau sa se sperie nimeni, de aceea revin repede asupra afirmatiei legate de simplitate si spun asa: Mai intai toci o ceapa mare si zdrobesti doi catei de usturoi. Ii azvarli intr-o oala cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de mamaliga, cateva linguri de tocanita moldoveneasca, si se presara totul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele curatat de solzi se asaza pe fundul unui vas yena astfel încât sa îl acopere complet. De de regula un file este suficient, cel de-al doilea ramânând pentru stratul urmator. Legumele fierte si scurse se pun peste peste, se adauga rondele de ceapa cruda, condimente, lamâia taiata bacati mari, jumatate din bulion si pasta de ardei iute. Se continua cu un alt strat de peste, apoi legume, mirondenii, uleiul de masline si la final apa. Se lasa la cuptor aproximativ o ora jumatate la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente si cantitati: 1 pulpa de miel dezosata, taiata in cubulete mari, cu aproape toata grasimea indepartata; 4 linguri de grasime de miel sau ulei vegetal; 1/2 de cana cu vin rosu; 2 linguri de faina; 1 lingura de cimbru; 1/2 sau 1 lingura de piper; 1 1/2 cana cu supa de pui; 8 cartofi medii, curatati si taiati; 8 cepe albe mici, curatate; 8 morcovi, taiati in bucati egale ca dimensiuni cu cepele; 8 bucati de gulie, taiate in bucati egale cu cepele; 1 cana cu mazare proaspata; sare si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ceva, vei avea pe masa o tocanita de pui "ca la mama ... de minute, la foc mediu. Tocanita se serveste calda, cu o lingura ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
La origine, mancarea se cheama "Ratatouille", dar eu nu am inteles de ce! Stiu doar ca este foarte gustoasa. Ingrediente : trei-patru ardei capia, doi dovlecei, doua vinete mari, o ceapa, doua rosii bine coapte, 50 grame ciuperci albe de cultura, o cana de suc de rosii, verdeata (reteta cere busuioc, dar poti incerca cu frunze de telina sau leustean, plante aromate puternic), sare, piper negru macinat, un borcan mic de smantana. Preparare: Curata toate legumele. Pregateste un vas putin adanc,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , dar v-ati saturat de clasica tocanita? Nu e bai! Adaugati putin lapte ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se incinge uleiul intr-o tigaie mare si se caleste ceapa timp de 2 minute. Se adauga vanata si morcovii si se calesc 5 minute, amestecand des. Se adauga restul ingredientelor si se gateste la foc mediu-mic, cu capacul pus, timp de 5 minute, amestecand des. Legumele trebuie sa se inmoaie dar sa nu devina prea moi. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se caleste ceapa putin si apoi se adauga morcovul dat prin razatoarea fina. Se adauga 3 linguri de apa si se lasa la fiert. Ardei copti se taie fasii si se adauga si ei in tigaie impreuna cu usturoiul tocat fin. Se mai lasa pe foc circa 10 min si apoi se pune conserva de rosii, se condimenteaza si se serveste ca atare sau ca garnitura.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fiert. Inainte sa fie gata tocana punem orezul in apa si ... , vreo 90 % il punem in tocana, amestecam usor cat sa-l incorporam ... orezul, doar miscam cratita. Gustam tocana si potrivim de sare. Oala ... cutite si le umplem cu tocana. Lovim borcanele de masa ca ... ardei ca sa nu fermenteze tocana. Borcanele se aseaza pe lama ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Se toaca cepele si se pun la calit intr-o lingura de ulei in tigaia de prajit; se oparesc rosiile pentru a indeparta pielita mai usor, se taie bucatele mici; cand ceapa e aurie, se adauga rosiile si se amesteca din cand in cand, lasandu-le sa fiarba la foc potrivit; cand compozitia este scazuta destul de bine, punem 2 oua batute in prealabil si amestecam pana cand se leaga compozitia (oul trebuie sa arate ca intr-o omleta); adaugam sare si piper! Este o mancare foarte usor de preparat si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... o va prescrie niciun medic cardiolog, o tocanita foarte consistenta din carne de ... poarta, dupa caz, numele de tocana alba (in Ardeal) sau ciulama ... cateva clocote pana se ingroasa tocana. Asezonati cu sare si mult ... macinat. In mod traditional, aceasta tocana se serveste cu mamaliga fierbinte ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Cu painica de casa Mancarea mea preferata, cea mai buna reteta de mancarica de vita cu sos rosu, este conbinatia ideala dintre capia, vita, paprika, si un vin bun gen Budureasca cabernet sauvignon sau feteasca neagra. Putem face cu 2-3 feluri de carne 500 gr carne de vita frageda dar cu grasime 2-3 cepe rosii 2 ardei capia rosii Cateva felii telina Putin morcov 1 capatana de usturoi 2 linguri pasta de rosii 28% Verdeata ulei de masline 1/2 ceasca vin rosu sec 1 cana de apa fierbinte Boia...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... de post si foarte ieftin: Tocanita de legume. Asadar ingrediente: cantitatile ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com