man care de organe berbecut
Pagina 4 din 5
Te-ar mai putea interesa:
care este osul amar de la crap, prajitei pufosi cu fusul care se pregateau la nuntiile moldovenesti, pastrama de berbecut la tigaie, mancare din organe de oaie, prajituri care nu se coc, cofetarii in sectorul 3 care prepara coliva, prajitura care nu necesita coacere, tochitura cu organe
Mod de preparare: 1.Pentru sirop,se pun apa cu zaharul si cacaoa,dupa gust,la fiert,si se lasa pana se obtine un sirop bine legat. 2.Biscuitii se zdrobesc fin la robot sau se dau prin masina de tocat.Peste ei adaugam margarina moale,cele doua linguri de cacao,stafidele,nuca,esenta de rom si o parte din sirop(rece).Amestecam bine cu mainile pana se omogenizeaza.Compozitia trebuie sa fie destul de umeda;daca ni se pare uscata mai turnam sirop si amestecam din nou. 3.Din pasta rezultata se iau...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mazarea se fierbe impreuna cu pastele (am avut congelata, s-a fiert atat cat trebuie), apoi se dau sub un jet de apa rece si se lasa de-o parte. In acest timp, intr-o tigaie antiaderenta se caleste usor usturoiul cu pancetta taiata fasii, cateva miniute. Se adauga pastele, mazarea si smantana si se lasa pe foc inca 2-3 minute. Potrivim gustul cu sare si piper alb, apoi punem din loc in loc gramajoare de ricotta, cu o lingurita. Se servesc calde, cu parmezan ras deasupra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... uscat, 1 lingura seminte de mustar, o mana boabe de porumb uscate, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , o jumatate de telina, taiate marunt, o mana de fasole verde taiata bucati ... , un patrunjel, o jumatate de telina, o mana de fasole verde, un sfert ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... instructiunilor de pe ambalaj, o mana arahide, o mana coriandru Mod de preparare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg organe, 3 linguri ulei, 4 cepe, 1 lingura bulion, 1 ceasca mare orez, piper ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mai mici. Va mai trebuie o mana de alune nesarate si coapte ... de zahar, o conserva de ananas, o mana de alune nesarate si coapte ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de friptura de porc tocata, o mana de felii de gutuie din ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se calesc ceapa, boabele de fasole verde si ardeiul in uleiul de masline. Se adauga patrunjelul si apoi ouale batute spuma. Se prajeste pe ambele parti si se serveste la micul dejun. - 1 lingura ulei de masline, 1/2 ceapa taiata felii, o mana de fasole verde boabe, 1/2 ardei gras verde, o mana de patrunjel taiat marunt, 4 oua. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
o mana frunze de ghimbir taiate, 6 cani apa, o lingurita scortiosara, 2 lingurite miere, felii de lamaie Mod de preparare: Intr-un vas se amesteca ingredientele, fara miere si lamaie, si se lasa la fiert 20 de minute. Se indulceste si se serveste cald in pahare, decorate cu felii de lamiie.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mana buchetele de broccoli, o ceapa taiata, un dovlecel, o cana pastai, un ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... g ciuperci, 3 oua, 200 g smantana si o mana branza; pt aluat: 200 g margarina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... carne de pasare, 2 cepe, 1 dovlecel, 1 mana pastai de fasole verde, 1 morcov ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cat la trebuie sa fiarba: o mana de fasole verde taiata in ... fasole uscata, 1 morcov, 1 patrunjel, o ceapa, o mana fasole verde, 2-3 cartofi, un sfert ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... zahar, sos de chili dulce, 1 mana de fasole verde (se gaseste ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... carne de berbec sau de oaie fara grasime, morcov, patrunjel, o ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 tulpini de telina, o rosie mare, o mana de buchetele de conopida, o conserva ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , o telina, un catel de usturoi, o mana de flori de tei (proaspete ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se face un aluat si se lasa deoparte pana este gata umplutura.Nu se framanta prea mult. Morcovii si merele curatate se rad pe razatoare si se amesteca intr-un castron cu restul de ingrediente. Apoi se pun intr-o craticioara sa se inmoaie.Amestecam din cand in cand. Se lasa sa se racoreasca. Aluatul se imparte in doua si se intind foi subtiri. Intr-o forma de copt unsa cu ulei si pudrata cu faina se asterne prima foaie care se acopera cu morcovii. Se aseaza si foaia a doua care se intepa pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca iaurtul cu ceasca de ulei cu ouale , sarea si faina, din compozitia astfel obtinuta se fac bilute de marimea unei nuci, apoi se intind in foi subtiri. Se ia foaie cu foaie si se unge cu jumatate de lingura de ulei fiecare si se pun una peste alta. Intre timp se face compozitia de carne , se amesteca toate ingredientele si din compozitia obtinuta se ia cu lingura si se pune astfel: foile puse in prealabil una peste alta se impacheteaza prima data in jumate se obtine astfel un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro