mamaliga ciobanului
Pagina 1 din 1
... a mancat cu pofta :))) * am facut o mamaliga relativ moale * din care am ... " in jos Eu am facut 3 ... dar ieseau linistit 8 din mamaliga mea ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
Se tapeteaza o strachina de lut cu bacon feliat, se pune un strat de mamaliga si se umple cu pastrama de oaie facuta la gratar. Deasupra se pune brinza de oaie si se acopera cu mamaliga. Se pune la cuptor incins 15 minute. Cind se scoate, se rastoarna, se da strachina laoparte, se pune o lingura de smintina si un ochi romanesc. - Malai, pastrama de oaie, brinza de oaie, bacon feliat, ou, smintina. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
mamaliga, branza de burduf sau in coaja de brad, unt Mod de preparare: Mamaliga, mai vartoasa, se modeleaza, cu mainile umede de zer, cuprinzand in interior branza si untul. Se coc pe jar sau in cuptor pana ce devin crocanti la suprafata si branza se topeste Mod de servire Cu jintita sau lapte gros
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... sa ne gateasca un Bulz ciobanesc . Simplu si neaos romanesc. Nu ... frumos glasuieste Cristina despre aces preparat romanesc: " Bulzul ciobanesc nu este o mamaliga simpla cu branza si carnat, este un bulgare ... din a savura imbucaturi faine de mamaliga cu carnat si branza topita ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com