Cauta in 21.294 retete
... în prealabil cuptorul. 2. Opareste floretele de conopida în apa fiarta timp de câteva ... încinsa. 4. Dupa ce s-a scurs bine conopida, se da prin ulei si ... minute pâna se rumeneste putin conopida, timp în care se stropeste cu ... de lamâie. 5. Se asaza conopida în tava de la cuptor si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pâna se albesc. Apoi se toarna laptele, putin câte putin, si faina amestecata cu praful de copt. Albusurile se bat spuma si se încorporeaza usor în amestecul de galbenusuri. Dupa ce compozitia a fost omogenizata bine, în tigaia încinsa zdravan si unsa suficient cu unt sau margarina se toarna un sfert de polonic de aluat. Când încep gaurile sa se formeze se întoarce pancake-ul. Totul dureaza circa un minut. Înainte de a fi servite se ung cu orice...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Budinca de macaroane cu branza este recomandata bebelusilor peste 1 an fiind bogata in calciu ... buna, fiind ispititoare pentru orice bebelusi mofturos. Ingrediente: 300g macaroane 200g branza telemea sau cascaval ras 75g unt 2 oua sos de rosii Mod de preparare: Macaroanele se fiert in apa cu ... . Ouale se amesteca impreuna cu branza telemea si cascavalul. Se amesteca ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... în prealabil cuptorul. 2. Opareste floretele de conopida în apa fiarta timp de câteva ... încinsa. 4. Dupa ce s-a scurs bine conopida, se da prin ulei si ... minute pâna se rumeneste putin conopida, timp în care se stropeste cu ... de lamâie. 5. Se asaza conopida în tava de la cuptor si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Macaroanele cu branza sarata sunt o reteta de zi cu zi: ieftina ... reteta intr-un festin. Vezi si reteta americana de macaroane cu branza . Reteta: Macaroane cu branza Ingrediente: 400 grame macaroane (sau alte paste scurte) 50 grame unt ... ]In limba romana, termenul de macaroane desemneaza pastele lungi, tubulare, asematoare ... tari insa, inclusiv in...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Jamie Oliver este cel din cauza caruia imi place mie sa gatesc ...
Reţetă de pe sara-2009.blogspot.com
Freaca untul, zaharul, mamaliga si faina. Adauga coaja de lamâie si ouale. Acopera cu o folie alimentara si pune la frigider pentru o ora, pâna se întareste putin. Pune o hârtie pentru copt într-o tava si pune cu lingurita gramezi mici din compozitie în tava. Coace în cuptorul încins timp de 5 - 6 minute, pâna ce marginile biscuitilor sunt usor aurii. Scoate din cuptor si lasa sa se raceasca timp de 15 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spala bina cartofi si apoi pune-i la fiert. Când sunt gata fierti, scurge-i bine de apa si stropeste-i cu putin ulei de masline, adauga sare, piper si rozmarin. Încalzeste cuptorul la 220ºC, pune cartofii într-o tava si lasa-i la cuptor aproximativ 25 de minute, sau pâna capata o culoare aurie. De asemenea, îi poti înveli în foaie de aluminiu.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste o tigaie si pune feliile de vinete la prajit. În timp ce vinetele sunt pe foc, amesteca într-un castron 8 linguri de ulei cu 3 de otet, cu patrunjel, menta si usturoi. Adauga sare si piper dupa gust. Când vinetele sunt gata, pune-le în castronul cu dressing si amesteca-le, apoi asaza feliile de vinete pe bruschete si toarna ce a mai ramas din dressing.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Asaza pe fundul cupelor de înghetata afinele proaspete. Mixeaza în robotul de bucatarie iaurtul, menta, mierea de albine, dupa care adauga si fructele congelate. Pune înghetata peste afinele proaspete deja aranjate în cupe. Credit foto: jamieoliver.com
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ou înca moale, aproape crud. Mai apoi se stinge focul. Jamie Oliver spune ca omleta se gateste inclusiv când este luata de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Si iar am ajuns la macaroane..;))...I reeeeally love them...:d Pentru un ... avem nevoie de: - 400g macaroane; - 600g branza dulce de vaci; - 15 ... le acopere (1 ora). - apoi pregatim macaroanele: apa se pune la fiert ... de lingurita cu sare si macaroanele...dupa vreo 10 minute luam macaroanele de pe foc si le sitam.... - intr-un castron amestecam branza de vaci, zaharul...
Reţetă de pe blogulbucatareseiincepatoare.blogspot.com
Într-un mojar, piseaza cimbrul, semintele de chimen, oregano, usturoiul si sarea. Adauga uleiul de masline si zeama de lamâie, amesteca, apoi unge fiecare bucata de carne cu acesta. Bucatile de carne pot sta la marinat de la cinci minute, pâna la 8 ore, în functie de preferintele tale. Prajeste apoi bucatile de carne într-o tigaie, în functie de preferinte. Lasa-le sa se raceasca timp de 5 minute, pentru ca astfel vor deveni mai suculente.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , în care sa încapa buchetul de conopida decupat si sa mai ram ... lucru pentru ca buchetul de conopida sa se gateasca corect. Adauga în tigaie ceapa, usturoiul, restul de conopida taiata în bucatele si putin ulei ... apoi apasa usor buchetul de conopida în sos, fara sa-l strivesti, El ... fiert pâna când buchetul de conopida este complet fiert. La final ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Budinca de macaroane cu branza O reteta veche pe care ne-o faceau bunicile insa mie ... o fac adesea Ingrediente: 300 gr macaroane rupte in jumatate 300 gr branza de oaie veche 150 gr ... cand da in clocot adaugi macaroanele pentru 10 minute dupa care ... rom si restul ingredientelor. Adaugi macaroanele scurse si ungi un vas ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Vinetele se taie rondele si se pun pe gratar. În timp ce se fac vinetele, amesteca într-un vas restul ingredientelor pentru a obtine un sos delicios. Amesteca feliile coapte de vinete cu sosul rezultat si pune amestecul pe felii de pâine prajita. Pofta buna! Credit foto: jamieoliver.com
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru a prepara pastele toscane trebuie sa mixezi în robotul de bucatarie faina cu frunzele de spanac. Vei obtine un aluat de un verde frumos din care rupi câte putin si rulezi pe o suprafata tapetata cu faina. Astfel vei avea paste toscane pici care arata ca niste pastai de fasole verde. Se fierb pastele în multa apa cu sare timp de 5 minute, timp în se pregatesc legumele. Într-o tigaie se pune putin ulei de masline si se adauga usturoiul si fulgii de ardei iute. Apoi se pun feliile...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se încalzeste cuptorul în prealabil. Se bat bine ouale. Se pun înr-o tigaie feliile de cârnaciori si cartofii pâna se calesc împreuna putin, dupa care se pun pe o farfurie. În grasimea din tigaie se adauga rozmarinul si ouale batute, iar la suprafata amestecul de cartofi cu cârnaciori. Se pune tigaia la cuptor pâna ce ouale sunt patrunse. Între timp se taie ceapa în felii subtiri si se freaca bine cu sare, piper, ulei de masline si frunze de patrunjel. Se scoate omleta din cuptor...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dressingul se prepara amestecând uleiul de masline, sucul de lamâie si smântâna sau brânza. Fierbe cartofii în apa cu sare timp de 20 de minute, sau pâna devin moi. Apoi scurge-i bine de apa. Dupa ce se racesc, curata cartofii de coaja si taie-i cubulete. Amesteca-i cu dressingul si apoi adauga ridichiile, menta, arpangicul si sarea si piperul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
În prima faza se mixeaza untul, zaharul si coaja de lamâiei pâna se omogenizeaza ca o crema. Treptat se adauga galbenusurile si faina, apoi se toarna laptele si sucul de lamâie. În alt castron, se bat albusurile pâna se întaresc pentru ca mai apoi sa se toarne peste compozitia obtinuta mai devreme. Toata compozitia "unita" se amesteca usor, în asa fel încât sa nu iasa aerul din spuma de albus. Urmatorul pas este coacerea. Pentru asta avem nevoie de un vas termorezistent în care se...
Reţetă de pe retete.eva.ro