Cauta in 21.294 retete
Pune uleiul într-o tigaie la încalzit, apoi adauga sparanghelul cu sare si piper dupa gust si lasa-l aproximativ 5 minute. Îndeparteaza tigaia de pe foc si pune sparanghelul pe o farfurie. Stropeste-l cu suc de lamâie si presara menta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mazarea se spala bine si se fierbe in apa cu sare. Cand este gata fiarta, se spala cu apa calduta si se lasa la racorit. Pentru preparare se foloseste blenderul de mana, in care sunt pasate boabele impreuna cu menta proaspata. Amestecul se subtiaza doar cu ulei de masline si cu zeama de lamaie. Se gusta pe parcursul prepararii, pentru a echilibra aromele. Se serveste pe paine prajita sau alaturi de cartifi copti la grill. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... revigorant!!! :) Ingrediente pentru 6-8 portii: - 1 litru limonada (preparata din sucul si coaja rasa de la 2 lamai ... ) - 4 ramurele de menta proaspata - 1/2 castravete, taiat cuburi (optional) - 1 portocala, taiata sferturi si apoi felii ... poza, cu paharele-n dunga :P Limonada: Puneti menta, castravetele (doar cine nu ... cu un sucitor si adaugati limonada. ...eu...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... zahar brun - 170g miere - o lingurita esenta de portocala - o lingura coaja de portocala rasa - 350g faina - o lingurita praf de copt (eu am folosit ... , mierea, esenta si coaja de portocala. Amestecam bine. Adaugam apoi faina ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... - aripioare, pulpe intregi, pulpe dezosate) - 4 portocale - 1 morcov fiert - o lingura stafide - 2 linguri ... morcovul. Se storc doua dintre portocale iar celelalte doua se curata ... , se acopera cu sucul de portocale, diluat cu putina apa, se ... topesc se adauga cele doua portocale taiate felii si vinul si ... cel in care s-au inabusit portocalele si cel in care a fiert ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... folosit caise) 4-5 lingurite coaja de portocala rasa 1 Intr-un vas amestecati ... in 4), fisticul si coaja de portocale. Amestecati bine. 4 Turnati amestecul intr ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... legumele. Se adauga patrunjel si menta verde, apoi se paseaza amestecul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de rosii, ardei, ardei iute, portocala rasa de coaja (sau lamaie). Stoarceti putina zeama de portocala in sosul din tava, adaugati frunza ... de loboda, spanac, felii de portocala, bastonase de ardei iute, feliute ... el putin usturoi zdrobit, condimente si zeama de portocala, dupa gust ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate ingredientele si albusul batut spuma si cu frisca. Se pune in forme si se da la congelat. - 1 l suc de portocale, 6 linguri zahar pudra, zeama de la 3 lamai, 20 ml apa, 1 albus, 1/2 kg frisca. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... creme. La final se adauga menta tocata si zeama de lam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 1 cana smantana 2 linguri frunze de menta tocate 1-2 linguri cimbru 1 lingura suc ... de lichid. Apoi adaugati cimbru, menta, smantana, zeama de la lamaie ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Crevetii se pun la marinat in zeama de lamaie, potocale si sare timp de 2 ore. Se scot se pun la fiert in apa oparita cca.10min si apoi se pun la prajit in unt topit. Se lasa 5 min. pe o parte si inca 5 min. pe cealalta parte. Se servesc calzi pe platou de portocale.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Freaca untul, zaharul, mamaliga si faina. Adauga coaja de lamâie si ouale. Acopera cu o folie alimentara si pune la frigider pentru o ora, pâna se întareste putin. Pune o hârtie pentru copt într-o tava si pune cu lingurita gramezi mici din compozitie în tava. Coace în cuptorul încins timp de 5 - 6 minute, pâna ce marginile biscuitilor sunt usor aurii. Scoate din cuptor si lasa sa se raceasca timp de 15 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Crevetii se pun la marinat in zeama de lamaie, potocale si sare timp de 2 ore. Se scot se pun la fiert in apa oparita cca.10min si apoi se pun la prajit in unt topit. Se lasa 5 min. pe o parte si inca 5 min. pe cealalta parte. Se servesc calzi pe platou de portocale.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala bina salata, leurda si restul legumelor. Salata verde, leurda, menta se toaca mai marunt sau se rup cu mana. Ridichile se taie rondele, la fel si ceapa. Ardeiul iute se toaca cat mai marunt. Se amesteca toate aceste ingrediente, se adauga ulei de masline, otet balsamic, zeama de la o jumatate de lamaie si sare. Salata de leurda cu ardei iute si menta se poate servi simpla sau cu cartofi prajiti sau cu ce doriti.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... âie, mustarul si sucul de portocale. Se amesteca si se lasa ... si se tine la cald. Portocala se curata de coaja si ... ramas se adauga feliile de portocala, capa verde taiata marunt si ... 1-2 minute. Se serveste pestele împreuna cu sosul si feliile de portocala ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preparare: cureti pepenii de coaja, ii tai in cubulete potrivite si adaugi zaharul. Prepari ceaiul verde dupa instructiunile de pe cutie, iar cand e gata, adaugi frunzele de menta. Lasi sa se infuzeze cateva minute, strecori, lasi sa se raceasca si torni peste pepeni. Dai salata de pepene si menta la frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierbe lintea în apa si dafin aproximativ 40 de minute pâna se înmoaie. Dupa ce s-a racit putin se pune lintea si putin lichid în blender, se amesteca celelalte ingrediente si se mixeaza pâna devine o pasta omogena. Se serveste cald sau se poate pastra la frigider. Poti sa iei un borcanel cu tine la serviciu, câteva legume taiate si ai gustarea sanatoasa la îndemâna.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , spardem 5 oua, adaugam frunzele de menta verde in branza, adaugam si ... linguri ochi cu sirop de menta. Amestecam toate ingredientele pana se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb cartofii în apa sarata pâna intra furculita cu usurinta în ei si se scurg bine. Se lasa la racit, apoi se taie fiecare în jumatati. Se adauga smântâna, zeama si coaja de lamâie, sare de mare si piper negru macinat. Se amesteca o parte din menta cu ardeiul iute si se adauga si aceste ingrediente în salata, restul se presara deasupra. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro