Cauta in 21.308 retete
Pune orezul la fiert într-un vas cu apa. În alt vas pune laptele la fiert împreuna cu zaharul. Dupa ce orezul da în clocot de câteva ori, strecoara-l si adauga-l în laptele îndulcit. Lasa-le sa fiarba pâna când orezul începe sa se umfle. Adauga praful de vanilie, pentru un plus de aroma. Dupa ce fierbe orezul, adauga nuca rasa si amesteca bine. Acopera mai apoi orezul cu un strat delicios de crema de alune. Gustarea este gata!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Primul pas este sa se pregateasca o marinata din lapte de cocos, curry si sos de soia în care se introduc bucatile de pui. Aceasta combinatie se lasa la rece, în frigider, câteva ore. Carnea de pui marinata, scoasa din sos, se da prin fulgii de cocos, care apoi se pun din nou în marinata. Preparatul astfel obtinut se baga la cuptor, unde se lasa pâna când sosul se îngroasa si carnea se patrunde. Ca si garnitura, la acest fel de mâncare, se foloseste orezul în doua...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si se amesteca împreuna cu laptele batut si vanilia. Apoi se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la masa au melcisorii cu lapte si stafide bucuria lor va ... este absolut delicios. Ingrediente: 500ml lapte 250g melcisori (sau alte paste ... (optional) Mod de preparare: Punem laptele la fiert impreuna cu zaharul ... intr-un clocot. Cand fierbe laptele, adaugam melcisorii si reducem focul ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... Pune laptele la fiert împreuna cu 100 grame de zahar si ... compozitia, turnând treptat câte putin în laptele caldut. Dupa combinarea cu laptele a compozitiei cu galbenusuri pune din nou la foc amestecând ... adânci sau boluri: toarna laptele vanilat peste care asaza bezeaua ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Reteta de biscuiti cu lapte batut am gasit-o aici si mi ... in casa nu prea lipseste laptele batut , deci prepararea acestor biscuiti cu lapte batut n-a fost o problema. Si chiar ne-a placut rezultatul. Ingrediente ... cu cimbru) 80-90 gr lapte batut Mod de preparare: Faina ... se faramiteaza. Adaugati cimbrul si laptele batut si amestecati bine pana ... , alaturi de un pahar de lapte...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Laptele si apa se pun la fiert, dupa care se adauga grisul si se amesteca la foc mic timp de 10 minute. Se ia de pe foc si se adauga restul ingredientelor. Grisul se serveste cald sau se lasa la racit si se bate cu mixerul pentru a obtine o consistenta mai cremoasa. Credit foto: http://scandifoodie.blogspot.com
Reţetă de pe retete.eva.ro
Lasa zaharul în apa la topit pe temperatura medie. Imediat ce zahar s-a topit si începe sa fiarba siropul trebuie sa-l lasi exact 5 minute. Se stinge focul si se amesteca untul pâna se topeste. Se adauga laptele praf, pudra de cacao, vanilia, sarea si romul, amestecând panâ când ciocolata devine omogena. Se adauga alunele, dupa care se toarna compozitia într-o tava tapetata cu folie alimentara. Se lasa la rece, dar nu la frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Laptele se pune la fiert intr-o cratita, cand da in clocot sa pun cele 200 g fidellini usor, in ploie pentru a nu se lipi una de alta. Se amesteca cu grija si se fierbe 5 min. Se adauga zaharul, zaharul vanilat si si praful de nuscoara in momentul in care se opreste focul. Feirbinte se pune in boluri si deasupra se orneaza cu dulceata de gutui.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Capsunile trebuie sa fie potrivite ca marime si in stare perfecta. Ele se introduc pe jumatate in ciocolata alba sau ciocolata cu lapte, ambele incalzite in prealabil.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Toarna peste el amestecul de lapte cu lamâie rasa, usturoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Puiul, spalat bine si sters cu un servetel absorbant, se sareaza bine si se prajeste într-o tigaie cu unt încins. Dupa ce este rumenit pe toate partile, se muta într-o alta tava, în care se mai pun laptele, usturoiul si untul taiate si frunzele de salvie. Pui, împreuna cu celelalte componente ale retetei se baga la cuptor, având grija ca din când în când sa se umezeasca suprafata care nu se afla în sos, tocmai pentru ca aceasta sa nu se usuce.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se preîncalzeste cuptorul la 205 grade Celsius. Într-un bol se amesteca faina, praful de copt si zaharul. În alt bol se bate oul si se amesteca cu laptele si uleiul, dupa care se toarna peste ingredientele uscate. Se încorporeaza toate, amestecând cu o spatula sau o furculita, iar la final se adauga curmalele si nuca. Se toarna în formele pentru briose si se lasa la cuptor 25 de minute. Se lasa la racit la temperatura camerei, înainte de a le scoate din forme.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... orezul în câteva ape, timp în care laptele împreuna cu zaharul si vanilia ... . Când esti gata, adauga orezul în lapte si lasa-l pe foc pâna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se adauga laptele într-o oala, împreuna cu un vârf de cutit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de vreo 4-5 ori Se pune laptele, scortisoara si coaja de lamaie ... tine pe foc pana ajunge laptele la punctul de fierbere. De ... adânca. Cand orezul cu lapte este rece, aruncati un praf ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ! Am batut ouale, am adaugat laptele batut, esenta de rom, zaharul ... ; atunci am pus compozitia de lapte batut si am acoperit cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Laptele se amesteca cu grisul si se fierbe pana se ingroasa. Cand este gata se da deoparte. Caramelizam cele 10 linguri de zahar.Putem lasa caramelul in vasul respectiv sau tapetam o alta forma cu el.Eu am tapetat o forma de guguluf.Punem un strat de gris ,punem din loc in loc cate o lingura de dulceata de gutui care este mai tare,apoi alt strat de gris si dulceata din loc in loc.Dam la cuptor pentru 10 min.Cand este rece rasturnam.Este tare bun acest desert rapid.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... când compozitia devine omogena. Amesteca laptele batut cu bicarbonatul de sodiu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sunt foarte simplu de facut si rapide. Feliile de paine se trec prin lapte si ou si se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Se scot deoparte pe un servetel absorbant. Pofta buna! Mod de servire: Friganelele se ung cu dulceata de cirese si se servesc alaturi de o cana de lapte.
Reţetă de pe retete.eva.ro