Cauta in 20.697 retete
Taie usturoiul marunt si pune-l la rumenit în uleiul încins. Adauga ceapa tocata, lasa 1-2 minute si toarna sosul de rosii decojite din cutie. Pune sare si piper si lasa un sfert de ora la fiert, timp în care fierbi tagliatellele conform instructiunilor de pe ambalaj. Pastele se scurg si se adauga sosul de rosii, ciupercile taiate felii, rosiile cherry si câteva frunze de busuioc deasupra. Se pot servi si cu parmezan ras sau feliat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , sarat, rulat si uscat, ce poate fi cumparat din bacaniile italiene ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , in Italia si in comunitatiile italienilor din lume, circa 140 de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... care duce cu gandul la Italieni, se serveste rar in Italia ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... numele generic pentru toate branzeturile italiene produse din lapte de oaie ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Branza mozzarella, branza cult a bucatariei italiene care se bucura de popularitate ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... prajita cu usturoi are origini italiene, fiind deseori servita langa paste ... 5 minute. [tip]In multe restaurante italiene din New York bagheta este ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de gustoasa din repertoriul bucatariei italiene. Un escalop de curcan ( scallopini ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ne-au servit au fost italieni, asa ca ne-au povestit ... Boccatino, in local erau numai italieni si pentru mine, faptul ca ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... mult in gastronomia lor, iar italienii asezoneaza anumite feluri de pizza ...
Reţetă de pe bucatariacameliei.blogspot.com
...  e considerata adevaratul simbol al bucatariei italiene. Numita pe alocuri, din ratiuni ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Saltimbocca alla romana este cea mai buna dovada a faptului ca retetele bune fac istorie! Pentru ca nu doar romanii au facut istorie ci si mancarurile lor. Culegerea de retete a patricianului Marcus Gavius Apicius sta marturie in acest sens. Dar parca si mai palpabila este o portie de saltimbocca alla romana, combinatie de carne de vita, sunca si salvie, intr-un sos dens de vin . Un snitel natur sau o friptura la tigaie cu un insolent gust de salvie. Numele retetei, de arunca in gura, ne...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Numele acestei prajituri, originara din cea mai saraca zona a Venetiei medievale, locuita de cei porecliti nicotti , spune cam totul despre originea sa modesta si simplitatea ingredientelor ce o compun. Lista ingredientelor aminteste de budinca de paine, cu care are in comun majoritatea ingredientelor, forma sa aduce cu un pandispan sau un sufleu, iar gustul sau va va duce cu gandul cu siguranta la o prajitura cu branza. Asadar, o prajitura economica, generoasa in satisfactii. Incercati macar...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... impreuna cu sosul. Urmati sfatul italienilor si preparati pastele "al dente ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... , cu riscul de a primi influente italiene - predominant siciliene -, spaniole, nord africane ... din bucataria malteza au aluzii italiene. Mqarrun il-Forn (macaroane la ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... aveti posibilitatea, alegeti vinurile frantuzesti, italiene, unguresti sau, de ce nu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... este identic cu cel al langosilor , cu mentiunea ca in cazul ... zis ca seamana mult cu langosii :P ...ca mod de preparare... Au ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... de iarna cu gusturi proaspete, italiene, care necesita doar o mana de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Una dintre cele mai cunoscute branzeturi italiene, Gorgonzola, este o branza fementata moale produsa din lapte de vaca si inobilata cu mucegai albastru (penicilinum gorgonzola). Specifica regiunii italiene care-i poarta numele, faima branzei Gorgonzola s-a extins in toata Europa fiind apreciata in combinati cu paste, pizza, fripturi de vita sau pui sau consumata ca atare, ca desert, alaturi de alte branzeturi si fructe. Gorgonzola are o consistenta cremoasa...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
O reteta ce cucereste prin simplitate si rafinament. Dolvecei si rosii uscate la soare, totul sotat usor intr-un ulei infuzat cu usturoi si ardei iute. Paste minunate pentru serile de vara, ideale inainte de un vin rosu. Portii: 2 Timp de preparare: 30 de minute Ingrediente: 250 grame linguini (sau alte paste lungi  spaghetti, tagliatelle etc) 1 dovlecel 12 rosii uscate la soare 3 catei de usturoi 1 lingurita fulgi de ardei iute (optional) 4 linguri ulei de masline extravergine parmezan ( ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro