kiwi colada non alcoolic
Pagina 4 din 5
Te-ar mai putea interesa:
pina colada, supa de kiwi, dulceata de kiwi, fresh portocale kiwi blender, nada colada, prajitura cu mascarpone si kiwi, prajitura post kiwi, prajitura cu kiwi, smoothie kiwi, sirop kiwi
Dupa ce se spala fructele, se curata de coaja si se taie bucatele mici. Sucul de portocale se amesteca, într-un blender, cu musli si cu fructele si se "toaca" pâna se obtine un piure fin. Bautura se serveste imediat. Daca vreti sa fie revigoranta, puteti sa puneti si câteva cuburi de gheata. Pentru un aspect cât mai rafinat, pune alaturi si câteva bucatele e fructe. Tips: daca nu aveti blender, puteti folosi mixerul vertical.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Curatam si feliem fructele.Le punem intr-un bol si adaugam zaharul vanilinat.Punem salata in castronele si o decoram cu frisca vegetala.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Zaharul se dizolva in bere si se infierbinta pina aproape de fierbere 2-3 minute.Dupa aceea, se ia de pe foc, se pune zaharul vanilat, si, facultativ, o cuisoara intreaga. Alcoolul se adauga, numai dupa ce s-a racit lichidul.Lichiorul va avea un gust placut, putin amarui de la bere.Dupa 15 zile, se poate consuma. - 500 ml bere, 300-500 g zahar, 250 ml alcool, vanilie. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , piersici, compoturi din fructe exotice, kiwi, etc. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... vin dulce alb (16-22% alcool), 50 g miere zaharisita, 50 g menta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... amesteca 2 parti zeama cu o parte alcool de 90 grade, adaugind 300 ... lichid (zeama de gutui plus alcool) si vanilie.Se pune la ... poate consuma. - 1 kg gutui, 1 l apa, alcool, zahar, scortisoara, cuisoare. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Alcoolul, cafeaua si vanilia se pun intr-o sticla de 4-5 l care se ... laptele nefiert se amesteca cu alcoolul si cafeaua si se agita ... lui, sa incorporeze toate impuritatile. - 1 l alcool, 250 g cafea macinata, 1 kg zahar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... stropesc bine cu 3-4 linguri de alcool pur. Chiar la masa, se aprinde alcoolul (daca se poate cu lumina stinsa in camera) care ... clatitelor. - Clatite, marmelada, dulceata, 3-4 linguri alcool pur. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca intr-un pahar sucurile de visine, soc si lamaie cu zahar. Se completeaza cu apa minerala si se orneaza cu felii de lamaie, de kiwi si cu menta. - 150 ml suc de visine, 2 linguri suc de soc, o lingura suc de lamaie, apa minerala, zahar, lamiie, kiwi, menta pentru ornat. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala fructele, se curata de coaja si se taie bucatele mici. Sucul de portocale se amesteca, într-un blender, cu musli si cu fructele pâna se obtine un piure fin. Bautura se serveste imediat. În zilele caniculare, poti adauga si câteva cuburi de gheata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata fructele, se taie bucati si se amesteca împreuna. Pentru un plus de satietate poti sa adaugi un topping de nuci/seminte crude, maruntite.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Eu am facut 2 aperitive ,"arici teposi",pentru a infinge betisoarele de bambus am folosit ananas ca e frumos ca decor,puteti folosi si portocala mai mare sau pepene galben .. Spalati legumele si fructele ,taiati cuburi mai mari sau rondele ,de exemplu castravetii rondele cu ajutorul unei forme de inimioara sau zimtata ca da frumos ca decor ,la fel si cu ardeii ,sau cuburi mai mari ,;mozzarela ,rosiile si maslinele si strugurii le lasati asa..apoi infingeti cate una pe fiecare bat pana...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Prepararea blatului: Se bat albusurile spuma, apoi adaugam treptat zaharul si zaharul vanilat si mixam pana se topeste. Adaugam galbenusurile unul cate unul si mixam bine dupa fiecare. Adaugam si uleiul. Faina o amestecam cu cacao si cu praful de copt si apoi punem cate o lingura in compozitia de oua. Coacem la cuptorul preincalzit 45 minute, dupa care scoatem blatul si il lasam o noapte. Prepararea cremei: A doua zi preparam frisca cu zaharul si capsunile taiate bucatele, insiropam...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spalati bine fructele si se taie bucati mici. Miezul de nuca se toaca cu un cutit si se amesteca cu fructele intr-un castron mare.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pregatim un pandispan astfel: batem cele 3 albusuri spuma tare, adaugam zaharul, vanilia si praful de copt, continuam sa batem spuma pana se topeste zaharul, adaugam galbenusurile, amestecam usor, la sfarsit adaugam faina in ploaie, omogenizam cu grija, apoi turnam compozitia in forma si coacem cam 20-25 minute la foc potrivit. Incercam blatul cu scobitoarea, cand nu se lipeste de aceasta este copt. Preparam crema: praful de gelee se amesteca cu zahar si apa sau suc din compot si se fierbe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca oul cu zaharul si praful de scortisoara, dupa care toate acestea se bat cu telul. Se înmoaie feliile de pâine în amestecul obtinut, iar apoi se coc într-o tigaie în care a fost încins putin unt. Pâinea trebuie tinuta câte doua minute pe fiecare parte, cu un capac pus pe tigaie. O felie de pâine se pune pe farfurie si se acopera cu jumatate din fructele folosite, dupa ce acestea au fost taia în bucatele. Deasupra se pune cea de-a doua felie de pâine, care se acopera cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune gelatina la inmuiat in zeama de compot de ananas sau putin lapte. Trebuie sa stea chiar si o jumatate de ora. Se separa ouale, galbenusurile se amesteca cu zahar, vanilie, faina, lapte si se fierbe la foc mic pe abur amestecand continuu pana se ingroasa ca o ciulama. Se ia de pe foc si se lasa la racit putin,se adauga gelatina cat crema este calda (sa se dizolve granulele de gelatina), apoi albusurile batute spuma si se pune la racit. Se mai amesteca din cand in cand. Cand e foarte...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Batem frisca lichida peste care adaugam apoi iaurtul amestecat in prealabil cu 3 linguri de zahar! Intr-un bol de inox adaugam siropul de la compotul de ananas amstecat cu cele 2 oua batute, 300 de ml lapte, coaja de portocala si esenta de migdale! Lasam compozitia sa fiarba la foc mic timp de aproximativ 5 minute timp in care turnam deasupra o canuta de apa calduta amestecata cu 2 - 3 pliculete de gelatina! Intr-o tava asezam fructele, apoi turnam frisca si compozitia gelifiata! Se poate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca faina cu untul la temperatura camerei, praful de copt si zaharul, se adauga galbenusurile de ou usor batute. Daca aluatul este prea solid, putem adauga un pic de lapte. Punem aluatul în folie alimentara 30 minute la pastrare în frigider. Merele curatate de coaja se dau prin razatoare, se încorporeaza în aluat, împreuna cu nucile si stafidele. Se toarna compozitia într-un vas de sticla termorezistenta tapetat. Coaceti pâna la 10 minute la 180 grade Celsius, apoi se reduce...
Reţetă de pe retete.eva.ro