Cauta in 21.294 retete
... Este populara placinta cu branza (cu mici adaugiri din partea mea ... este coapta in forma de chec ! Cireselor le scoatem samburii si le rupem / taiem jumatati. Branza de vaci se amesteca cu ... o decupam dupa interiorul formei de chec,iar cealalta parte mai mica ... cat sa acopere umplutura de branza. Cu surplusul de aluat ,care ... mai mare in forma de chec ,se fac grilaje zig-zag...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun pastele la fiert cca 15-20 min. in apa clocotita cu o lingura de ulei ca sa nu se lipeasca. Intr-un castron mai mare se sfarama branza cu ajutorul unei furculite apoi se amesteca cu ouale batute, zaharul, smantana, laptele si coaja de lamaie. Se scurg pastele si se rastoarna peste compozitia de branza. Se amesteca bine si se toarna in tava unsa cu ulei. Se baga la cuptor si se tin pana se formeaza o crusta. .
Reţetă de pe retete.eva.ro
... grade C si tapetati o tava de chec cu hartie de aluminiu sau ... -le, din nou, lamele. Zdrobiti branza Roquefort cu o furculita si puneti ... 45 de minute la cuptor. Checul se serveste caldut (cu o salata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... la copt o jumatate de ora. Checul se taie felii si se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie cubulete salamul si parizerul, iar cascavalul sau telemea se rade. Din oua, margarina, ulei, mustar si faina se face un aluat moale. Se amesteca cu spanacul oparit si tocat, cascavalul, salamul, parizer si condimente. Se pune in tava unsa si tapetata cu faina si se coace la foc potrivit. Se taie dupa ce se raceste complet. - 200 g salam, 200 g parizer, 200 g cascaval (brinza telemea), 4 linguri ulei, 20 g margarina, 300 g spanac oparit, 8 oua, o lingura mustar, 8 linguri faina, praf...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Fierbem in apa , cu sare si zahar, orezul, separat in alt vas, tot cu apa si sare, fierbem pastele. Branza o amestecam intr-un castron cu zahar, un ou, stafidele( care au stat macar o ora in apa in prealabil), zahar vanilat si iaurtul. In forma de copt punem intai unt si-l intidem bine, adaugam pastele si le intindem uniform, peste ele adaugam jumatate din amestecul de branza, urmeaza orezul, restul de branza, deasupra punem oul ramas. Dam...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ml apa! Putem adauga si branza framantata in acest amestec sau ... ! Optional: daca dorim o placinta cu branza dulce mai adaugam in plus ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Aluatul se prepara la fel ca orice coca cu ingredientele de mai sus cu specificarea ca in aluat se pune branza vaci.Se lasa aluatul sa se odihneasca la rece,apoi se intinde o foaie groasa de 1 cm, se taie patrate de aluat nu prea mari, care se umplu cu branza sarata pregatita,Se impaturesc ca pliculetele si se coc la foc potrivit.Pofta buna si cand beti bere si mancati un patratel de-al meu, sa va ganditi la mine!Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sarea si faina se dac o coca caer se imparte in 3 parti egale.Branza ,ouale si smantana se amesteca bine.Se unge tava cu margarina,se intind 3 foi ,se ung cu margarina,se pune branza pe fiecare si se baga la cuptor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de esenta de rom. Amestecam branza de vaci cu 3-4 linguri de ... ultima foaie punem compozitia de branza dulce si rulam foile cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul. Adaugam esentele si ... deasupra compozitia de iaurt si branza si asezam ultimele foi unse ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... calitatile). Se amesteca apoi cu branza de vaci. 4. Frisca se bate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Branza se amesteca cu ouale, zaharul, zaharul vanila, esenta de rom ... . Se aseaza un strat de branza (1/2 din compozitie), apoi se aseaza ... . Se pune si restul de branza, iar deasupra restul de foi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Incingem gratarul si prajim nucile , iar feliile de paine le facem crutoane. Spalam rosiile si rucola. Jumatate din rucola o asezam in vasul de servit si stropim cu o lingura de ulei. Deasupra asezam feliile de branza de capra, rosiile taiate jumatati, nucile si crutoanele de paine. Stropim cu cealalta lingura de ulei. ( Intrucat branza de capra are un gust puternic , este sarata si are deja mirodenii nu mai este nevoie sa condimentam sau sa adaugam sare)....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Eu pregatesc placinta asa: branza de vaci o amestec cu zaharul, vanilia, stafidele, coaja de lamaie, bat 4 oua si le amestec in branza. Apoi iau cate 2-3 foi de placinta pe care le-am tinut la temperatura camerei sa se dezghete, le ung cu ulei, adaug amestecul de branza, le rulez, le asez in tava si cand termin compozitia si foile, bat 2 oua si le dau cu ou pe deasupra foilor umplute cu branza, le dau la cuptor pana se coc,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ingredientele pentru o placinta simpla cu branza dulce si stafide si mi ... sa iasa rau. Plus ca branza asta de vaci pe care ... ) a iesit o minunatie de placinta cu branza dulce si stafide . Daca mi ... iasa si voua. Ingrediente: - 1 kg branza dulce de vaci (eu am ... terminat treaba cu amestecul de branza. Apoi m-am apucat de amestecul ... : am pus intr-un castron branza dulce,...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... restul se pastreaza pentru uns checul inainte de coacere.Tapetati o forma ... si pesmet si asezati compozitia checului picant din piept de pui ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mai framanta inca o data aluatul. Branza se amesteca cu ouale, zaharul ... a mai absorbi din zeama pe care o lasa branza. Adaugam umplutura de branza. Se adauga a doua foaie si cu furculita se fac modele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... am facut clatitele. Crema de branza cu smantana a fost de la ... am uns-o cu crema de branza, am pus o felie de somon ... exact trei clatite cu toata branza si somonul. Le-am pus ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
O reteta rapida, perfecta pentru a fi inclusa in meniul pentru cina romantica , deoarece prepararea nu dureaza mai mult de 20 de minute iar in ora pe care trebuie sa o petreala la rece, va puteti ocupa de alte retete sau de decoratiuni si make-up. Inspiratia: myrecipes.com Ingrediente: - 120 gr de branza Philadelphia - 120 gr de branza Feta (nu inlocuiti cu branza cremoasa ci mai degraba cu telemea mai tare) -
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com