Cauta in 21.294 retete
conform instructiunilor de pe cutia dr oetker. Romul l-am "picurat" cate putin pe fiecare briosa inainte de a le pune la cuptor, dar se poate adauga si in toata compozitia aluatului, dupa preferinte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taie biscuitii marunt în robotul de bucatarie si amesteca-i cu untul topit. Preseaza amestecul într-o tava de tort pe care ai întins o hârtie de copt si lasa tava la rece. Toaca marunt ananasul, apoi amesteca laptele condensat cu zeama de lamâie si ananasul maruntit. Amesteca bine smântâna pentru frisca cu zaharul. Pune frisca în amestecul de lapte condensat si ananas, apoi întinde compozitia peste blatul de biscuiti. Lasa tortul la rece pâna când se întareste si orneaza-l apoi...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 1 salata, rosii cherry, branza tofu simpla, 3 castraveti verzi, marar, sare, piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... scortisoara, 1 plic zahar vanilat, 5 biscuiti simpli, 150 g ciocolata menaj, 1 lingura ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . - Blat: 2 foi Lica, 250 g biscuiti simpli, 300 ml lapte. Crema: 2 galbenusuri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... una de vanilie, ciocolata, biscuiti simpli, zahar. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu gust de sunca (sau simpla), 50 gr. orez, 1 kg de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg mere, 1 kg biscuiti simpli, margarina, o ceasca ulei, o cana de zahar ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se face maiaua din drojdie, putina apa calduta, zahar si putina faina si se lasa la crescut 10 minute. Se adauga apoi apa, uleiul si sarea apoi faina treptat si se amesteca pana se incorporeaza faina. Coca nu trebuie sa fie tare dar nici moale. Se lasa la crescut cca. 30 min. Dupa ce a crescut se intinde in tava, se unge cu sosul preparat sau cu ketchup si se orneaza cu legumele si sunca taiate felii sau cuburi iar peste ele se aseaza cascavalul. Se da la cuptor cca. 45 minute pana se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 175°C. Unge un vas termorezistent cu ulei de masline, apoi presara usturoiul si boiaua iute. Pune pieptul de pui în vas si toarna sosul de rosii peste el. Presara apoi busuiocul, jumatate din cantitatea de mozzarella, urmata de jumatate din parmezan. Se adauga crutoanele, apoi finalizam cu ultimul strat de mozzarella si parmezan, în aceasta ordine. Se coace în cuptorul încalzit în prealabil pâna când brânza si crutoanele devin de culoare maro-aurie, iar...
Reţetă de pe retete.eva.ro
-Se pune un rând de biscuti în tava, aliniati unul lânga altul -se taie bananele felii subtiri -peste rândul de biscuiti se pune un rând de banane; puneti copiii sa le aseze felie de banana lânga felie de banana -acum faceti prima budinca conform specificatiilor de pe prospect; -o turnati peste patul de biscuiti si banane -mai puneti peste un rând de biscuiti; înca unul de banane si înca unul de biscuti; -faceti ultima budinca si o puneti peste; Acum vine partea cea mai grea:...
Reţetă de pe retete.eva.ro
se amesteca cu lapte sau iaurt, 250-300 ml, iar dupa gust se pot adauga fructe ( stafide, capsuni, caise, zmeura, fragi, cirese, banane, piersici, ananas, fructe de padure asortate, smochine, etc.). Fulgii de cereale se pot consuma si ca atare, fara adaos de fructe.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Prepara Iepurasi cu cocos, o reteta de Pasti pentru copii. Posteaza si tu retete culinare, retete cu ppoze aici! Biscuitii ii sfaramitam si ii punem intr-un vas. Eu i-am bagat la robot. Macinam nuca sau alunele. adaugam nucile si cacao peste biscuiti. Fierbem laptele impreuna cu untul, zaharul si cacao pana dau un clocot. Turnam lichidul fierbinte peste amestecul de biscuiti. Omogenizam compozitia. Va rezulta un aluat sfaramicios. Formam bilute cu mainile umede si le tavalim imediat prin...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se maruntesc biscuitii si se amesteca cu untul topit. Amestecul constituie blatul prajiturii pe care îl punem într-o tava presat bine pe fund si pe marginile ei. Punem frisca lichida pe foc pâna fierbe, dupa care o adaugam peste ciocolata rupta în bucatele mici. Se amesteca bine pâna se dizolva, apoi punem gelatina înmuiata anterior în apa. Se mixeaza pâna devine o compozitie omogena putin mai groasa. Amestecul rezultat se pune peste blat si se da la rece pentru aproximativ 4 ore.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Blat: -6 albusuri,6 linguri apa,se bat spuma si se adauga apoi 6 linguri zahar si galbenusurile. Se pun pe rand 12 linguri faina si un praf de copt,se amesteca usor. Se unge tava cu unt si se intind in strat biscuitii macinati,apoi se pun merele rase si amestecate cu zahar si scortisoara,necalite si nestoarse de zeama(zeama va inmuia biscuitii). Peste stratul de mere intindem uniform blatul si coacem la foc mediu.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... a visinelor va propun cea mai simpla si rapida prajitura cu fructe. Combinatia blat pufos cu vanilie si nuca de ...
Reţetă de pe sabina-madalina.blogspot.com
Deci da, cele mai simple si cele mai bune chestii cu mere pe care le-am facut vreodata! M-a inspirat Poca, dar, pentru ca n-am avut timp sa execut aluatul ei pufos, am luat o foaie de aluat foietaj si am inceput. Cred ca imaginile vorbesc de la sine ... va mai spun doar ca merele sunt calite cu zahar si scortisoara, exact ca pentru placinta ... Spor la lucru! * se ung cu ou si se dau la cuptor A ... ce ziceti ???? Greu tare :)))))))
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
Un aluat pufos, moale si elastic ca un burete, de unde si denumirea in engleza de spongecake, folosit la prajituri si tarte. Varianta mea e foaaaaaaaaarte simpla si rapida (si ieftina!): 4 oua (albusurile batute separat), galbenusurile se amesteca cu 8 linguri zahar, 6 linguri faina si 4 linguri de apa rece. Se incorporeaza si albusurile cu un praf de copt dizolvat in suc de lamaie si se coace in forma de tarta aprox. 20 min. in cuptorul preincalzit.
Reţetă de pe seys-kitchen.blogspot.com
... de lapte condensat, care e foarte pufos si aromat. Crema de branza e foarte simpla, fara coacere, iar topingul de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... faptului ca lucrurile bune sunt simple. Ingrediente : un borcan de iaurt ... sa stii ca in varianta simpla este foarte delicat, aromat si pufos ...
Reţetă de pe retete.eva.ro