Cauta in 28.474 retete
... mai mica, am pus rând pe rând 8 linguri de dulceata de zmeura si am pisat-o pâna ce am obtinut un jeleu ... o pensula am întins jeleul de zmeura pe toata suprafata. Peste stratul ... frisca) am intins restul de dulceata în centrul tortului si ce a ramas ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mixam ingredientele intr-un castron.facem clatite si le umplem cu dulceata.Le impaturam in foarma de triunghi si le decoram cu putina dulceata si cateva fructe proaspete.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... multa cu atat mai bine Se fac pe 9 martie, sursa: Jamila cuisine/16 buc Maia: 2 cubulete drojdie /50 gr 2 linguri potrivite de ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Blat: 8 oua 300 gr zahar 8 lg apa 400 gr faina praf de copt Mod de preparare blat ca aici Crema lamaie: 300 ml sirop lamaie 100 ml apa 1 plic budinca 5 lg zahar 500 ml frisca Se prepara budinca din apa,sirop,zahar si praful de budinca..se lasa la racit Frisca se bate batz si apoi se adauga budinca.. Crema zmeura 2 borcane dulceata zmeura 100 ml apa 1 plic budinca 500 ml frisca Dulceata
Reţetă de pe bucatariadenysei.blogspot.com
... apa 1 ou 1 pastaie vanilie pentru crema de vanilie: 200 gr dulceata zmeura 500 ml lapte 100 ... vanilie pentru decor: 300 gr zmeura 50 gr zahar pudra 2-3 crengute ... se racoreasca usor. In fiecare tarta asezam cate 1-2 linguri dulceata de zmeura apoi punem deasupra crema de vanilie. Asezam zmeura. Pe unele din ele am ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... daca nu se lipeste. Mi s-a parut prea putin dulce. Sursa Jamila Cuisine ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... de lamaie pe paine, chimen macinat sau razelhanout 1) Reteta clasica, Jamila Cuisine 1 cana naut uscat, 250 gr 1 lgt bicarbonat de sodiu 3 lg ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... apa si dam la 200? pt 30-40 min. Sursa Jamila Cuisine ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... Anul asta am facut dulceata de zmeura. Sunt foarte tare :)), glumesc, evident. In fiece an luam dulceata ... proaspat culeasa intr-o mare de dulceata. Zis si facut. Asa ca ... centralei :)) voi devora niste dulceata de zmeura pe-o coaja de paine ... fructele zemoase se transforma in dulceata. Metamorfoza completa. Adunati spuma din ... pe aici . Pentru a vedea cand...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Se trec fructele prin jet de apa si se pun in cratita la fiert.Cand au inceput sa fiarba se adauga zaharul si continutul plicului de Gelfix.Se mai lasa 5 min sa fiarba,spumandu-se.Se obtin 4 borcane.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ii musai sa fie bronzat) si doua lingurite de dulceata de zmeura de la prietena mea Elena. Am pus la cuptor ... , caramel din doua linguri de zahar, doua lingurite de dulceata de zmeura, 70 de grame de unt, pus merele in caramel ...
Reţetă de pe aphextwinz.wordpress.com
... apa, 750g fragi, capsuni sau zmeura, zeama de la doua lamii ... , se pun fragii (capsunii sau zmeura) si se lasa sa fiarba dulceata pana se leaga bine, curatind ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... nu m-am indurat sa fac dulceata fiindca le place atat de ... de cateva saptamani tufele de zmeura rodesc intr-una, asa ca ... sa ii inchid parfumul in cateva borcanele de dulceata. Ingrediente: 1 kg zmeura 1 l apa 1 kg zahar ... ca o bobita de roua. Adaugam zmeura si zeama de lamaie. Dam ... ca sa o puteti valorifica :) Punem dulceata fierbinte in borcanele curate si ... ca sa...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Clatiti boabele de zmeura intr-un castron cu apa. Asezati-le ... . Sigilati-le. Intoarceti borcanele cu dulceata aromata pentru 5 minute cu capacul ... 5 borcane de 230 ml. - 1 kg zmeura, 1 kg zahar, sucul si coaja ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... apa, de praf si nisip. Zmeura trebuie sa fie proaspata, altfel ... in fundul cratitei, se ia dulceata de pe foc, se aduna ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente: Blat 6 oua 6 linguri suc de portocala proaspat 100 gr zahar praf de copt 300 gr faina Sirop: 100 ml apa 100 gr zahar 100 ml suc de portocala proaspat Crema: 600 ml frisca lichida 100 gr zahar 2 portocale 450 gr dulceata de zmeura Mod de preparare: Blat: Se separa oualele,albusurile se bat batz,se adauga zaharul, sucul de portocala si galbenusurile.Faina se amesteca cu praful de
Reţetă de pe bucatariadenysei.blogspot.com
Ingrediente blat: 2 oua mari 100 gr zahar(se poate si cu 80 gr) 100 gr faina 1 lg apa 1 varf de cutit praf de copt 1 lg coaja de lamaie Se separa oualele,albusurile se bat spuma,se adauga apa,apoi zaharul si se mixeaza pana se dizolva zaharul,se adauga galbenusurile,faina,praful de copt si coaja de lamaie.Se tapeteaza o tava(36 X 25)cu hartie de copt si turnam compozitia si dam la cuptorul
Reţetă de pe bucatariadenysei.blogspot.com