Cauta in 21.294 retete
... propusa de Dan Silviu Boerescu si inspirata din cartea lui Jamie Oliver "Acasa la Jamie - Gateste-ti o viata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Topeste untul într-o tigaie, la foc mic. Adauga uleiul de masline, sarea si piperul. Caleste usturoiul timp de un minut, dar fara sa devina maroniu. Adauga sparanghelul si prajeste-l timp de zece minute, întorcându-l astfel încât sa se faca uniform pe toate partile.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bucatar favorit? Nu unul special, imi plac Radu Anton Roman, Jamie Oliver, Ana Olson, Martha Stewart. De unde te inspiri in arta ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Reteta este adaptare dupa Jamie Oliver (care a transformat-o la randul lui) si vreau s-o dedic bunei mele ... felii de cartofi la cuptor, Jamie style. Observatii: Ulterior am aflat ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... doresc toate cele bune lui Jamie Oliver, de la care am "furat" ideea pt painica mea si ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... .ro/2011/01/somon-cu-sparanghel-si-sos-gorgonzola.html http ... -unaalta.blogspot.com/2011/01/turtite-de-cartofi-cu-ton-jamie-oliver.html http://silvia-unaalta.blogspot.com/2011/01/burger-de ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... love of cooking ForkSpoonKnife Fresh Tart Furnicuta Boscodina Fuszer es Lelek ... Light Cooks Recipes Eating Well Epicurious Good Food Gustos.ro Jamie Oliver Kraft My Recipes Saveur Tasty Kitchen The World Wide Gourmet ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... multi bucatari favoriti, printre cei mai importanti i-as aminti pe: Jamie Oliver, Laura Calder, Ana Olson, Horia Varlan. De unde te inspiri ...
Reţetă de pe silvia-gusturisiarome.blogspot.com
Uof... pregatisem tarta asta (foarte pe fuga, ce-i drept) special pentru a o trimite Adinei, la provocarea "Dulce Romanie" a lunii aprilie. Ei, si acum jumatate de ora, deschizand blogul Adinei pentru a copia niste linkuri, citesc inca o data textul invitatiei si ma lamuresc (dooh!) ca subiectele editiei sunt leurda (de asta stiam), ciupercile (da, stiam si de ele) si tartele rustice (
Reţetă de pe ankiradu.blogspot.com
Se taie treimea inferioara a sparanghelului, se spala si se usuca pe un servetel de hârtie. Se pune uleiul de masline într-o tigaie mare, la foc mediu, se adauga sparanghelul si se gateste aproximativ 10 minute, amestecând din când în când. Când sparanghelul este aproape facut se adauga si semintele de pin. Se pune sparanghelul pe farfurii, apoi se presara parmezanul, sarea si piperul . Se serveste cald.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune cartofii in apa si lasa-i la fiert timp de aproximativ 15 minute. Dupa ce s-au fiert, lasa-i la racit. Între timp, opareste sparanghelul în apa fierbinte, apoi pune-l in apa rece. Scoate-l si lasa-l sa se scurga. Pentru sos, amesteca maioneza, sucul de lamâie, ceapa verde, sarea si piperul într-un vas mic. Asaza cartofii si sparanghelul pe un platou si presara patrunjelul peste. Se serveste cu sosul de maioneza.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... timp de patru minute. Taie sparanghelul în bucati de 3-5 cm. Îndeparteaza pielea ... C. Pune broccoliul, bucatile de somon, sparanghelul si ceapa rotie într-o tava pentru tarta sau tort pe foaie de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Sparanghelul se curata, se spala si se taie varfurile (2-3 cm), care ... litri de apa, ceapa si sparanghelul si se lasa la fiert, la foc mediu, pâna când sparanghelul e bine fiert. Se strecoara zeama, iar sparanghelul se da prin blender. Untul se încinge într-un ... stinge cu zeama de la sparanghel si piper, se adauga sare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sparanghelul se curata bine si se fierbe in apa cu sare cam 15 minute. Peste felia de prosciuto se pune cate o felie de mozzarella, sparanghelul se condimenteaza cu sare si piper alb si se ruleaza. Se procedeaza la fel cu toate feliile si se aseaza intr-un vas yena. Se presara pe deasupra cu parmezan ras. Se introduce in cuptorul incalzit la foc mediu pentru 5-10 minute (pana se topeste mozzarella). Se serveste cald.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa procedam si cu friptura. Sparanghelul se trage si el în untul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge cuptorul la 220 grade Celsius. Bate piureul de dovleac împreuna cu laptele condensat, ouale, condimentele si sarea, pâna obtii un amestec fin. Asaza aluatul într-o tava pentru tarte. Toarna amestecul peste aluat si pune tava la cuptor si las-o timp de 15 minute. Redu temperatura cuptorului la 170 de grade si mai lasa la copt înca 35-40 de minute sau pâna când aluatul este rumenit. Lasa la racit si serveste tarta cu frisca, smântâna sau simpla.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... împreuna orezul brun, vârfurile de sparanghel, ardeiul rosu, merele si stafidele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune uleiul într-o tigaie la încalzit, apoi adauga sparanghelul cu sare si piper dupa gust si lasa-l aproximativ 5 minute. Îndeparteaza tigaia de pe foc si pune sparanghelul pe o farfurie. Stropeste-l cu suc de lamâie si presara menta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Caleste ceapa cu uleiul într-o oala la foc mediu. Adauga apoi faina, mestecând, si apoi urmatoarele 6 ingrediente. Mesteca pâna când supa devine cremoasa. Se reduce focul si se mai lasa 10 minute, mestecând. Adauga apoi brânza si smântâna. Lasa pe foc pâna când se topeste brânza. Se serveste calda.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , apoi se intinde aluatul de tarta, imbracand si marginile tavii. Se ... se toarna crema de branza. Tarta se coace la 180 de ... . 25-30 minute. Cream cheese tart se taie dupa ce se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro