Cauta in 21.294 retete
Feliile de vânata se pun în tigaia grill si se întorc de mai multe ori pâna când obtii acele dungi negre care le confera o aroma intensa de fum. Pâna când se fac vinetele se amesteca uleiul cu otetul, usturoiul, patrunjelul, menta, sarea si piperul pentru a obtine un dressing în care se pun vinetele calde. Se amesteca bine împreuna pentru ca vinetele sa absorba toate aromele, dupa care se consuma pe felii de pâine integrala prajita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune într-o tigaie ulei de masline la încins. Când e bine încins, adauga usturoiul, chili, caperele si patrunjelul. Lasa câteva minute, pâna încep sa prinda putina culoare. Adauga feliile de hering file în tigaie si lasa pe foc 2 minute. Vor începe sa se desfaca în bucatele, dar nu te îngrijora. Adauga rosiile si stoarce zeama unei lamâi. Transfera pastele fierte direct în tigaie, împreuna cu putina apa în care au fiert. Adauga untul si amesteca totul în tigaie. Asezoneaza cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
3 oua 115 g faina 1 lgt praf de copt 140 ml lapte un praf de sare 4-5 lgt zahar * mixam galbenusurie cu zaharul pana se albesc * adaugam laptele si faina amestecata cu praful de copt si sarea - se adauga alternativ, pana la final * albusurile se bat spuma tare, iar la final se incorporeaza in galbenusuri incet, cu ajutorul unui tel, amestecand de jos in sus * cu ajutorul unui polonic mic se ia o cantitate de compozitie si se pune fix in mijlocul tigaii incinse si unse in prealabil cu putin...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
1 lingura tarhon tocat, foi (coaja) de la 2 rosii, 50 gr. simburi de mere, 1 lingurita foi de menta, 1 lingurita busuioc tocat,
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: 1 kilogram de castraveti, patru borcanele mici de iaurt (500 de grame in total), o canita de apa, doua-trei fire de usturoi verde, sucul de la o jumatate de lamaie, o legatura de tarhon, sare, piper, putin ulei de masline. Preparare: 1. Pune continutul borcanelor de iaurt intr-un vas si bate-le bine cu teleul. Adauga sare si piper dupa gust si o canita de apa. Adauga si sucul de la jumatate de lamaie. 2. Taie bucati si pune intr-un blender castravetii ca sa ii transformi intr-o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Unul înmuiat se amesteca bine cu scortioara, nucsoara si coaja de portocala. Din aceasta compozitie, putin se foloseste la unsul tavi în care se va face budinca, iar cu restul de ung feliile de pâine, care mai apoi se taie pe diagonala si se aseaza în vas. În urmatorul pas se bat oul si galbenusurile cu zaharul, peste ele se toarna laptele clocotit si esenta de vanilie, amestecând în continuu, iar toate acestea se toarna, la final, peste feliile de pâine. Vasul în care am asezat...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... plic de praf de copt, ierburi uscate amestecate - patrunjel, cimbru, coriandru ... si incorporeaza-i in aluat. Adauga ierburile. Amesteca si rastoarna compozitia in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Curata cartofii si apoi pune-i la fiert în apa sarata timp de 15 minute sau pâna când intra furculita usor în ei. Se scurg si se lasa sa se usuce putin. Transfera cartofii într-un castron mare, adauga untul si asezoneaza-i dupa plac. Adauga apoi otetul sau zeama de lamâie, pune arpagicul tocat marunt deasupra si amesteca bine. Pastravul poate fi rupt în bucatele mici si amestecat cu cartofii sau poate fi lasat ca fileuri deasupra lor. Se serveste la temperatura camerei!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... decat recent folosind reteta lui Jamie. Ne place sa le mancam ... care sunt obisnuita, dar asta e Jamie! Am avut nevoie de: 3 oua ...
Reţetă de pe bucatariamoraritei.blogspot.com
Se taie ceapa si se feliaza ciupercile. Într-o tigaie bine încinsa se caleste ceapa pâna devine maro aurie. Adauga ciupercile peste, amesteca bine si fierbeti-le aproximativ 20 de minute la temperatura medie pâna când lichidul se va evapora. Se condimenteaza cu sare si se adauga smântâna. Se amesteca totul bine si se caleste înca 5 minute. Se iau ciupercile de pe foc si se pun pe farfurie, adaugând apoi condimentele. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
...  ce poarta chiar numele de ierburi fine de Provence  innobileaza carnea ... ambele parti (vezi foto). Amestecati ierburile tocate fin cu fulgii de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ne ramane decat sa variem aromele cu care imbracam carnea de ... pt minim 4 ore - untul si ierburile se amesteca intr-un mini ... si cate-o crenguta de planta aromata si astupam cu jumatatea de ...
Reţetă de pe anditudor.blogspot.com
... zeama de lamaie, se sareaza, se pipereaza, se presara cu ierburile aromate maruntite. Se lasa 5 minute sa se patrunda. Intre timp se ... de cimbru si nucsoara rasa (ierburile sunt obligatorii), 2 cepe, 4 catei de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... usturoi, o ceapa rosie, 6 linguri otet aromat, 3 linguri ulei, zahar, 80 g branza ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mai sterge putin din uleiul aromat cu care-a fost unsa carnea ... , piperul, se picura putin ulei aromat si se mai tine la ... - cartofi prajiti. - 1 kg cotlet de miel (cu costite cu tot), 1/2 legatura ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu ulei, se tavaleste peste ierburi, se infasoara in felii de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se sfarma drojdia si se inmoaie in 100 ml de apa. Se adauga 125 g faina, se framanta 2 minute, apoi se acopera si se lasa 30 de minute sa se odihneasca si sa-si dubleze volumul. In aluatul astfel preparat se adauga 375 g faina, sare, ulei si circa 80 ml de apa si se framanta incet. Cand aluatul este neted, se incorporeaza busuiocul si rozmarinul si se continua framantatul, pana ce se desprinde de pe margini si se aduna la mijloc - suplu si lucios. Se acopera cu un stergar, se lasa sa creasca...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de masline si se freaca cu 2-3 lingurite de sare cu ierburi aromate.Se toarna deasupra vinul si se da la copt 1h ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : - paine neagra, graham cu masline etc - mozarella - praf de usturoi - ierburi aromate (busuioc, oregano, cimbru, rozmarin, patrunjel etc) - ulei de masline sau ... verdeturile. Asezam feliile de paine aromata intr-o tava, fara adaos de ... cruditati. O cina pe cinste, foarte aromata si mai ales foarte light ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... am tapetat vasul si presaram deasupra cascavalul ras si niste ierburi aromate. Introducem vasul in cuptor ...
Reţetă de pe retete.eva.ro