irish coffe fara alcool
Pagina 1 din 5
... ca vei alege o bautura non-alcoolica atunci cand te afli cu ... sa evitam pe cat posibil alcoolul, care favorizeaza deshidratarea organismului. Bineinteles ... cateva retete de cocktailuri fara alcool, care se prepara usor si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... care au fost rehidratate in alcool, zeama de lamaie, praful de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fructele, in pahare de coniac. - 1 l alcool de 70-87 grade, 300 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... dupa gust, se amesteca cu alcool, rachiu alb sau tuica tare ... sa aiba peste 25 grade alcool, ca sa nu mai fermenteze ... , rosii si albe, caise, piersici, alcool, rachiu sau tuica. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... intreaga lume sub numele de Irish Cream , este foarte popular in ... a whiskey-ului, pentru a obtine o bautura alcoolica densa, cremoasa si aromata, numai ... inghetata de vanilie. [/readalso] Reteta: Irish cream Ingrediente: 500 ml whiskey ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ne-a iesit in fata, respectiv Irish House Sinaia. Ne-a placut atat ... si rele ce a insemnat experienta Irish House. Am mancat acolo ciorba ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Sa-mi fie rusine ca a trecut mai bine de-o saptamana si n-am scris nimic in blog! Dar ce saptamana, ca parca a dat strechea in toti...sa nu mai punem la socoteala o viroza si alte evenimente mai mult sau mai putin placute si, evident, iarna care iar a navalit peste noi ca un valatuc de bumbac alb peste o colonie de furnici...Dar sa trecem la oile noastre. Reteta asta a plecat de la un pachet de carne scos de la congelator, care s-a dovedit a fi de vitel si de la o cutie de fasole boabe, pe...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Amestecam alcoolul cu vinul rosu intr-o sticla . Atentie , vinul folosit trebuie sa fie sec si de buna calitate. Adaugam o esenta de migdale si siropul de visine si agitam bine de tot continutul. Lasam sa se macereze 15 zile timp in care agitam zilnic sticla. Cand este gata scurgem uleiul de la esenta de migdale ramas deasupra bauturii si strecuram prin tifon.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se macereaza in alcool o lingura cu virf de frunze de menta uscate sau proaspete, timp de 8 zile, adaugind, apoi, aceeasi cantitate de sirop cu zahar; se lasa sa stea inca 3-4 zile.Pentru aroma, se pot pune si 2 cuisoare nemacinate, chiar de la inceput. Se filtreaza ca si lichiorul de portocale si se astupa bine.Se oate consuma imediat. - 1 l alcool, 1 kg zahar, frunze de menta, citeva cuisoare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ce s-a racit, se adauga treptat alcoolul (amestecat in prealabil cu romul ... ). - 6 galbenusuri, 400 g zahar, 250 ml alcool, 100 ml rom, 600 ml ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sa se raceasca, se incorporeaza alcoolul de fructe, se amesteca si ... nebatuta, 200 g ciocolata amaruie, 4 linguri alcool de fructe, 750 g zmeura, 1 lingura ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... absorbi excesul de suc) si alcoolul. Se amesteca cu grija de ... zahar, frisca pentru ornat, 1 lingura alcool rafinat, vodca sau coniac de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... s-a topit tot zaharul, se adauga alcoolul si romul in suvoi subtire ... , 500 ml lapte, 250 ml alcool, 350 g zahar, 250 ml rom ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro