inima carpatilor brasov
Pagina 3 din 5
Diferiti de papanasii pe care-i mancam prin restaurante sau pe care-i pregatim acasa fierti sau prajiti in tigaie ca gogosile, acesti papanasi copti in cuptor o sa vi se para niste turtite ciudate, dar sunt extrem de deliciosi (va asigur!), mai ales daca alegeti o urda proaspata si buna; iar cu smantana si dulceata de cirese deasupra sunt foarte apetisanti! In plus sunt atat de usor de facut… ca si unui incepator in “ale bucatariei” o sa i se para floare la ureche. Se amesteca urda cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare Se pune intr-un castronel drojdia amestecata cu 1 lingura de faina, 3-4 linguri de apa calda si zahar pana se face ca o pasta, se acopera si se lasa pana se se umfla si face spuma; Intr-un castron se pune faina, in mijlocul ei se toarna amestecul de drojdie, uleiul, sarea si se amesteca, pentru a forma un aluat moale si elastic, daca trebuie se adauga si restul de apa; Se framanta bine, se lasa deoparte acoperit, sa dospeasca marindu-si volumul; Dupa ce a crescut o vom...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 50 g unt, ou, pesmet, ceapa, inimi, stomacul, ficatul, patrunjelul, sarea si ... , 50 g unt, 1 ou, 60 g pesmet, inimi, ficat si stomac de la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ardei gras tocat cubulete. - Maruntaiele mielului: inima, ficatul, rinichii, limba, 300 g inimi si pipote de pui, 1 kg ceapa uscata, 500 g ciuperci, ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea, plamanii, inima si 150 gr de slanina se pun la ... de carne de la cap, 1 inima, 300 g de slanina de langa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... serveste cu salata de primavara. - Inima, ficatul si plaminii de la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... masa, apoi se taie felii. - Inima, ficatul si plaminii de la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , cu hrean sau cu mustar. - Inima, plamanul, splina porcului, mure de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ficatul, inima, plaminii si splina se pun la fiert impreuna, iar ... se umplu intestinele. - 1,5 kg ficat, inima, plamini, splina, 1 kg carne ramasa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pun ficatul, inima si carnea intr-un vas adanc. Se ... devine crocant. - Ficat de porc, inima de porc, carne de porc ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de miel taiata marunt, 180 g inimi de anghinare marinate, nescurse si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala maruntaiele si se pun la fiert in apa rece, cu un praf de sare. Se lasa la fiert circa 30 de minute dupa primul clocot. Dupa ce s-au racit se toaca marunt cu cutitul. Se amesteca cu ceapa si verdeata tocate marunt si se adauga ouale, piper si sare dupa gust. In tava unsa se aseaza foaia de taitei, peste care se pune jumatate din compozitie. Se aseaza peste compozitie ouale fierte, taiate jumatati si restul compozitiei. Se impatureste cu restul de foaie de taitei si se da la cuptor...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Presara sare si piper pe ambele bucati de piept de pui. Încalzeste 2 linguri de ulei într-o tigaie si pune la prajit pieptul de pui. Taie apoi bucatile de carne si pune-le într-o tigaie mai mare. În cele 4 linguri de ulei ramase, pune la prajit si dovleceii. Scurge-i apoi de ulei folosind servetele de hârtie. Amesteca dovleceii, nautul, maslinele, anghinarea si parmezanul cu pieptul de pui. Înainte de servire, lasa-l la frigider aproximativ o ora.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalam pieptul de pui si pipotele, iar ficateii se curata de pielita si se pun in lapte. Fierbem pieptul de pui si pipotele. Ficateii se fierb in lapte (asa vor avea un gust deosebit). Dam prin masina de tocat amestecul de picatei, pipote si pieptul de pui si le amestecam. Spalam si tocam ceapa verde rondele mici, apoi o adaugam la umplutura de carne. Adaugam 5 oua batute bine, sare si piper dupa gust. Ungem cu ulei si tapetam cu pesmet tavile in care vom coace drobul. Punem umplutura in...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala organele bine in cateva ape, pana ramane curata apa pe ele. Se pun in apa cu otet si sare pentru 30 minute. Eu nu am folosit rinichii, care ar trebui curatati de partea alba din interior si tinuti in apa cu otet separat. Se fierb organele timp de 5 minute. Se arunca apa murdara de pe ele, se spala bine oala si se pun la fiert inca 30 minute din momentul primului clocot. Cat timp fierb organele, se toacat foarte marunt ceapa, ceapa verde si patrunjelul. Se toaca marunt si 4 oua...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... blog l-am conceput pentru placul inimii mele, iar ceea ce postez ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... - de toate s-au bucurat din inima si nu s-ar mai fi ...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
... AMOLED din Europa, produs la Brasov, de Visual Fan, companie care ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
... spanac?! Dar mi-am luat inima in dinti intr-o frumoasa zi ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... prima oara "TE IUBESC", cu inima ... Au trecut 5 ani de cand ... lucruri!!! Recunosc cu mana pe inima, ca sunt cei mai minunati ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com