Cauta in 20.692 retete
Desfacem somonul afumat bucati, punem in robotul de bucatarie si il maruntim. Amestecam somonul cu crema de branza. Adaugam ceapa si mararul tocate fin apoi omogenizam compozitia. Daca nu doriti sa se simta bucatelele de ceapa o puteti baga la robot si o transformati in pasta. castravetele felii nu foarte groase si le asezam pe un platou. Punem crema de somon intr-un sprit si ornam feliutele de castravete. Decoram cu caviarul german si crengute de marar.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... peste crostini si presara putin caviar, daca folosesti. 3. V.N. per portie: 56 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Stiu, ca descriu aceasta reteta cam tarziu , insa varza cea mai buna pentru murarea ei si pastrarea pentru iarna este VARZA DE TOAMNA , ce se cultiva ultima de prin campii, dupa ce cade bruma . Ea se pune la murat in capatine intregi , sau taiata si amestecata cu morcov, sau se umple cu ardei grasi , rosii . Cum facea bunica mea , si cum m-a invatat si pe mine, am sa descriu in aceasta reteta. Totodata, Varza se poate pastra in beciuri de piatra , racoroase si bine zvantate, timp de 3-4 luni...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
... bagheta felii, prajiti-o si serviti caviarul de vinete pe feliile caldute ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Andivele (sau cicoarea) au nevoie de un dresing mai special. Asta ca sa balanseze gustul lor putin amarui. De fapt am auzit multa lume ca nu mananca andive tocmai pentru ca sunt amare. De aceea azi vreau sa va arat un dressing care, in combinatie cu andivele si somonul afumat, va crea o salata de care o sa va indragostiti. Daca nu stiai, andiva are si proprieteti terapeutice. In primul rand ajuta la digestie, stimuleaza secretia de bila si are usor efect laxativ. Iarna, cand n-avem atatea ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Da, asta a fost intrebarea. Hmm... Bineinteles ca da! Desi tot spun asta de o vreme, se pare ca nu fac nimic. Ei, pot sa ma scuz ca am lasat lucrurile noi sa intre in viata mea? Si ca m-am bucurat ca nu am avut nimic de facut? Pana azi cand mi-am dat seama ca de fapt am foarte multe de facut. Mi-am dat seama ca viata aceea pe care mi-ar placea sa o am, in care sa am timp numai de pasiunile mele, in care sa am tot timpul din lume la dispozitie sa fac numai ce-mi place e... ACUM! Pentru ca da,...
Reţetă de pe spoonschallenge.blogspot.com
Vinetele spalate si zvantate se taie cubulete. Se spala sardelele cu apa rece si se lasa sa se scurga. Se curata rosia de pielita si de seminte si se zdrobeste usturoiul. Se pune putin ulei intr-o cratita si se calesc vinetele impreuna cu rosia, usturoiul si fileurile de sardele. Se amesteca bine pana ce sardelele incep sa se sfarame. Se adauga piperul, busuiocul si rozmarinul si se mai toarna putina apa. Se lasa sa fiarba pana ce scade bine de tot. Se scot crengutele de busuioc si rozmarin,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea si costita se spala si se taie bucati. Varza se alege cite una la portie si se curata de cotoare avind grija sa ramina intreaga; se opareste in apa clocotita cu sare si se scurge. Orezul se fierbe pe jumatate in apa clocotita si se raceste. Carnea, costita, ceapa se trece prin masina de tocat. In compozitia obtinuta se adauga sare, piper pisat si orezul. De la fiecare capatina se scoate mijlocul si in locul ramas se pune umplutura. Din aceasta compozitie se umplu capatinile de varza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca cele doua tipuri de faina si asaza-le in forma de movilita pe o planseta. Pune in mijloc drojdia dizolvata in apa calduta, uleiul de masline si un praf de sare. Framanta bine pana cand obtii un aluat moale si omogen, apoi lasa-l sa creasca cel putin o ora. Intinde cu sucitorul 4 discuri subtiri din aluat cu diametrul de cca 22cm. Acopera discurile de aluat cu un strat subtire de mascarpone-merge si smantana obisnuita;-) -presara un praf de sare si distribuie deasupra somonul marinat...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mai intai se pregateste pestele proaspat; atat morunul, cat si somonul se dezoseaza si se pun la marinat timp de 6 ore (marinata: ulei de masline, boabe de coriandru, sare, piper si marar tocat marunt), dupa care se aseaza totul intr-o foaie de staniol si se tine la congelat 24 de ore. Cand urmeaza sa fie servit, se taie in felii foarte, foarte subtiri - precum carpaccio; rezultatul va fi cu totul deosebit, caci culorile pestilor (alb-roz) s-au intrepatruns cu cele ale mirodeniilor. Pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... copt) 10 lingurite icre negre (caviar) 4 linguri de maioneza 1 lingurita mustar ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... is that, no matter how hard I try, how much I plan, I always turn out to be to lazy or to busy for ... . So when I finally have a chance to eat a good, healthy breakfast, don ... Boil the beans and, meanwhile, prepare the mayo. Put the beans ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... . salt .paprika and blak papper ,to taste chopeped parsley Preparation In ...
Reţetă de pe anca-retetedelicioase.blogspot.com
... a rich baking history dating back to the 1800's in England. Bakewell ... dishes theres no one way to make a Bakewell Tart&er&Pudding ... version were daring you to make is a combination of the ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... , prosciutto si icre de somon ( caviarul rosu ). Portii : 2 Timp de preparare ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
De Sfanta Maria va servesc cu o felie din tarta cu prune. E delicoasa. Am facut 2 tavi:)) deorece astept musafiri deseara. Sunt si Maria:)) Inainte de coacere: Prune si muuuulttta scortisoara:)) Dupa coacere... Reteta (Aici) La multi ani tuturor celor care poarta numele de Maria. Subscribe to updates
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
... se schimba odata cu varsta (how deep :P) am ajuns la concluzia ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... ... cum ar zice Barney din How I Met Your Mother&Christmas in ... si piccolo), trapizzino este varianta to go a preparatelor complicate de la ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Va urez tuturor un Paste Fericit si linistit alaturi de cei dragi voua. Hristos a Inviat!!! Subscribe to updates
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com