Cauta in 21.294 retete
... biscuitii pisati crema de brânza si amesteca bine. Cu mâinile ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... freaca într-un castron brânza cu doua oua, lapte, o lingura ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Caleste ceapa cu uleiul într-o oala la foc mediu. Adauga apoi faina, mestecând, si apoi urmatoarele 6 ingrediente. Mesteca pâna când supa devine cremoasa. Se reduce focul si se mai lasa 10 minute, mestecând. Adauga apoi brânza si smântâna. Lasa pe foc pâna când se topeste brânza. Se serveste calda.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ardeii marinati deasupra. Presara brânza rasa. Pune tarta la cuptor ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... âna peste ele si brânza rasa sau sfarâmata. Toarna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mascarpone sau crema de brânza. Amesteca totul cu grija, întorc ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cuptorul se preîncalzeste la 176 de grade Celsius. Pune biscuitii în formele pentru briose. Amesteca crema de brânza cu iaurtul grecesc si cu zaharul, dupa care adauga pe rând ouale si cacaua. La final încorporeaza bucatile de ciocolata neagra si toarna câte putin din amestec peste biscuitii din forme. Se lasa la cuptor timp de 20 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... prepara crema. Crema de brânza se amesteca bine cu un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bol mare. Adauga cuscusul, brânza feta si patrunjelul. Asezoneaza dupa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ouale cu smântâna, brânza Feta, crema de brânza, maslinele taiate rondele si amestecul de praz si spanac. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Presara peste pâinea faramitata brânza parmezan împreuna cu niste mirodenii ... prin pâinea amestecata cu brânza parmezan. Pestele ar trebui sa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taie partea de sus a capsunilor, cu tot cu frunzulite Asaza capsunile cu partea taiata în jos, apoi cresteaza-le pe fiecare în parte în patru, pâna aproape de baza. Amesteca cu mixerul crema de brânza, zaharul pudra si lichiorul pâna obtii o crema fina. Pune crema într-un con pentru ornat prajituri sau într-un colt de punga, pe care sa-l rupi putin. Toarna apoi cu conul crema în fiecare capsuna, largind usor cu degetul spatiul dintre cele patru taieturi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca brânza de vaci cu telemeaua si smântâna pâna se obtine o compozitie cremoasa. Morcovul trebuie dat prin razatoarea cu ochiuri mici. Unge foile de tortilla cu un strat de sos pesto, pune o felie de somon, adauga brânza si presara morcovul ras, dupa care adaugi o frunza de busuioc proaspat. Ruleaza fiecare foaie si lasa-le la frigider timp de 10 minute, dupa care le poti taia în mai multe bucati.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca sucul de morcov cu verdeata, brânza de vaci, migdalele, cateii de usturoi, uleiul cu sare, curry si mierea. Se amesteca cu mixerul si apoi se adauga ceapa. Se presara fulgii de ovaz deasupra si se poate servi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un vas mare, de salata, amesteca salata verde cu sosul si brânza albastra. Adauga si fructele, apoi fisticul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 165 grade Celsius. Amesteca crema de brânza si zaharul. Adauga, pe rând, ouale si amesteca bine. Adauga esenta de vanilie, amidonul de porumb si smântâna. Toarna compozitia în aluatul pentru tarta. Coace timp de 60-70 de minute sau pâna când prajitura s-a întarit. Scoate cheesecake-ul din cuptor, desprinde aluatul de pe margine cu un cutit, dar nu-l scoate din tava. Lasa sa se raceasca, apoi pune la frigider. Serveste cheesecake-ul când...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un vas de salata, amesteca otetul cu sarea si piperul. Adauga treptat uleiul, mestecând. Pune spanacul, prunele, brânza, ceapa si migdalele si amesteca bine.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge uleiul de masline într-o tigaie. Adauga ciupercile, ceapa si ardeiul si caleste-le pâna ceapa devine transparenta. într-un bol, bate ouale si laptele. Toarna amestecul de oua peste legume, apoi adauga rosiile. Lasa pe foc pâna ce ouale se coaguleaza. Când ouale sunt aproape facute, amesteca cu brânza rasa. Serveste imediat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge cuptorul la 180 de grade. Întinde pesto-ul de rosii pe fiecare pita în parte si asaza-le pe o tava tapetata cu hârtie de copt, cu partea unsa în sus. Adauga apoi uniform pe pite rosiile, spanacul, ciupercile, brânza feta, parmezanul. Stropeste cu uleiul de masline si asezoneaza cu piper dupa gust. Coace-le timp de 12 minute sau pâna când pita este rumenita si crocanta. Scoate-le din cuptor si taie-le în sferturi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... amesteca cu crema de brânza, se adauga piper, marar si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro