Cauta in 21.294 retete
... prosop. Între timp se marunteste mararul si ceapa, se adauga putina sare si se amesteca bine cu mâna. Apoi se adauga brânza de oaie. Dupa cele 30 de minute, rupe din aluat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se ung feliile de pâine cu crema de brânza, se asaza fâsiile de somon afumat si se stropesc cu putina zeama de lamâie. Apoi se orneaza cu marar proaspat, fulgi de ardei iute si piper rosu macinat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... prosop. Între timp se marunteste mararul si ceapa, se adauga putina sare si se amesteca bine cu mâna. Apoi se adauga brânza de oaie. Dupa cele 30 de minute, rupe din aluat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pas 1 Se taie somonul în fâsii, se asezoneaza cu sare si piper si un fir de ulei de masline. Se bate crema de brânza cu smântâna, sare si coaja de lamâie.Pas 1 Se taie somonul în fâsii, se asezoneaza cu sare si piper si un fir de ulei de masline. Se bate crema de brânza cu smântâna, sare si coaja de lamâie.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ntr-un castron, amesteca energic brânza de vaci cu smântâna si usturoiul zdrobit. 2. Adauga o legatura de marar tocat marunt si condimenteaza cu ... un sfert din amestecul de brânza. 5. Pune deasupra ultima felie de pâine si câteva fâsii de ... file. 6. Îmbraca totul în restul de brânza si asaza muschiul ramas în asa fel încât sa arate ca ... lateral, de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca sucul de morcov cu verdeata, brânza de vaci, migdalele, cateii de usturoi, uleiul cu sare, curry si mierea. Se amesteca cu mixerul si apoi se adauga ceapa. Se presara fulgii de ovaz deasupra si se poate servi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa se raceasca, apoi se taie în felii de 1 cm grosime. Brânza se sfarâma sau se da pe razatoare. Cârnaciorii se ... unt. Se aseaza un strat de cartofi, apoi unul de brânza si apoi se presara uniform feliute de cârnacior. Operatiunea se ... lasa 5-10 minute. Se toaca mararul si se presara deasupra cartofilor ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fierbe cartofii în coaja, iar când au fiert curata-i si taie-i felii pe lat. Rondelele de cartofi se pun într-un vas de sticla, care a fost uns în prealabil cu unt. Peste cartofi se asaza un strat de brânza sarata si rondele de ou fiert. La final se pune un strat de rondele de cartofi, peste care se adauga cateii de usturoi, mararul tocat si putina sare. Vasul se umple cu apa, cât sa acopere ingredientele, si se lasa la cuptor, la foc...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cozonac. Asaza câteva frunze de marar si câteva fâsii de somon ... , jumatate din cantitatea de somon afumat ramas si crema de brânza. Asezoneaza-le si nu mixa prea mult, pentru a pastra textura. Încorporeaza jumatate din cantitatea de marar, toata ceapa verde si restul ... masline. Presara peste ele putin marar si sare de mare, apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... untul moale, migdalele macinate si mararul. 3. Se paseaza cu blenderul si ... o crema foarte gustosa si fina. Se adauga si crema de brânza si 2 linguri de pesmet. Se amesteca si se potriveste cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... crescut aproximativ un sfert de ora. Umplutura se obtine din brânza rasa amestecata cu marar. Din acest aluat ies 5-6 turte, asa ca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 200 de grade Celsius. Amesteca într-un bol crema de brânza, mararul si usturiul pisat. Stropeste blatul de pizza cu ulei de masline si întinde apoi pe el amestecul de crema de brânza. Pune deasupra feliile de ceapa si mozzarella si coace în cuptor ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sare si piper. Se bat ouale cu smântâna, brânza Feta, crema de brânza, maslinele taiate rondele si amestecul de praz si spanac. Se ... ce sunt gata, chiflele se pot decora cu putin marar deasupra ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... subtiri. Telemeaua se rade si se amesteca cu crema de brânza, se adauga piper, marar si sare daca mai e necesar, iar ouale ... de dovlecei, apoi amestecul de brânzeturi, si punem astfel aproximativ ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si le taiem rondele atunci când s-au racit si radem brânza sau cascavalul. Dupa ce toate sunt puse pe categorii, începem ... unei cepe taiate marunt cu mararul si iaurtul, iar la final ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cuptorul se preîncalzeste la 180 de grade Celsius. Dovleceii se dau prin razatoare, se sareaza putin si se lasa câteva minute înainte de a-i scurge bine de tot lichidul. Se amesteca într-un castron toate ingredientele, se formeaza chiftelele plate si se asaza în tava de la cuptor, tapetata cu hârtie de copt. Se stropesc chiftelele cu putin ulei si se introduc în cuptorul încins, unde se lasa pâna se rumenesc (aproximativ 10 minute). Apoi se pot întoarce si se mai lasa câteva...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taie dovleceii pe lungime si prajeste-i pe gratarul încins. Dupa ce se rumenesc pe ambele parti, pune-i pe o farfurie si lasa-i sa se raceasca. Amesteca brânza cu smântâna si apoi adauga ceapa tocata marunt, mararul, sarea, piperul si castraveciorii, curatati de coaja si taiati cubulete. Întinde crema obtinuta pe feliile de dovlecel si ruleaza-le cu grija.
Reţetă de pe retete.eva.ro