gran cucina cu orez si ciuperci
Pagina 4 din 5
... de cubulete rosiile si coditele ciupercilor, apoi toaca patrunjelul si amesteca ... si piper, dupa care umple ciupercile cu amestecul format. Ai grija ... sa arda domol când pui ciupercile pe gratar. Când furculita patrunde usor în partea laterala a ciupercilor, înseamna ca acestea sunt gata si le ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... o ceapa taiata marunt. Se spala ciupercile si se taie în feliute subtiri ... este bine rumenita, se pun ciupercile si se amesteca usor cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... dupa gust. Amesteca bine, apoi umple ciupercile cu compozitia obtinuta. Asaza ... de 2 linguri de parmezan. Pune ciupercile la cuptor si lasa-le ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
se curata bine ciupercutele ,se taie codita si in ele punem cate un cubulet de cascaval,le asezam in tava si le dam la cuptor la foc mare,cand sunt gata le asezam pe platou este frunze de salata si le ornam cu ciupercute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie ceapa si se feliaza ciupercile. Într-o tigaie bine încinsa se caleste ceapa pâna devine maro aurie. Adauga ciupercile peste, amesteca bine si fierbeti-le aproximativ 20 de minute la temperatura medie pâna când lichidul se va evapora. Se condimenteaza cu sare si se adauga smântâna. Se amesteca totul bine si se caleste înca 5 minute. Se iau ciupercile de pe foc si se pun pe farfurie, adaugând apoi condimentele. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ouale fierte se curata de coaja, se taie pe jumatate si li se indeparteaza galbenusurile. Ciupercile si ceapa se toaca foarte fin si se pun la calit in ulei, pana se inmoaie. Dupa ce se racesc se amesteca cu smantana, maioneza, mustar, patrunjel tocat fin, sare si piper. In functie de preferinte, galbenusul se poate adauga sau nu. Cu amestecul obtinut se umplu jumatatile de ou. Se decoreaza cu patrunjel verde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in ulei incins. Se adauga orezul spalat si scurs de apa ... , sarea si piperul dupa gust. Ciupercile se curata de coaja, se ... aproape facut se adau-ga ciupercile, ardeii capia tocati in cubulete ... , mararul, patrunjelul si se amesteca. Orezul se serveste fierbinte sau rece ... salata de legume si sosul de rosii dulce. - 300 g orez, 300 g ciuperci, 200 g mazare, 3 morcovi, o...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie rosiile pe jumate, se curata si se umplu cu o compozitie formata din orez fiert si ton in suc propriu. Se servesc reci, cu salata creata si smantana!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... aceasta tocanita de cartofi si ciuperci , care se poate adapta usor ... tocanita de cartofi , ori de ciuperci , principiul fiind acelasi. Ingrediente: - cartofi - ciuperci (de data asta am avut pleurotus) - morcov - praz sau ceapa ... praz :P Se toaca marunt si ciupercile (sfatul meu e sa le spalati ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Pune orezul la fiert timp de 20 de minute sau conform instructiunilor de pe ambalaj. Procedeaza si cu boabele de fasole la fel. Prepara dresing-ul pentru salata, amestecând ingredientele. Într-un vas mare pune telina, salata verde, ceapa, toate taiate marunt si porumbul. Adauga peste orezul si fasolea, dupa ce, în prealabil, le-ai lasat la scurs. Amesteca ingredientele în vas si adauga dressing-ul. Amesteca din nou. Salata e gata!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul la 200°C. Pune ciupercile pe o tava mare si decoreaza-le cu ceapa, usturoi si cimbru. Asaza brânza peste. Amesteca pesmetul cu patrunjelul si împrastie-le peste ciuperci. Lasa-le în cuptor 15-20 de minute. Între timp presara peste salata de arugula sucul de lamâie si putin ulei de masline. Ciupercile se servesc alaturi de salata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierbe orezul in apa sarata, cu citeva ore inainte de ... cu apa rece. Cirnaciorii, sunca, ciupercile si ceapa se taie felii ... ce sosul a scazut, se adauga orezul (incalzit in prealabil), tonul rupt ... serveste cu ceapa verde. - 4 cesti orez fiert, 4 linguri untura, 6 buc. cirnaciori ... , 2 oua, 1 buc. ceapa, 100 g ton, ciuperci, ceapa verde. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si se pune la calit. Ciupercile curatatesi feliate (eventual) se pun ... cateva minute bune pana scad. Orezul se fierbe separat, se aduga ciupercile, se condimenteza. Cel mai inportant este ca gustul ciupercutelor sa se simta dupa preparare. Se poate ... in vasul de gatit. - Orez, ceapa, ciuperci, ulei, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si o varianta mai ... lipicioasa :D Ingrediente: - ciuperci intregi, de marime mica sau ... Mod de preparare umplutura: Coditele ciupercilor se taie marunt si se ... Mod de preparare: Se umple o ciuperca cu ce s-a calit in prealabil ... ras, se "inchide" cu o alta ciuperca si se trece o scobitoare prin mijlocul celor doua ciuperci. Se trec ciupercile prin ou si pesmet ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
În prima faza se pregateste un amestec de faina, bere, 2 linguri de ulei, sare, piper care se lasa la rece circa 30 de minute. În paralel, ciupercile se sterg bine si li se scot coditele, iar spanacul se taie marunt si se caleste în putin ulei, cu sare, piper si patrunjel verde. Cu acest amestec se umplu ciupercile, care mai apoi se dau prin aluatul cu bere si se prajesc într-o baie de ulei.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierbe orezul pe jumatate in zeama de carne impreuna cu ciupercile taiate felii. Se amesteca cu sare, paprica si
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pâine, amestecând constant. Pune orezul la fiert si foloseste supa ... maruntita, ceapa si telina. Când orezul e fiert de jumatate, adauga amestecul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga. Se fierbe în apa 100 g de orez; se scurge bine si se amesteca cu doua linguri de maioneza pregatita cu mustar si cu doi ardei copti, taiati marunt. Se umplu rosiile, se asaza pe farfurie, cu salata verde sau cu frunze de patrunjel împrejur.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fierbem apa, adaugam sare si cand clocoteste apa adaugam spaghettele. Le fierbem al dente apoi le scoatem si le punem pe un platou. Tocam marunt ceapa si usturoiul si le calim in ulei de masline. Adaugam ciupercile si le lasam sa se faca. Adaugam sosul de rosii , asezonam cu oregano, busuioc, sare si piper si dam in cateva clocote. Turnam sosul peste paste si servim. sunt foarte bune atat calde cat si reci.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Orezul integral se fierbe, se scurge si se amesteca cu putin ulei de masline, sare, verdeata dupa gust. 2. Spanacul proaspat se spala, se scurge si se opareste 1 minute în apa clocotita. 3. Se pune ceapa tocata la calit, se adauga apoi pasta de ardei, condimentele si spanacul oparit. 4. Se amesteca bine împreuna, se mai lasa 5 minute, iar la final se adauga usturoiul pisat. 5. Se asaza orezul în farfurie, iar lânga el mâncarea de spanac.
Reţetă de pe retete.eva.ro