Cauta in 17.960 retete
... 2 linguri de suc de lamâie si 50 ml de apa ... , apoi toarna siropul de lamâie deasupra. Dupa ce s-a racit putin ... sucul si coaja de lamâie (si zahar pudra dupa preferinta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , sarea si sarea de lamâie, dupa gust. Se mai lasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... masline, coaja rasa de lamâie si sarea într-un blender ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul la 350 de grade. Amesteca caisele, sucul de lamâie, zaharul brun si scortisoara. Toarna amestecul pe o tava. Combina pâinea uscata cu praful de copt si sarea. Bate albusurile bine. Adauga treptat zahar. Amesteca cele doua compozitii si toarna peste caise. Lasa-le la cuptor aproximativ 25 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , ierburile, coaja rasa de lamâie si asezoneaza din belsug. Toarna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Nautul trebuie pus în apa de seara, la fel cum se procedeaza si cu fasolea. Apoi se fierbe pâna când bobul devine usor de pasat. Împreuna cu putin din apa în care a fiert, nautul se paseaza în blender pâna când obtinem o pasta cremoasa. Daca vi se pare tot vâscoasa, mai adaugati putina apa. Se completeaza cu zeama de la o lamâie medie si cu cele 2 linguri de pasta de susan (tahini), un praf de sare si putin piper. Înainte de servire, se presara putina boia si se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca sucul de lamâie cu ceapa, mustarul, mierea si sarea într-un vas mare. Toarna uleiul si rucola si amesteca. Împarte pe patru vase de salata si orneaza cu portii egale de nectarine, parmesan si prosciutto. Poti presara si putin piper, dupa gust.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ulei de masline si câtiva stropi de lamâie. Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , parmezanul si coaja de lamâie. Continua sa amesteci înca doua ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vinetele se taie rondele, se sareaza si se pun pe gratar. Între timp se prepara un dressing din usturoi, sare, piper si o jumatate din semintele de susan pisate în mojar. Apoi se amesteca zeama de lamâie si uleiul pentru a rezulta un dressing cremos. Se amesteca rondelele de vinete cu acest dressing atunci când sunt calde pentru a absorbi toate aromele. Se pot consuma alaturi de o salata cu rosii, ceapa, patrunjel, quinoa, ulei de masline, zeama de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu putina zeama de lamâie, acopera rondelele cu o folie de ... tocat, putina zeama de lamâie, sare si piper. Pune rondelele ... . Poti asezona cu felii de lamâie si frunze de patrunjel ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare: Spanacul se spala frunza cu frunza, se fierbe si se strecoara. Într-o cratita, se pune spanacul si laptele la fiert. Faina si usturoiul, tocat marunt, se amesteca cu putin lapte pâna ce capata consistenta si se toarna peste spanac. Foarte important este sa amestecam în permanenta, pâna se îngroasa. Se potriveste de sare si piper, iar la sfârsit se adauga zeama de la jumatate de lamâie. Spanacul poate fi consumat ca garnitura pentru o friptura sau...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune în blender iaurtul si rosia, curatata de coaja si taiata bucatele. Adauga sucul de lamâie. Amesteca. Adauga cerealele si mierea si amesteca. Stoarce în storcator portocalele, alternativ cu morcovul. Adauga sucul în blender. Omogenizeaza câteva secunde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu otetul, zeama de lamâie, usturoiul, sarea, piperul, boiaua, oregano ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca fructele într-un vas mare de salata. Combina sucul de lamâie, menta, coaja de lamâie si mierea într-un vas mai mic, apoi toarna-l peste fructe si amesteca-le bine. Lasa salata aproximativ o ora la frigider înainte de a servi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... adaugam zeama de la o lamâie, sare si piper. Se ia ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 2 linguri de suc de lamâie si 50 ml de apa ... , apoi toarna siropul de lamâie deasupra. Dupa ce s-a racit putin ... sucul si coaja de lamâie (si zahar pudra dupa preferinta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... laptele si sucul de lamâie. În alt castron, se bat albusurile ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Curata radacinile de telina si razuieste-le. 2. Prepara maioneza pisând bine cu furculita fructul de avocado si amestecându-l cu ulei de masline, zeama de lamâie si mustar. 3. Amesteca telina razuita cu maioneza prosapata din avocado, maslinele, rodia si condimenteaza dupa gust cu sare, piper, nuci si frunze de patrunjel.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... adauga treptat zeama de lamâie. În timp ce amesteci în mod constant ... serveste cu felii de lamâie, marar proaspat tocat sau oregano ...
Reţetă de pe retete.eva.ro