Cauta in 21.436 retete
... . Dupa ce am format toate gogosile italiene, le acoperim cu un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... le pui la prajit în ulei. Gogosile trebuie facute la foc mic ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... alimentara si lasam aluatul de gogosi sa dospeasca 90 minute, intr ... rotunde de cca 5-6 cm, decupam gogosile si cu un cerculet mai mic, decupam centrul fiecarei gogosi. Le punem la dospit in tava ... un spatiu de 2-3 cm). Coacem gogosile in cuptorul preincalzit la 200 ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... (incins) si gata mult ravnitele gogosi! :)) V-am zis ca seamana mult ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... facalet(sucitor) si se taie gogosile cu ajutorul unui pahar. Se ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... . Merge repede si ies niste gogosi de poveste !!!! Ingrediente 270 ml ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
Gogosi? Mai gustoase ca niciodata preparate dupa o reteta pe care am ... Citeste mai multe retete de gogosi pufoase pe www.culinar.ro
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... sa fac duminica dupa-amiaza gogosi.Pentru asta am avut nevoie ... si am taiat. Am lasat gogosile deoparte la loc caldut pentru ...
Reţetă de pe bucatariamoraritei.blogspot.com
Gogosile in foi sunt o alta amintire dulce din copilarie, o amintire din ... si in zilele de post, gogosile astea va vor cuceri cu ... intrebati de ce se numesc gogosi in foi e pentru ca se ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... nu mai ies cum trebuie. Gogosile sunt mai goale inauntru dar ... putin mai gros sa iasa gogosile mai mari. Pui in baie ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... iti lasa impresia ca faci gogosi, pana si aspectul final, dar ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... un miros cald si imbietor: gogosi! Calde, moi, pufoase... Ce vremuri ... decembrie va ofer doar niste gogosi cu ciocolata sau ninse cu ... in ulei. Neavand tigaie speciala gogosi, le-am copt dupa metoda ... incins am pus la rumenit gogosile. Cu partea de deasupra in ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... . cu ajutorul unui pahar decupam gogosile si le lasam 15-20 ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... , inseamna ca se pot pune gogosile. Se aseaza unele linga altele ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pentru gogosii deliciosi, cernem faina si facem o gropita la mijloc unde pregatim maiaua din drojdie, lasam la crescut, apoi adaugam restul si framantam, dupa care lasam pana aluatul isi dubleaza volumul. Intindem o foaie cu vergeaua pe care o taiem cu paharul. Lasam gogosile intinse putin pe masa ca sa mai creasca, apoi le prajim in ulei si untura.Dupa ce s-au racit, pudram gogosii deliciosi cu zahar si le servim.
Reţetă de pe retete.eva.ro
MOD DE preparare: Drojdia se dizolva in apa calduta, adaugam zahar, sare, coaja de lamaie rasa, rom , faina. Se framanta bine pana obtinem un aluat ca de cozonac. Se intinde cu faina pe o hartie de copt, se decupeaza cu ajutorul unei forme rotunde gogosi, iar diferenta se inlatura. Se lasa la crescut cca 30 minute. Se ia fiecare gogoasa cu o spatula si se introduc in ulei incins pe ambele parti. Dupa prajire se pun pe un platou si se pudreaza cu zahar farin vanilat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se inmoaie drojdia cu putin lapte cald, se presara faina deasupra si se lasa la cald sa dospeasca. Separat, in vasul in care se framanta aluatul, se bat ouale (sau galbenusurile) cu sarea si apoi cu zaharul.Se pune plamadeala, se omogenizeaza si se adauga, alternativ, lapte si faina. Coca trebuie sa fie moale, insa bine framantata (lapte se pune cat cere faina). Cand se desprinde aluatul de pe mana, se adauga untul topit caldut, framantand in continuare. Se lasa sa cresca pana isi dubleaza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ambele parti. Cind sunt gata, gogosile se scot cu o lingura cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Desert rapid si fara pretentii, de duminica tihnita in familie, minciunele  un soi de gososi mai sclifosite ca forma  sunt facute dintr-un aluat ce aminteste de cel de cozonac. Exista multe retete atribuite acestui preparat care difera in functie de tipul de grasime (unt/margarina sau untura) si agentul de afanare (drojdie sau praf de copt/bicarbonat). Noi va recomandam aluatul cu unt si drojdie. Pentru pufosenie& Portii: 30-40 bucati Timp de preparare: 1 ora (plus 1 ora la dospit) ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... zahar si scortisoara. Dintr-o portie ies cam 24-30 de gogosi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com