Cauta in 16.331 retete
Se incingecuptorul la 190 c grad ,se unge cu unt o forma de copt rotunda, cu fund detasabil, de 20cm diametru si se captuseste cu hartie pergament. Folosind un mixeri electric se bate restul de unt cu zaharul tos , intr-un castron pana se face pufos , se adauga oauile unul cate unul, apoi se incorporeaza faina. Se adauga stafidele si laptele si se amesteca foarte bine, se toarna mixtura in forma de copt. Se coace checul pe raftul din centrul cuptorului., 15- 20 minute pana creste frumos,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ungi tava cu margarina ,asezi cateva foi pe fundul tavii,cu marginile peste tava si pui putina umplutura(pe care o prepari amestecand branza desarata si maruntita cu iaurtul,ouale batute cu zaharul inainte si esenta)acoperi umplutura cu marginile foilor. Pui alt rand de foi,umplutura,pliezi marginile si tot asa pana termini.pui cubulete de margarina peste placinta si dai la cuptor pt 30-45 minute...poti unge placinta inainte de a fi gata cu putina smantana sau iaurt. pofta buna!!! Timp de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vinetele spalate si sterse se prajesc in cuptor timp de 25 de minute, apoi se curata si se zdrobeste miezul. Usturoiul zdrobit se prajeste in ulei, se adauga vinetele, se sareaza, se pipereaza si cu aceasta compozitie se umplu clatitele. - 16 clatite sarate, 600 g vinete, 2 linguri ulei, 2 catei de usturoi, sare, piper macinat. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... peste. - 5-6 fire de praz, 1 scrumbie sarata, 3 linguri ulei, 2 linguri zeama de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mari, 12 fileuri de sardele (sarate), o rosie, 2 catei de usturoi, 3 crengute ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... burduf iute, 500 g telemea usor sarata, 6 oua, ulei pentru uns tava ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... g fiecare), 90 g unt, 1/2 pahar migdale sarate si decojite, 1/2 pahar vin alb ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se mixeaza toate ingredientele bine si apoi se lasa cel putin jumatate de ora la frigider sa se amestece aromele. Cine doreste poate adauga un catel mare de usturoi tocat marunt. Se serveste sub foma de tartine decorate cu masline. - 500 g branza de vaca, 200 g telemea sarata sau branza de burduf, 1 ceapa taiata marunt sau rasa, 2-3 linguri bulion sau pasta de rosii, patrunjel, marar verde tocat. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... (de supa) de parmezan (cascaval sarat) ras, 2 linguri (de supa) de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... gras rosu, taiat, 25 g unt sarat, o lingurita suc lamiie, o lingurita vin ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... 5-6 zile sa se marineze. - Scrumbii sarate cu lapti (cate doriti), lapte ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pentru început, amesteca într-un castron cele doua tipuri de faina si zaharul. Topeste untul si adauga-l peste amestec, framântând aluatul pentru a se încalzi. Pune aluatul pe o suprafata presarata cu faina si întinde cu sucitorul o foaie groasa de aproximativ un centimetru. Cu ajutorul unei forme rotunde decupeaza foaia de aluat în mai multe rondele pe care trebuie apoi sa le întepi cu furculita si sa le asezi pe o tava îmbracata cu hârtie de copt. Coace biscuitii pâna când...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ungi tava cu margarina ,asezi cateva foi pe fundul tavii,cu marginile peste tava si pui putina umplutura(pe care o prepari amestecand branza desarata si maruntita cu iaurtul,ouale batute cu zaharul inainte si esenta)acoperi umplutura cu marginile foilor. Pui alt rand de foi,umplutura,pliezi marginile si tot asa pana termini.pui cubulete de margarina peste placinta si dai la cuptor pt 30-45 minute...poti unge placinta inainte de a fi gata cu putina smantana sau iaurt. pofta buna!!! Timp de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Stratul de carne: Se incinge uleiul intr-o tigaie si se soteaza ceapa tocata marunt, pana ce se inmoaie. Se adauga carnea si se amesteca bine. Dupa ce carnea este rumenita, se adauga usturoiul zdrobit, vinul, foaia de dafin si sucul de rosii. Se potriveste gustul cu sare, piper, rozmarin. Se lasa sa fiarba totul la foc mic, pana cand scade tot lichidul din tigaie si carnea este gatita. La final se scoate foaia de dafin. Pastele: Se fierb in apa cu sare timp de 10 minute, se scurg de apa si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru inceput curatati rosiile de piele si de seminte , apoi taiati in bucati mici. Intr-o tigaie puneti uleiul, usturoiul si rosiile si gatiti la foc mare pentru 10 min.Dupa, adaugati maslinele si lasati pe foc inca 2 minute. Acum puneti feliile de carne in tigaie si gatitile cate 2 minute pe fiecare parte.Secretul este ca , carnea sa nu devina dura . Cand este aproape gata presarati cu oregano. Se serveste cald ,cu piure de cartofi. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie rosiile in doua si se storc astfel incat miezul apos cu seminte sa iasa afara. Se scoate miezul cu olingurite. Se pun rosiile si restul ingredientelor pentru pesto siciliano,fara ulei, intr-un blender si se marunteste totul bine. Se adauga uleiul si se mixeaza pana obtineti o pasta. Se adauga sare dupa gust . Se fierb pastele in multa apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet. Se scurg pastrand cateva linguri de apa(5-6) . Se pune apa intr-un bol si peste ea pastele scurse....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate ingredientele si se umplu ardeii copti. Pentru cei care nu au probleme cu stomacul se poate pune putina ceapa tocata foarte fin. Se poate consuma ca apertiv sau garnitura la peste la gratar. Timp Preparare: nementionat Complexitate: redus
Reţetă de pe retete.eva.ro
Am dat la blender compozitia si am lasat-o sa se odihneasca o ora, apoi am facut clatitele. Crema de branza cu smantana a fost de la Apetito si n-am facut decat sa adaug marar taiat marunt. Somonul putin, doar 150g, mi-ar fi trebuit 300g dar a fost bine si asa, o sa vedeti. Fiecare clatita am uns-o cu crema de branza, am pus o felie de somon, am rulat srans si mi-au iesit exact trei clatite cu toata branza si somonul. Le-am pus la rece sa se intareasca putin, dar nu le-am lasat mai mult de o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se înmoaie heringul si se spala pentru a îndeparta surplusul de sare. Apoi se taie cubulete. Cartofii se fierb în coaja în apa cu sare. Apoi se curata si se taie felii.Se taie marunt ceapa, se da pe razatoare cascavalul si se taie cubulete sunca. Se prajeste ceapa pâna devine transparenta. Se adauga sunca si se prajeste putin împreuna cu ceapa.Knorr Spaghetti Carbonnara se amesteca în 200 ml apa împreuna cu smântâna. Se toarna peste ceapa cu sunca si se da în clocot.Într-un vas...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cuptorul se preîncalzeste la 180 de grade Celsius Spaghetele se fierb, tinând cont de instructiunile de pe ambalaj. Între timp se amesteca toate celelalte ingrediente, iar dupa ce ai scurs pastele se combina împreuna. Se toarna pastele într-o tava tapetata cu ulei sau unt, se introduc la cuptorul încins si se lasa pâna când formeaza o crusta aurie deasupra (între 15-20 de minute). Budinca se poate consuma calda sau rece, ornata cu fructele tale preferate sau în varianta simpla.
Reţetă de pe retete.eva.ro