Cauta in 21.294 retete
Fasolea se scurge de zeama si se pune in tigaie impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt si celelalte ingrediente. Se lasa sa scada la foc mic 30-60 de minute
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune cuscusul si condimentele într-un bol de sticla, se toarna apa fierbinte, se amesteca si se acopera 5 minute. Dupa ce a absorbit integral apa se pune uleiul de masline, patrunjelul si usturoiul, amestecându-se bine. Se caleste ceapa în ulei si putina apa, dupa care se adauga pasta de ardei, condimentele, ciupercile, apa cât sa le acopere si se lasa la fiert 10 minute. Se asaza în farfurie cuscusul si câteva linguri de sus de ciuperci peste el.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . cartofi, 3/4 pahar smantana, 1 lingura de sos, 2 buc. ceapa, o lingura faina, 3 linguri ... 10 minute, se drege cu sos picant (sau bulion de rosii ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... verde tocat, sare, piper, 2 pahare sos picant obtinut din: 1 pahar maioneza ... -un sprit special. Se toarna sosul rece in farfurie si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mazare, putin ulei, sare; pentru sosul alb: 150 gr faina alba ... se prepara in urmatoarea ordine: 1. Sosul alb: faina se amesteca cu ... putin cite putin, amestecand continuu. Sosul trebuie sa aiba consistenta unei ... se adauga cite 1-2 linguri de sos alb, linga care se servesc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr. branza framintata), sare, sos de rosii (sos alb sau smantana ... minute. Mod de servire Se serveste cu sos de rosii, cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 buc. conopida mare, 50 gr. unt, 1 lingura pesmet, 1 ceasca sos de rosii, sare Mod de preparare: Se curata conopida si se fierbe in apa clocotita cu sare. Se scurge apoi de apa, se toarna deasupra unt topit si se presara cu pesmet rumenit. Mod de servire Se serveste cu sos de rosii
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... culori, 200 g branza de vaci; sos: 250 ml lapte, 250 ml ... se taie felii potrivite. Pentru sos, se amesteca ingredientele si se ... pune un strat de legume, sos si se presara cu branza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 oua, o legatura ceapa verde, o legatura ridichi, sos de mustar Mod de preparare: Ouale rascoapte se taie in sferturi si se asaza intr-o salatiera peste foi de salata de laptuci. Se adauga ceapa verde taiata in bucati cam de 1 cm si ridichi de luna. Peste ele se toarna un sos preparat din mustar, ulei, otet, sare si piper.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 felii franzela, 1 1/2 lingura unt, 5 oua, sare, piper, sos de ciuperci. Pentru sos: 1 pahar zeama de carne sau apa, citeva ciuperci, 1 lingura unt ... pe farfurie. Se serveste cu sosul preparat astfel: Se curata, se ... clocote. Mod de servire Se serveste fierbinte cu sos de ciuperci
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se încalzeste unt si ulei de masline într-o tigaie de inaltime peste medie la temperaturi ridicate. Adaugati usturoiul si gatiti pâna devine maro auriu. Fiti atenti sa nu se arda usturoiul prea mult, ca pastele vor avea miros neplacut. Se toarna usor jsupa din carne de vita si se reduce focul timp de 1 minut. Adaugati pastele fierte si turnati in tigaie si fulgii de chili precum si ierburile proaspat tocate. Se condimenteaza dupa gust. Se serveste cu brânza parmezan ras. (În cazul în...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg ardei grasi; sos alb: 75 g unt sau margarina, 60 g faina ... cu unt. Se pregateste sosul alb. Sosul nu se sareaza deoarece ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... -15 masline, 1 ceapa mica, 6-7 linguri sos de sardele Mod de preparare ... intr-o salatiera. Deasupra se toarna sosul de sardele preparat astfel: se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... lapte, coaja de lamiie. Pentru sos: 3 galbenusuri, 3 linguri zahar, 1/4 l vin Mod ... pe farfurie. Se serveste cu sos de vin preparat in felul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cascaval sau branza, 2-3 linguri unt, sos alb Mod de preparare: Se fierbe conopida. Se prepara un sos alb mai gros, stins cu ... , se toarna un strat de sos alb, se asaza deasupra conopida si apoi iar sos alb. Se adauga unt si smantana si ... deasupra, unt proaspat si smantana. Sosul se stinge cu zeama in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... amesteca pina la omogenizare in sosul ce rezulta la fierbere. Se ... . - 200 g muschi de vitel, 20 g brinza Gorgonzola, 200 ml supa oase ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... unt, citeva linguri zahar, scortisoara; Sosul: 3-4 oua, 4 linguri zahar tos, 1 lingura ... intr-o tava unsa. Se prepara sosul: se freaca spuma galbenusurile cu ... albusurile spuma. Se toarna acest sos peste merele umplute si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se prepara un sos alb mai gros din faina, unt si ... formate, ca sa rezulte un sos omogen. Se sareaza si, facultativ ... de 3-4 mm. Deasupra, se rade brinza. - 30 g unt, 30 g faina, 150 ... lapte, 10 ml smintina, 100 g brinza, 250 g ciuperci. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , ulei, o lingurita de faina. Pentru sos: ulei, unt sau untura, o ceapa ... rece si se toarna peste sosul din vas. Se lasa sa se ingroase potrivit sosul si se presara patrunjel si marar verde ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
600 gr spanac, 3 castraveciori, 7-8 ridichi de luna, 1 ceapa potrivita, 1 ardei gras, 1 ceasca sos de smantana, 200 gr branza, patrunjel verde Mod de preparare: Spanacul se spala bine si se taie fisii, castraveciorii si ridichiile se curata si se taie in rondele. Se amesteca totul intr-un castron dupa care se pune pe o salatiera. Se presara cu branza rasa si se toarna deasupra sosul de smantana. Se decoreaza cu ardeiul taiat fideluta si frunze de patrunjel.
Reţetă de pe www.retete-bune.com