Cauta in 21.294 retete
... radauteana si este, oarecum, o ciorba de burta facuta cu piept de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Asta-i o ciorba atât de simpla încât o poate face si o studenta la ... sferturi de ceas apoi stoarceti în ciorba zeama dintr-o jumatate de lamâie. Stingeti focul si piparati ciorba apoi puneti în ea niscai frunze ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... linguri cu varf carne de pasare fiarta, 5-6 buc. cartofi mari, 2 buc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 piept de pasare, 50 gr. unt, 6 galbenusuri, o lingurita pasta de peste, sare, piper Mod de preparare: Se fierbe pieptul de pasare si se da prin masina de tocat. Se freaca tocatura cu galbenusurile fierte tari, se adauga pasta de peste, se pune sare si piper. Se umplu jumatatile de albus, se pun pe platou. Mod de servire Se acopera cu sos maioneza sau sos tartar
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2-3 oua, 150 gr. cabanos sau 1 buc. ficat de pasare, o lingura unt, sare, patrunjel verde tocat fin Mod de preparare: Ouale se fierb moi (cca 3 minute in apa clocotita); cind sunt gata se curata si se pun in pahar. Cabanosul, sau ficatul de pasare, taiat in felii foarte subtiri, se rumeneste in unt si se pune in pahar, deasupra oualor. Se presara cu sare si patrunjel verde.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 buc. cartofi fierti, 200 gr. ficatei, 1 buc. ceapa mica, sare, ulei (untura de pasare) Mod de preparare: Se fierb cartofii in coaja, se curata si se toaca marunt cu un cutit, impreuna cu ficateii de pasare prajiti. Se toarna ulei sau untura de pasare si se adauga sare si o ceapa taiata marunt.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 g carne de pasare, 60 g paine alba, 200 ml lapte, 60 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 buc. dovlecei, 2 linguri carne de pasare fiarta si tocata, 2 linguri orez fiert, marar, patrunjel, sare, 3-4 linguri suc de rosii, 15 gr. unt Mod de preparare: Se umplu dovleceii cu carnea amestecata cu orez si verdeata si sde dau la cuptor. Cu zece minute inainte de a fi gata, se adauga deasupra sucul de rosii. Mod de servire Se servesc dovleceii calzi, presarati cu unt
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de pasare, 3 l apa, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 telina, 1 ardei gras, 1 ceapa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pui sau de la alta pasare, morcov, patrunjel, telina (in total ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
600 gr. piept de pasare, sare, piper, untdelemn, 200 gr. faina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... rosii, carne de pasare (ramasa de la supa sau de la ... scurg, se taie carnea de pasare in cubulete foarte mici, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . andive, 350 gr. piept de pasare fiert, maioneza, 3 linguri smantana, zeama ... , se amesteca cu pieptul de pasare taiat in lung si cat ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pentru a da sens resturilor de pasare (maruntaie, aripi, gaturi, picioare, etc ... in acest context practic s-a nascut ciorba de potroace, cea care se ... preparare: Ingrediente: 1,5 kilograme maruntaie de pasare* (curcan, gasca, gaina, etc) 4 l apa ... cu putina sare maruntaiele de pasare taiate in bucati potrivite. Fierbeti ... fierbeti inca 5 minute, sa dea ciorba in cateva clocote. Potriviti de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , git si picioare de la pasare, 1 l apa, 1 l zeama de varza acra ... adauga maruntaiele si bucatele de pasare usor presarate cu sare. Dupa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , gaina (cocos), pui. Se curata pasarea, se taie, alegand bucatile potrivite ... si capul, iar bucatile de pasare se asaza in farfurii. Zeama ... servet muiat in apa fierbinte. - O pasare de aproximativ 1 kg, 2-3 l apa (dupa timpul cit trebuie sa fiarba pasarea), 2-3 catei de usturoi, sare. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie cornurile in doua, in latime, se scobesc de o parte din miez, apoi se umplu cu carnea de pasare fiarta si se garnisesc cu salata verde, spalata si taiata marunt. - Cornuri mici, 2 linguri carne de pasare, 2-3 frunze salata verde. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... In sezonul rece, ciorbele, borsurile si supele consistente sunt cea mai ... , dar si supele de toamna . Ciorba de carne (vaca sau pui ... galuste (si carne de pui) Ciorba de la Radauti Bors rusesc ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 2 oua, lapte, sare; Umplutura: 1 piept de pasare sau orice carne de pasare fiarta (cca 500 g), 1 morcov, 1/2 telina, 1 patrunjel, 1 ceapa, 1 ou, 100 gr ... se pregateste umplutura. Carnea de pasare si zarzavaturile fierte se dau ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pasare, 1 dl ulei, 1 lingura faina, 50 gr. unt, 300 gr. ciuperci ... Mod de preparare: Se curata pasarea, se spala si se pune ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com