german wings
Pagina 1 din 5
... foarte satiosi. Incearca aceasta reteta germana de salata, pentru cina, cand ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fierbe cartofii în coaja, iar când sunt moi, lasa-i la racit si apoi curata-i si taie-i cubulete. Rumeneste feliile de bacon într-o tigaie, pâna devin usor crocante. Scoate feliile de bacon si lasa-le la racit. În grasimea lasata de bacon, caleste ceapa taiata rondele, pâna devine aurie. Adauga în tigaie otetul, apa, zaharul, sarea si piperul. Lasa pâna începe sa fiarba si adauga cartofii si patrunjelul. Rupe bucatile de bacon în jumatati si adauga-le în salata, apoi asaza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... coapte. Delicatesa de origine austro-germana, nascuta in aceleasi bucatarii ca ... cu visine (S auerkirsche Kuchen, in germana) aminteste de o paine dulce sau ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... coapte. Delicatesa de origine austro-germana, nascuta in aceleasi bucatarii ca ... cu prune ( Pflaumen Kuchen, in germana) aminteste de un cozonac subtire ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Desi am evitat mult timp sa prepar acest desert, cand l-am realizat a fost o revelatie. Ai nevoie de o forma speciala de copt cu gaura la mijloc, ca sa arate ca in poza! Ingrediente : 1 kg faina, 100 ml lapte, 9 oua, 150 gr zahar tos, 100 gr de stafide albe, 100 gr de stafide negre, coaja de la doua lamai, esenta de rom, 50 gr de drojdie, 100 gr fulgi de migdale, un varf de cutit de sare. Preparare : Inmoaie drojdia in putin lapte cald, cerne faina, fa o gaura la mijloc si adauga drojdia. Cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Un simbol al bucatariei germane, galustele din cartofi sunt o garnitura de ... ales meselor traditionale din sudul Germaniei, din Cehia si Austria. Portii ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... este numele unei prajituri specific germanice, asemanatoare cu un cozonac la ... numele ( Kugel , inseamna glob in germana arhaica a evului mediu). Populara in Germania, in special in sud, in Austria, Elvetia si Alsacia (nordul ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Germania a dat doua lucruri majore Romaniei: un rege din familia Hohenzollern ... ochiuri nemtesti, chiar de catre germani, sunt Strammer Max, o dovada de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... meniul de Craciun al popoarelor germanice, unde poarta numele de Weihnachtsgans ... , vieneza, a fost adaptata de catre germani, care o servesc cu varza rosie ... iubit din motive intemeiate de germani si austrieci. Carnea ferma imprumuta ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se clatesc aripioarele cu apa rece, se zvanta intr-un stergar si se taie varfurile. Se cresteaza - eventual - pielita la incheietura. Se tapeteaza o tava cu o folie de aluminiu care se unge apoi cu grasime, se asaza pe ea aripioarele (una langa alta) si se prajesc in cuptorul incins (175 grade C) circa 15 minute. Intre timp, se prepara sosul: se curata o ceapa mijlocie, se toaca marunt si se pune intr-o cratita impreuna cu un catel de usturoi zdrobit, 200 g zahar, o lingurita sare, 80 g...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierbe bine limba si se curata de stratul superior necomestibil, mazarea se scurge bine, castravetii cu coaja se spala bine. Toate ingredirentele cu exceptia mazarei se taie pai. La alegere se pun si citeva masline bine maruntite (de preferat masline verzi). Sarea si piperul cu lingurita de ulei de masline se freaca bine si se pun la salata, apoi se pune maioneza si se amesteca totul bine. Se serveste ca aperitiv sau o garnitura mai complexa la preparatele de carne. Maioneza se pune peste...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... am pus uscat - si icre germane roz de la Ocean Fish ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Desfacem somonul afumat bucati, punem in robotul de bucatarie si il maruntim. Amestecam somonul cu crema de branza. Adaugam ceapa si mararul tocate fin apoi omogenizam compozitia. Daca nu doriti sa se simta bucatelele de ceapa o puteti baga la robot si o transformati in pasta. castravetele felii nu foarte groase si le asezam pe un platou. Punem crema de somon intr-un sprit si ornam feliutele de castravete. Decoram cu caviarul german si crengute de marar.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... frumos peste care presaram icre germane roz. Servim cu o jumatate de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... altor sosuri, cum este cel german. Exista mai multe tipuri de ... , bercy, poulette, aurora, ravigote, normandy, supreme, venetian, unguresc si german. [/note ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... o reteta din cartea "Dr. Oetker - German cooking today" Ingrediente: 250 gr ...
Reţetă de pe ala-cooking.blogspot.com
... . Stollen, tunel sau mina in germana, este conform intelesului sau etimologic ... duna suprafetei stollenului. [note]Patiserii germani inchid lista de comenzi pentru ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Europeana, dar si in cea germanica, ucraineana ceha, etc, fiind folosite ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
Garnitura traditionala germana, insotitoare perfecta a fripturilor din carne de porc, gasca ... cel mai bine caracterul bucatariilor germanice, care combina fructele cu legumele ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... mari directii de design: modelul german , care e un pic mai burtos ... in care am folosit cutitele germane, am inceput sa folosesc cu ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com