gem de gutui indulcit cu miere
Pagina 2 din 5
... forme adauga câte o lingurita de gem, dupa care se acopera cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca într-un bol mustarul, mierea, maioneza si sosul pentru friptura. Pune bucatile de pui în sosul de mustar. Pastreaza putin sos pentru a unge puiul în timpul prepararii. Unge gratarul cu putin ulei si asaza bucatile de pui. Lasa puiul pe gratar timp de 20 de minute, întorcând din când în când, pâna când este bine patruns. Unge-l cu sosul de mustar când mai are 10 minute pâna se face.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de pe foc. Se pun gutuile intr-o alta cratita, dupa ce ... , cu semintele scoase. Se pune mierea si apa pana la jumatate ... s-au pus in prealabil si gutuile si se mai lasa la ... minute in cuptor normal. - 1,5 kg gutui, 1,5 kg carne de miel (de ... , 2 linguri de zahar, 5 linguri de miere, 1 lingurita de scortisoara pisata. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... : Se sterg bine gutuile cu un servet, se taie bucatele cu ... si se amesteca piureul de gutui astfel obtinut (circa 800 ml ... ung, fierbinti, cu dulceata (gem) de gutui incalzita putin si se ... la rece. Din gelatina de gutui se scot scortisoara si vanilia ... cu jumatate din gelatina de gutui (dupa ce s-au luat din ... aluat si din gelatina de gutui (facute din...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala gutuile, se taie cubulete mici, se aseaza intr-o cratita ... smantana si se toarna peste gutui. Se amesteca continuu pentru a nu ... . Se stinge focul, se adauga mierea de albine si se freaca pana cand mierea este incorporata. - 4 gutui mari, 1 cana smantana, 5-6 linguri amidon de porumb, 2 lingurite ulei, 200 g miere de albine. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... scortisoara. Adaugam margarina moale si mierea. Framantam bine cu mainile pana ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... nu fie cocoloase, apoi adaugati gemul si mai amestecati o data. Urmeaza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Începe prin a amesteca toate condimentele împreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt, pâna obtinem un mix de condimente cu care sa frecam bine puiul. Într-o tava, asezam pulpele frecate bine pe ambele parti cu amestecul de condimente. Dam puiul la cuptor pentru 25 de minute, neacoperit, la foc mediu. Scoate apoi cu grija tava din cuptor si unge puiul cu un amestect obtinut din miere si mustar. Se mai lasa înca 10 minute la foc mediu pâna prinde culoare maro aurie....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... alt strat de foi unse,gemul de caise si ultimul strat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cocoloase. Se adauga uleiul,stafidele, gemul de prune,cinci linguri de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... un pic, ii dai prin miere topita si apoi ii pudrezi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Începem prin a amesteca faina cu praful de copt si separat laptele cu ouale. Bananele trebuie sa fie foarte bine pasate. Toate ingredientele se mixeaza împreuna, iar rezultatul trebuie sa fie o compozitie omogena si mai groasa decât cea de la clatitele obisnuite. Se aranjeaza clatitele una peste alta, se orneaza cu brânza ricotta, cu felii de capsuni proaspete si se toarna o cantitate generoasa de miere de albine sau sirop de artar.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Gutuile se spala, se curata de coaja (optional), se taie pe jumatate si se scot cotoarele. Se lasa la cuptor intr-o tava pentru 45 de minute. Ciocolata se topeste cu untul in baigne marine si se adauga si putina apa (altfel se ingroasa prea tare siropul). Se scot gutuile din cuptor, se glazureaza cu siropul si se orneaza cu fistic marunti
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune intr-un vas inalt faina si se amesteca cu untura,si nu uitam de sare. Apoi adaugam galbenusul si smantana si le amestecam.Inmuiem drojdia in putina apa calda si o punem peste ingredientele din vas.Framantam bine si lasam sa dospeasca. Dupa ce a dospit aluatul luam cc 3-4 linguri de aluat si intindem bine cu sucitoarea. il taiem cu cutitul patratele ,punem gemul si il rulam.Dam la copt cc 20 min,iar dupa ce se racesc le putem pudra cu zahar! Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Biscuitii se farâmiteaza, se amesteca cu untul si se preseaza în forma pentru tort. Pentru a prepara crema alba se freaca mascarpone ciocolata alba topita si gemul de afine. Se toarna crema peste blat si se lasa la frigider pentru a se întari. Se poate orna cu afine proaspete sau cu gem de afine amestecat cu seminte de chia pentru a obtine o glazura.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Acum ca avem zapada si mai ales ca ne-am cumparat saniuta pt bebe... avem program zilnic la derdelus. Ne place foarte mult zapada, insa frigul nu este tocmai cel mai bun prieten al nostru. In aceste conditii, ce poate fi mai bun decat o ciocolata calda cu miere atunci cand vii in casa dupa cateva ore bune de umblat prin zapada? Ingrediente: - 2 cani de lapte - 2 linguri miere de salcam - 60 gr ciocolata cu lapte - 60 gr ciocolata amaruie - 1 lingura zahar...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... din cele 4 retete culinare cu miere pe care le-am gatit ... cu fructe confiate si muuuulta miere, azi am zis sa facem ... tot felul si glazurate cu miere de salcam . Spre deosebire de alte sortimente de miere, cum ar fi mierea poliflora, cea de ... va recomand si specialitatile de miere, mai ales Roua Florilor de ... cotlet de porc - 6 linguri de miere Roua Florilor...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Pune laptele la fiert împreuna cu coaja de lamâie si amarantul. Se lasa cratita la foc mic si cu capac. Dupa aproximativ 20 de minute, dupa ce amarantul a absorbit apa, se ia de pe foc si se lasa la racit. Când budinca este calduta se amesteca mierea de albine si pudra de ghimbir. Foto: http://healthfoodlover.com
Reţetă de pe retete.eva.ro
Aripioarele glazurate cu miere... ce poate fi mai bun pentru o seara ... garantez eu ca aripioarele cu miere sunt o reteta culinara care merita ... de pui - 250 ml de miere - 80 ml de sos de ... plastic, turnam peste marinata de miere, punem capacul si agitam bine ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Mod de preparare : Intr-un castron mixam ouale cu zaharul pana se dizolva apoi adaugam,pe rand, celelalte ingrediente si amestecam bine pana obtinem un aluat legat . Acest aluat il impartim in 4 parti egale si coacem foi pe fundul unei tavi unse cu ulei sau margarina . Foile se intind destul de usor pentru ca acest aluat poate fi “carpit” direct pe fundul tavii. Se infaineaza coca ca s-o putem intinde usor cu sucitorul si se baga la cuptorul preincalzit ,la foc mediu, pana capata o...
Reţetă de pe retete.eva.ro