Cauta in 20.697 retete
Se intinde aluatul se aseaza intr-o tava rontunda,se indeparteaza excesul de aluat ,apoi se intinde sub forma rotunda.Se inteapa cu furculita aluatul din tava se aseaza nucile macinate amestecate cu zahar si ciocolata rasa,deasupra se aseaza felii de portocala ,se pune restul de aluat deasupra.Se baga la cuptorul preincalzit la 180 C.Se serveste cu topping de ciocolata alba/neagra deasupra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... vin alb. Se adauga apoi portocala decojita si concentratul de peste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si stingem cu zeama de portocala. Dam intr-un clocot apoi ... platou impreuna cu cateva felii de portocala si servim cu sos ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Drojdia o facem astfel: O punem peste putin lapte indulcit (nu fierbinte) si o lasam sa creasca. Adaugam cateva linguri de faina. Ouale le batem cu grija si le mixam bine, pana cand devin o masa spumoasa. Adaugam putin cate putin zaharul, sarea si esentele. Punem faina intr-un vas mare, facem loc in mijloc si punem pe rand drojdia care intre timp a crescut, ouale batute spuma si restul de lapte. Framantam pana se incorporeaza toata faina si apoi punem putin cate putin uleiul si continuam sa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
coji de portocale sau de lamii, 1 litru alcool de 90 grade, 250 gr. zahar Mod de preparare: Se curata foarte subtire coji de portocale sau de lamii si se pun intr-un borcan, iar deasupra se toarna alcool de 90 grade. Mod de servire Se lasa o luna la macerat, scuturind borcanul din cind in cind. Dupa cel putin o luna se filtreaza alcoolul. Acesta se poate intrebuinta la prajituri, iar adaugind zahar si diluindu-l cu apa se obtine o bautura racoritoare.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 portocale, 2 mere, 1/2 pahar apa, 1/2 pahar zahar, 1 paharel de coniac Mod de preparare: Se face un sirop din apa si zahar, dupa care se adauga si coniacul. Fructele curatate de coaja se taie felii. Se asaza pe un platou rotund un cerc de felii de mere, de jur-imprejur feliile de portocale una dupa alta. Se toarna deasupra siropul rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... grame zahar 1 lingura coaja de portocale 1 Frecati bine untul cu zaharul ... o pasta, adaugati sarea, coaja de portocala si ceaiul Earl Grey. 3 Incepeti ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... praf de copt; pentru sirop: 5 portocale, 4 linguri zahar, 3 linguri vin alb, o portocala pentru decor Mod de preparare: Se imbraca fiecare forma de ... imbracate in caramel si se coace 30 de minute. Sucul celor 5 portocale se amesteca cu vinul alb, dulce si cu 100 ... , sub care se pune cite o felie de portocala pudrata cu zahar ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... alcool, 1 litru lapte, 1 kg zahar, 4 portocale, 1 lamiie, 1 baton vanilie, zeama de ... de la o lamiie si o portocala. Restul se portocale si de lamiie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Ingrediente: sucul si coaja unei portocale rosii; 1 cana zahar; 1/4 cana apa; frisca; 2 portocale rosii, injumatatite, cu miezul scos ... vas de dimensiuni mici, se amesteca sucul si coaja de la o portocala rosie, zaharul si apa. 2. Vasul se ... racit in frigider, peste noapte. 4. Portocalele rosii deja injumatatite, cu miezul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
200 g zahar, 2 portocale, 100 g nuci sau migdale, 4 oua, 25 g unt Mod de preparare: Se taie coaja de la portocala, se freaca zaharul cu zeama si coaja portocalelor timp de o ora. Se dauga nucile sau migdalele pisate, un ou intreg si trei galbenusuri. La urma se adauga albusurile batute spuma. Se toarna in forma unsa si se coace la cuptor 1/2 ora.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Suc de rosii, tabasco, sare, piper Mod de preparare: Intr-un pahar se pun citeva cuburi de gheata peste care se toarna sucul de rosii. Se pun 2 picaturi de tabasco (la 200 ml de suc), se presara sare si piper. Mod de servire Se serveste ca orice fel de suc.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... alba, 1/2 l lapte, zeama de la o portocala, 150 gr. unt, 6 galbenusuri, 150 gr. zahar pisat, coaja de portocala, 2 portocale, migdale Mod de preparare ... cu zeama strecurata de la o portocala frumoasa. Se freaca 150 gr ... si putina coaja rasa de portocale. Se amesteca totul cu painea, se adauga o bucata de portocala zaharisita, taiata marunt si cateva migdale ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200g macaroane, 1/2 l suc de rosii, 1 ceapa, 1 catel usturoi, 2-3 mere, 2-3 linguri ulei, 1/4 lingurita zahar, zeama de lamiie sau otet de vin, sare, piper Mod de preparare: Se fierb macaroanele in apa cu sare. Se lasa 2-3 ore sa se umfle in apa calduta. Se clatesc cu apa rece si se strecoara. Se amesteca cu sucul de rosii, cu merele taiate felioare, cu usturoiul pisat, cu ceapa tocata, cu zaharul tos, uleiul, sarea, piperul si zeama de lamiie sau otet.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 4 plicuri de zahar vanilat, 1 l lapte, 8 portocale, 500 ml. frisca lichida Mod ... un pumnisor de coaja de portocala rasa . Se lasa la rece ... din fiecare (frisca, albusuri, crema) Portocalele se curata si se taie ... . Tapetezi peretii cu feli de portocale si apoi inbibi piscoturile in ... bagi si le scoti). Peste portocale pui incet 1/2 din compozitie si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... portocale mari, 3-4 mere, un pahar mic de vin alb, sec, rom ... coaja, se taie merele, iar portocalele se desfac in felii si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mere, 4 portocale, 4 linguri cu varf de zahar pudra, 4 lingurite rom, 1/2 pahar ... , citeva bucati de coaja de portocala zaharata Mod de preparare: Merele ... si se taie felioare subtiri. Portocalele se curata de coaja, se ... zaharul pudra si coaja de portocale zaharata, taiata bucatele. Se pune ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... vanilat, 1 plic intaritor de frisca. jeleu 20g gelatina, sucul de la 4 portocale mari, 6 linguri zahar, sirop 400ml apa, 200g zahar ... de frisca. crema o impartim in 4. pentru jeleu: stoarcem portocalele, mai completam sucul cu apa obtinem 800ml, punem gelatina si lasam ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
3 pahare lapte, 1/2 pahar zahar, 2 linguri amidon, vanilie, coaja de lamiie sau de portocala Mod de preparare: Se fierbe laptele cu zahar, amidonul se amesteca cu lapte rece si se toarna in laptele clocotit, amestecand mereu. Se las sa mai dea citeva clocote la foc mic, amestecand neincetat ca sa nu se prinda pe fundul vasului. Cind este inca cald se adauga vanilia sau coaja de lamiie si apoi se toarna in cesti sau pahare. Se dau la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , se adauga fructoza, coaja de portocala, amidonul, iaurtul si brânza ... deasupra, se fierbe coaja de portocala, ramasa, cu zeama de lamâie si portocala, la care se adauga zaharul, pâna în momentul, în care ... leaga. Pont : Intr-o alta varianta, portocalele pot fi înlocuite cu grapefruit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro