Cauta in 21.294 retete
... . Topeste untul si adauga-l peste fursecurile faramitate. Amesteca bine. Preseaza apoi ... bucatele mici. Pe blatul de fursecuri aseaza jumatate din cantitatea de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bolul unui blender, pulseaza fursecurile pâna când obtii pesmet fin. Adauga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la 175 grade C. Se coc fursecurile circa 8-10 minute, dupa care ... se bate bine cu mixerul. Fursecurile reci se inmoaie cu un ... boluri mai adanci, astfel ca fursecurile sa se poata inmuia mai ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
200 gr. unt sau margarina, 100 gr. zahar pudra, 100 gr. nuci tocate, 300 gr. faina, 1 galbenus, coaja de lamiie rasa sau 1 plic zahar vanilat, putina faina pentru presarat in tava Mod de preparare: Se freaca untul cu zaharul si galbenusul, se adauga treptat faina, nucile si zaharul vanilat, amestecandu-se bine. Se iau din compozitie, cu ajutorul unei lingurite, gramajoare care se aseaza pe o tava presarata cu faina si se dau la cuptor, la foc potrivit. Se coc destul de repede, 10-15 minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 oua, 250 gr. zahar, 200 gr. nuci macinate, 1 plic zahar vanilat Mod de preparare: Se bat albusurile spuma tare, apoi se pun cu vasul respectiv pe foc, pe o tabla groasa si se bat in continuare, adaugind zaharul si zaharul vanilat. Din timp in timp, se ia vasul de pe foc, se continua sa se bata compozitia si se reia din nou operatia la foc mic. Se adauga nucile macinate, se aseaza compozitia (cite o lingurita) la distante egale in tava si se da la cuptor cu foc mic. Cind sunt usor aurii, se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100 gr. miere, 2 oua, 3 linguri ulei, 30 gr. zahar pudra, 1 lingura scortisoara pisata, un varf de cutit de sare, 1/2 lingurita bicarbonat, zeama de lamiie, sare, zahar vanilat, faina cat cuprinde Mod de preparare: Se freaca spuma mierea cu zaharul si ouale, se adauga scortisoara, uleiul, bicarbonatul dizolvat in putina zeama de lamiie si sarea; se amesteca bine, apoi se adauga faina (cantitatea necesara pentru a obtine un aluat potrivit de moale). Se acopera cu un servet si se lasa aluatul...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... -au ramas exact 24 de fursecuri, le-am umplut cu un ... renului, am facut bordura a sase fursecuri umplute. Tavita cu stelute, clopotei ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
Ce face sarbatorile mai fericite? O cafeluta? Un biscuite?
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Dizolvati zaharul in zeama de lamaie amestecata cu vinul, apoi adaugati coaja rasa de lamaie si smantana si mixati pana se face o pasta cremoasa. Albusul se bate spuma pana se intareste bine astfel incat sa nu cada cand intoarceti castronul, iar apoi se amesteca incet si treptat cu crema de smantana. Se tine la frigider ca sa se intareasca. Inainte de servire, spuma de vin alb se orneaza cu felii de lamaie. Este exceptionala! Sugestie: Serviti-o cu niste fursecuri fine cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bolul unui blender, pulseaza fursecurile pâna când obtii pesmet fin. Adauga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Mod de preparare: Se pun fursecurile intr-o punga de plastic si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , un plic zahar vanilat, 200 g fursecuri sau biscuiti, 125 ml frisca ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cu unt, 100 gr. fursecuri cu cacao, 125 gr. unt, 50 ... o forma de tort. Se piseaza fursecurile. Untul se topeste intr-o tigaie, se adauga praful de fursecuri, fulgi de cocos, scortisoara si nucsoara ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Mod de preparare: Se faramiteaza fursecurile si se amesteca cu untul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ), rom, 200 g pricomigdale (sau alte fursecuri), 250 gr. de brinza de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu topping de zmeura si fursecuri. In crema se mai pot ... , 50 g unt, topping de zmeura, fursecuri, menta. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se bat albusurile spuma. Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se obtine o crema.Se adauga Mascarpone (eu am prins o oferta la Real- 2 cutii la pret de una), apoi albusurile batute spuma. Se amesteca lichiorul in cafea, - eu nu am avut, dar am pus sirop Amaretto 3-4 lg si am facut doua cesti de cafea espresso, in care am inmuiat piscoturile. Ciocolata se topeste pe bain-marie- eu am folosit ciocolata amaruie-nu fulgi de ciocolata si pt ca am avut doar o tableta-100g- am mai pus Nutella tot...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1.Se bat spuma tare albusurile cu un praf de sare apoi cu zaharul,pana se intaresc.Se adauga si galbenusurile zdrobite,apoi faina cernuta si turnata in ploaie.Se tapeteaza o fotma cu margine detasabila cu hartie pentru copt,apoi se toarna aluatul care se da la copt ,la foc potrivit,cc.20 de minute.Se scoate blatul copt si se lasa sa se raceasca bine,apoi se taie pe orizontala in 3 parti. 2 Se da apa de sirop in cateva clocote ,impreuna cu zaharul,pana ce acesta se topeste apoi se da deoparte...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fursecuri, tarta, placinta sau capsune in ciocolata... Suna bine, nu? Masa de Paste trebuie sa se incheie cu un desert pe masura, de aceea iti prezentam aceste retete cu adevarat delicioase. Incearca urmatoarele retete pentru desertul meniului de Paste: Fursecuri italienesti pentru Paste Tarta cu unt Placinta cu crema de lamaie si afine Capsune in ciocolata
Reţetă de pe retete.eva.ro