fritura de pasare in punga youtube
Pagina 4 din 5
... adauga vinul si supa de pasare si se fierbe 5 minute. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ardei. Adaugam usturoiul, supa de pasare, uleiul ramas in tigaie, acoperim ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata carnea de pe oase si se lasa la o parte. Intr-un vas, se pun apoi oasele la fiert cu 3 litri de apa, se ia spuma de cite ori este nevoie si dupa o ora se strecoara zeama, care se pune din nou la fiert cu o ceapa marunt tocata si zarzavaturile. Intre timp, se da prin masina de tocat carnea impreuna cu o ceapa. In castron, peste tocatura, se pun albusurile, o lingura buna de verdeata tocata marunt si sare dupa gust. Din compozitie, se pregatesc perisoare pudrate cu faina. Cind ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pune carnea in 2 l de apa sa dea un clocot, dupa care se spumeaza si se adauga morcovul, patrunjelul, piperul si sare. Se spala cele 2 linguri de orez si se pun in ciorba sa fiarba. Se face separat un rintas dintr-o lingura grasime si o lingura faina; cind rintasul este rumen, se pune ceapa taiata marunt si se lasa pina se rumeneste putin si aceasta, apoi se adauga putina boia de ardei, precum si putina supa sau apa. Se amesteca bine sa nu se faca cocoloase, apoi se toarna in oala cu...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se oparesc rosiile, se curata de pielita si se taie cubulete. Se amesteca cu brinza de vaci si usturoiul presat, se sareaza, se pipereaza si pe urma se incorporeaza busuiocul spalat, zvintat si taiat marunt. Se spala fileurile de pui, se sterg, se sareaza, se pipereaza si se prajesc in uleiul incins, cite 3 minute pe fiecare parte. Se servesc cu cu sosul de brinza si rosii si, eventual, cu o garnitura de cartofi fierti. - 4 fileuri de pui sau curcan (a cite 150 g), 500 g rosii, 500 g brinza...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se trece de 2 ori prin masina de tocat, impreuna cu ceapa si franzela.La tocatura se adauga oul intreg sau albusurile, faina, 1/2 lingurita sare fina, un virf de cutit de piper, o lingurita cu virf de marar sau patrunjel taiat marunt si se amesteca bine.Intr-o cratita de 2 l, se caleste ceapa cu 3 linguri de untdelemn sau alta grasime, la foc mic, numai un minut si se stinge imediat cu 1/2 l apa.Cind clocoteste apa, se ia cu lingurita din compozitie o cantitate cam cit o nuca; in palma...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala gaina sau puiul, se pune la fiert, se cuarat de spuma, dupa aceea se adauga morcovul taiat in patru, cepele, telina curatata si taiata cuburi si, daca se doreste, optional, se poate adauga si un cartof taiat cuburi. Cit fierb legumele cu puiul, se fac galustele. Se bat 2 oua cu un pic de sare si dupa aceea se adauga incet grisul in ploaie si, dupa ce s-a format un aluat mai gros, se adauga un pic de ulei de masline sau chiar untura pentru a fragezi galustele. Cand au fiert pe...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se prajesc feliile de paine. Ceapa, curatata, se taie rondele. Marul se spala, se curata de seminte si se taie bucati mai subtiri. Ficateii se dau prin faina. Se incinge untul (2 linguri), se prajeste ceapa, se scoate, se prajesc bucatile de mar (circa 5 minute). Se scot, se adauga restul de unt si se prajesc ficateii (tot 5 minute). Se toarna peste ei vinul, se sareaza si se pipereaza. Se adauga ceapa si marul, se lasa sa dea cateva clocote, dupa care compozitia se asaza pe feliile de paine...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se inabusa impreuna cu ceapa taiata marunt in 4-5 linguri de untdelemn.Dupa ce s-a fragezit bine carnea, se freaca faina cu sucul de rosii rece, adaugat cite putin la inceput, ca sa nu se formeze cocoloase si apoi se toarna peste carne, completind sosul cu apa sau suc de rosii (in total, cca 500-600 ml).Se lasa sa fiarba citeva clocote ca sa se lege, apoi cratita se ia imediat de pe foc, adaugind usturoiul si sare, dupa gust.Ostropelul se poate servi cu piure de cartofi.Cind se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ficateii se rumenesc putin in unt, cit sa se patrunda si se sting cu faina. Se face apoi o omleta obisnuita, se pune sare, iar cind este gata se toarna deasupra mincarea de ficatei, se impatura omleta in trei, dupa care se serveste. Se poate servi aceeasi omleta si cu mincare de rinichi. - 1 ficat de curcan sau 2-3 ficatei de gaina, unt, 5-6 oua, sare, 1/2 lingura faina. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ceapa se toaca si se caleste intr-o lingura ulei cu tacimurile de pui. Se pune mazarea spalata, morcovii si cartofii taiati cuburi. Se acopera cu apa si se lasa la fiert. Se adauga 3 linguri rosii la conserva, sare, citeva crengute de marar. Se fierbe pina zeama scade la jumate. Se serveste cu smintina. - O cutie mazare, 5-6 cartofi mai mici, tacimuri de pui, o ceapa mare, 2-3 morcovi. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sa trecem la fapte. Ingrediente: - o punga de amestec pentru salata ruseasca ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... ulei si se baga intr-o punga mare, care se leaga sa ... la dospit 45min- 1h intr-o punga legata. Pulverizam cu apa pe ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... prosop infainat si introdusa intr-o punga mare. 6. Ii facem doua taieturi ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... : - carne de curcan (am luat o punga de la macelarie, nestiind ce ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... ulei si l-am bagat intr-o punga mare ca sa o pot lega ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... . Se lasa la dospit intr-o punga, sa nu intre aer. Se ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... , 2 legaturi de patrunjel verde, 4 cutii (pungi) cu creveti decorticati (a 400 g fiecare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierbe supa de pasare, se adauga cuscusul, se acopera si ... . - 100 g cuscus, 225 g supa de pasare, 1 rosie, 1 castravete, 2 linguri ulei vegetal ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro