fritura de pasare in punga youtube
Pagina 3 din 5
Se spala aripile de pui, se pun la fiert intr-o oala iar separat in alta oala fierbem cartofii dupa ce i-am curatat de coaja. Scoatem aripile le lasam sa se scurga de apa apoi se pun la prajit in tigaie. Dupa ce s-au prajit, scoatem aripile, adaugam bulionul cu 3-4 linguri de apa, un praf de sare si facem sosul.Ulterior adaugam si aripile in sosul pregatit. Cartofii dupa ce au fiert se sfarima, se adauga margarina, sarea dupa gust si se mixeaza pana obtinem o pasta compacta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala pipotele cu inimile si se pun la foc potivit in apa fierbinte. Se aduna spuma si cand sunt fierte pe jumatate se adauga ficatul spalat si scurs bine. Cand sunt fierte se lasa la racit apoi se toaca marunt , se vor toca si pulpele,ceapa si verdeata. Se amesteca toate intr-un castron cu ouale crude,ulei,delikat si piper dupa gust. Se unge o forma de cozonac si se aseaza un strat din compozitia obtinuta,se pun ouale fierte apoi se aseaza si restul compozitiei. Se da la cuptorul incins...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: - 1l lapte - 5-6 oua - 200 gr zahar - 1 lgta faina - vanilie Se bat albusele spuma si se adauga apoi 100 gr zahar. Se bat in continuare pana se intaresc bine. Separat se fierbe laptele cu vanilie si cand bolboroseste se ia albus cu lingura si se pune in lapte. Se tin galustele cate 2 min. pe fiecare parte si se scot apoi cu spumiera intr-un vas. Dupa ce s-au fiert toate galustele, se bat galbenusurile cu restul de zahar si faina. Peste ele se adauga laptele fiert ramas, cu...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... zeama de la o lamaie sare pungi pentru friptura la cuptor de ... o ora inainte de a-l pune in pungi. Avem grija sa il ungem ... scrumbie. Punem fiecare peste in punga o inchidem bine cu sigiliul si ... scoatem putin tava si taiem pungile, mai lasam inca 15 minute ...
Reţetă de pe bucatariecudragoste.blogspot.com
Din 2019, magazinele au inlocuit pungile de plastic in care se cantaresc legumele si fructele cu pungi biodegradabile. Fiecare punga costa 10 bani. Nu este un moft al managerilor respectivelor magazine, ci o obligatie impusa de ,,Europa". Asadar, daca te duci sa cumperi cartofi, morcovi, ceapa, dovlecei, banane si portocale, platesti in plus 60 de [&] Post-ul Top 5 avantaje ale pungilor biodegradabile din magazine apare...
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Ingrediente: -3-4 cepe potrivite, un pachet ficatei de pui (1/2 kg), ulei, sare, piper Ceapa si usturoiul le-am tocat marunt: le-am pus intr-un vas de iena si am turnat ulei cat sa le cuprinda (sa nu le acopere chiar de tot) Am asezat apoi ficatul, 2 catei de usturoi taiati marunt, piper si am mai pus un amestec de maghiran, cimbru si coriandru (nu e obligatoriu). Sare nu am pus decat inainte sa fie gata. Apoi am bagat totul in cuptorul preincalzit. Se servesc cu mamaliga sau cu ce va place!...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Se taie puiul in bucati nu prea mari ,se spala si se pune la fiert sa traga un clocot ,doua,dupa care aruncam apa si spalam carnea si o punem iar la fiert,adaugam ceapa tocata marunt,morcovul tocat marunt,ardeiul gras si gogosarul tocat ,apoi adaugam si cartofii taiati cuburi micute si lasam sa fiarba la foc potrivit de mare,cand carnea este fiarta adaugam borsul de tara si acrim cat ne dorim noi ,adaugam si sare dupa gust si la final dupa ce oprim focul adaugam patrunjel tocat marunt.Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune la foc într-o cratita potrivit de mare, laptele cu vanilia. Se bat intr-un castron albusurile la care se adauga, dupa ce s-au facut spuma, 100 g de zahar , batandu-se din nou pana albusul e tare. Cand laptele incepe sa fiarba, se trage cratita pe foc mai mic, astfel incat laptele abia sa mai dea în clocot. Cu o lingura mare de masa, se ia din albusul spuma, se netezeste suprafata lasand-o sa fie putin bombata, apoi se impinge albusul din lingura în cratita cu lapte, cu ajutorul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , se serveste cu carnea de pasare si ciupercile fierte. - 1 pui mic ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
In zilele de duminica, cand toata lumea era pe acasa, se intampla ca uneori, prea rar as zice, ca mama sa ne pregateasca, mai mult pe ascuns, un desert pe care-l invatase din cartea de bucate a Sandei Marin, biblia bucatariei romanesti. Ne striga de la balcon, pe mine si pe fratele meu Dan ca masa-i gata si sa lasam joaca, dar n-avea sorti de izbanda cu noi pana nu ne ademenea cu ceva dulce. Dar
Reţetă de pe gabrielacara.blogspot.com
Pasarea curatata si spalata se taie in bucati si se pune ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie in felii un ficat de curcan sau 2-3 ficatei de gaina, se prajesc in unt, se pune sare si un praf de faina. Se face o omleta obisnuita, cand e gata se toarna deasupra mancarica de ficati, se impatureste in trei si se serveste. - 2-3 ficatei de gaina sau 1 ficat de curcan, oua, unt, sare, faina. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Morcovii si cartofii se curata de coaja, se spala si se taie in bucati mai mici. Se pun in apa rece, ca sa nu se oxideze si sa se inchida la culoare. Prazul si feniculul se curata, se spala si se taie in rondele, respectiv in felii subtiri. Vinetele si dovleceii se spala, se taie in felii sau in cubulete. Se incinge uleiul intr-o cratita, se adauga prazul, feniculul, vinetele si se calesc doua minute. Se pune o oala cu trei litri de apa la fiert si cind incepe sa cloco-teasca se pun pieptii...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sferturi. In cazul folosirii unei pasari batrine, legumele se vor adauga ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb 5 oua. In alta cratita se fierb ficateii. Se curata ouale si se taie in doua, scotind galbenusul. Albusul trebuie sa fie cit mai bine pastrat. Se prajeste bine ceapa in tigaie, se adauga ficateii si galbenusurile. Se aduce la o pasta omogena. Se adauga piper si sare dupa gust. Se ia de pe foc, se raceste. Se umplu albusurile cu pasta obtinuta. Se poate adauga cate putina maioneza de asupra. Se ornamenteaza cu patrunjel. - 5 oua, 200 g ficatei, ulei, sare, piper. Livrare la domiciliu!...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Partile mai moi de la gaina sau pui mai mare (piept, pulpe, aripi) se pun la fiert in apa clocotita, impreuna cu o lingurita de sare, ca sa se formeze la suprafata carnii un strat intarit care nu va permite sucului din ea sa treaca in supa, astfel carnea va ramine mustoasa si frageda. Se adauga imediat si zarzavat de supa si se lasa sa fiarba la foc mic, dupa ce a dat din nou in clocot, pina cind carnea se inmoaie bine. Daca se foloseste carne de gaina, este preferabil ca aceasta sa fiarba in...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Gaina curatata si spalata bine se pune la fiert in apa rece cu putina sare, intr-o oala descoperita, la foc potrivit; dupa primul clocot se ia spuma din supa si, cind carnea este pe jumatate fiarta, se adauga zarzavaturile curatate si spalate si piperul. Se continua fierberea cca 1 1/2 - 2 ore. Cind carnea si zarzavaturile sint fierte, se ia oala de pe foc, se lasa sa se limpezeasca si se strecoara supa. O jumatate din cantitatea de supa se pune din nou sa fiarba impreuna cu taiteii. Cind...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pune laptele la fiert. Batonul de vanilie se taie in doua si se adauga in lapte. Pana cand laptele incepe sa fiarba, se bat cele 8 albusuri spuma, adaugandu- se treptat 2 linguri de zahar (50 g) si putina sare. Spuma trebuie sa fie foarte bine batuta si zaharul complet dizolvat. Cand laptele incepe sa fiarba, se ia cu o lingura mai mare din spuma de albus si se pun galustele la fiert in lapte. Laptele trebuie sa fiarba incet. Dupa 2 minute de fierbere, galustele de spuma se intorc cu...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si taiate in sferturi. Daca pasarea este batrina, legumele se vor adauga la fiert cind pasarea a fiert pe jumatate. Dupa fierberea puiului ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se rumeneste in unt ceapa tocata impreuna cu ficatul si pipota de gaina. Se acopera vasul si se lasa pe foc mic. Cind apa lasata de ceapa si carne a scazut, se toarna apa cit sa acopere carnea si se lasa vasul sa fiarba incet, pe foc mic. Dupa 30 de minute, se pune zaharul putin ars (rosiatic), stins cu 2 linguri de apa. Gutuile curatate si taiate felii se rumenesc putin in unt, apoi se aseaza in sosul din vas. Se adaugati pasta de rosii si, la sfirsit, vinul. - Carne de gaina, 3-4 buc. gutui...
Reţetă de pe www.eculinar.ro