fritele cu zer
Pagina 1 din 4
Preparare: Pentru inceput, se pregateste o forma cu pereti detasabili de 24 cm. diametru: se unge bine cu unt, optional se acopera fundul cu un disc potrivit ca dimensiune de hartie de copt, bine unsa cu unt si ea. Se porneste cuptorul si se fixeaza la 200 de grade Celsius. Biscuitii se sfarama fin, ca pesmetul si se pun intr-un castron. Se topeste untul si se toarna peste biscuitii la care s-au adaugat si cele 3 linguri de zahar. Se amesteca cu grija biscuitii cu untul topit. Ceea ce se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... iaurtul, scurs in prealabil de zer, grisul, stafidele si zaharul vanilat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... freaca branza de vaci cu zerul si se adauga siropul de ... vaci (20% grasime), 50 ml zer, 2 linguri sirop de fructe (zmeura ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... apoi si ouale batute si zerul si se amesteca bine cu ... vanilie, 2 oua batute usor, 3/4 ceasca zer. Pentru sosul Moca: 50 g unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... capatini de salata, 1/2 l bors, zer acru de la branza de vaci ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se prepara ciorba ca o ciorba de cartofi. Cand zarzavatul este fiert, se adauga 3-4 cesti de zer obtinut la alesul untului. Se lasa sa fiarba putin impreuna, se adauga patrunjel tocat. Se poate servi cu mamaliguta. - 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel radacina, 4-5 cartofi mari, 4 cesti de zer de alesul untului, verdeata. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... castron. Se toarna peste ele zerul si se lasa sa stea ... verde. - 8-12 fileuri de hering, 1/2 l zer (de la branza sau laptele ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sareaza dupa gust, se toarna zerul si se adauga verdeata. - 2 l apa, 1 litru zer (sau 500 g. iaurt diluat cu apa), o mina de mazare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
2 linguri gris, 2 linguri faina, 2 oua, sare, untura pentru prajit, 400 gr. branza de vaci (scursa bine de zer) Mod de preparare: Se separa galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile spuma. Se freaca bine branza cu galbenusurile, cu faina, gris, sare. La sfirsit se adauga albusurile. Se incinge untura. Se fac galusti turtite, se gauresc cu degetul, se pun la prajit, pe ambele parti, pana se rumenesc. Mod de servire Se servesc cu zahar si smantana
Reţetă de pe www.retete-bune.com
o ceapa, un morcov, un patrunjel, 4-5 cartofi mari, 4 cesti de zer de alesul untului, verdeata Mod de preparare: Se prepara ciorba ca o ciorba de cartofi Cand zarzavatul este fiert, se adauga 3-4 cesti de zer obtinut la alesul untului. Se lasa sa fiarba putin impreuna, se adauga patrunjel tocat. Mod de servire Se poate servi cu mamaliguta
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de vaca scursa bine de zer, 150 gr. unt, 150 gr ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg branza bine scursa de zer, 150 g unt, 5 oua, 2 linguri faina, sare, unt pentru forma Mod de preparare: Se freaca untul spuma, se adauga branza data prin sita si galbenusurile unul cite unul. Se amesteca bine, se pune sare (dupa gust) si faina. Se unge cu unt o forma de budinca cu capac inchis ermetic, se asaza compozitia si se fierbe intr-un vas cu apa clocotita, timp de 40 minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... drege. - 4-5 capatini de salata, 1/2 l bors, zer acru de la brinza de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de vaci (scursa bine de zer) Mod de preparare: Se pune ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ou, 50 ml ulei, 200 g zer, praf de copt. Mod de ... si alunele. Uleiul untul si zerul se freaca bine apoi se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apa, 1 litru zer (sau 500 g. iaurt diluat cu apa), o mina de ... , se sareaza dupa gust, se toarna zerul si se adauga verdeata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si zaharul, se toarna deasupra zerul - putin incalzit - si se framanta ... de minute (la 170 grade C). - 1/8 l zer, 20 g unt sau margarina, 200 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... 1 cana lapte caldut 1 cana de zer( ramas de dimineata de la ...
Reţetă de pe bucatariecudragoste.blogspot.com
... , amestecand incontinuu. Lasam branza in zerul rezultat pana se racoreste usor ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
... foarte marunt apoi fierte in zer. Ulterior, branza este asezata in ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro