Cauta in 21.294 retete
... Se curata fasolea verde de capete,se rupe bucatele si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa fie decojit de partea verde, dar sa mai ramâna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , piperul, verdeata, cozile de ceapa verde, ouale batute spuma si se ... pe farfurie. Se serveste cu salata verde. - Maruntaiele de la un miel, 2 cepe mari, 2 oua, 1 lingura verdeata tocata, 1 lingura cozi de ceapa verde tocate, sare, piper, 2 linguri ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... servesc pe pat de fasole verde. Pe deasupra, se presara baconul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Faina se amesteca cu apa si uleiul care se adauga treptat, dupa care se framânta aluatul si se lasa 30 de minute, acoperit cu un prosop. Între timp se marunteste mararul si ceapa, se adauga putina sare si se amesteca bine cu mâna. Apoi se adauga brânza de oaie. Dupa cele 30 de minute, rupe din aluat câte o bucata, formeaza o biluta pe care sa o întinzi cu facaletul. Pune la mijlocul aluatului umplutura si acoper-o cu aluatul, dupa care se întinde din nou cu facaletul. Tigaia se unge...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... scada apa. Revenim cu fasolea verde, pe care o lasam si pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si rinichii de la un miel de 6-8 kg (gata taiat), 150 ... . Mod de preparare: Maruntaiele de miel se spala la un jet ... intregi, citeva frunze de ceapa verde taiate in felii subtiri, cite ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... la un restaurant mexican, salsa verde din Avocado si apoi am ... adaptat si am facut o salsa verde delicioasa, dupa o reteta culinara oarecum ... ceea ce mi-a inspirat salsa verde pe care am mancat-o la ... de usturoi - 3-4 fire de ceapa verde - zeama de la o jumatate de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
1 kg carne de miel, 2 linguri de faina, 3 linguri pesmet, 2-3 oua, sare, 1 lingura de unt+1 lingura sau 2 de ulei sau untura Mod de preparare: Se ia 1 kg carne din partea din fata a mielului cu costitele. Se spala, se taie bucati potrivite, se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in unt amestecat cu untdelemn sau untura. Mod de servire Se serveste cu cartofi sau alte legume si salata verde
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... - ardei gras, rosu - fasole verde - rosie - patrunjel verde - sare, piper, cimbru ... , dupa care se adauga fasolea verde. Cand fasolea s-a inmuiat se adauga ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... Fasolea verde se curata, se spala si se fierbe intr-o cratita ... . Intr-o salatiera, se amesteca fasolea verde cu telemeaua, amestec peste care ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pulpa miel, 2 linguri grasime, sare, piper Mod de preparare: Partea cea ... , sote de spanac sau salata verde. Se mai poate servi cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Fasolea se fierbe în apa cu putina sare. Se strecoara si se lasa la racit. Se amesteca cu smântâna si maioneza. Se adauga frunze de patrunjel si telina, dupa gust.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apa. Înfige-le în betele de frigarui si pune rosiile cherry între ... -o parte, iar în cealalta parte asezi frigaruile cu chiftele, pe care le ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg carne de miel, 600g cartofi, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 ceapa, 2 linguri bulion ... Mod de preparare: Carnea de miel, spalata si luata de pe ... pe un platou presarat cu patrunjel verde sau marar, taiate marunt
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Toaca marunt ceapa, pe care o calesti în ulei încins laolalta cu morcovul taiat rondele. Adauga mazarea, toarna apa pâna acoperi amestecul de legume si lasa oala la fiert timp de 10 minute. Când morcovii sunt fierti, taie marunt rosiile decojite si adauga-le. Pune sare si piper dupa gust si lasa oala la fiert înca 10 minute. Când mâncarea este fiarta, presara marar verde, tocat marunt.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala bine cartofii si se oparesc cinci minute în apa clocotita cu sare. Se scurg bine si se pun într-o tava cu o lingura de unt si ceapa taiata rondele. Se pun la cuptor acoperiti si se tin sa se rumeneasca. Se adauga o ceasca cu apa si se lasa la cuptor pâna zeama scade de tot. Cartofii ramân foarte fragezi înauntru si rumeni pe afara.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun ingredientele de mai sus pe betele speliale pentru frigarui,se da sare,se condimenteaza dupa preferinte,apoi se frig.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare Se curata pulpa de pielite si, cu un cutit, se fac niste buzunare in care se introduc feliile de bacon. Se condimenteaza si se pune intr-o tava in care se adauga 50 ml ulei si un pahar cu apa, piper si foaie de dafin. Se pune la cuptor si, pe durata coacerii, se stropeste carnea cu sosul din tava. Cand e aproape gata, peste carne se pun usturoiul pisat si vinul si se lasa pana prinde o crusta. Mod de servire Pulpa de miel impanata se serveste cu salata...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Carnea se taie în cuburi mici, dupa care se toaca marunt usturoiul si se amesteca alaturi sucul de lamâie, de 5 linguri de ulei si de praful de curry. Cubuletele de carne se lasa la marinat în acest amestec timp de o ora, vasul fiind acoperit. Ardeiul gras se taie în cuburi maricele, iar ceapa se curata si se taie si ea în cubulete. Dupa ce scoateti carnea de la marinat, se înfige în frigarui din lemn, alternând cu legumele. Se coondimenteaza bine si se pune pe gratar.
Reţetă de pe retete.eva.ro