fres de menta si frute
Pagina 1 din 5
Încalzeste o tigaie si pune feliile de vinete la prajit. În timp ce vinetele sunt pe foc, amesteca într-un castron 8 linguri de ulei cu 3 de otet, cu patrunjel, menta si usturoi. Adauga sare si piper dupa gust. Când vinetele sunt gata, pune-le în castronul cu dressing si amesteca-le, apoi asaza feliile de vinete pe bruschete si toarna ce a mai ramas din dressing.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sau vin alb, cu patrunjelul, menta si usturoiul, iar mai apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vinetele se taie rondele si se pun pe gratar. În timp ce se fac vinetele, amesteca într-un vas restul ingredientelor pentru a obtine un sos delicios. Amesteca feliile coapte de vinete cu sosul rezultat si pune amestecul pe felii de pâine prajita. Pofta buna! Credit foto: jamieoliver.com
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune apa la fiert, dupa care se adauga mazarea, sarea, piperul si uleiul, lasându-se pe foc aproximativ 5 minute. Dupa ce ai oprit focul, se lasa câteva minute la racit, dupa care se toarna ingredientele într-un blender. Se adauga frunzele de menta si untul, dupa care se mixeaza pâna se obtine consistenta dorita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mazarea se fierbe 3-4 minute în apa cu sare, iar pentru a-si pastra prospetimea si culoarea se pune rapid în apa cu gheata pentru a opri procesul de gatire. Se pun toate ingredientele în blender si se mixeaza pâna când obtii o crema delicioasa. În functie de consistenta finala dorita poti sa mai adaugi apa. Supa-crema de mazare se consuma cu crutoane si fulgi de ardei iute. Nu se va pastra la frigider. Daca vrei sa faci mai multe portii si sa o pastrezi la frigider trebuie sa o lasi sa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Migdalele se maruntesc în robotul de bucatarie, dupa care se adauga curmalele si se mixeaza pâna când obtii un aluat lipicios. Se adauga cacaua, untul de migdale, uleiul de cocos si uleiul de menta. Se formeaza bilute mici care se dau prin cacao sau prin fulgi de cocos. Se pastreaza la frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune vinul cu zaharul într-o tigaie la fiert, mestecând pâna când zaharul s-a dizolvat. Lasa aproximativ 2 minute la foc si apoi pune-o deoparte. Amesteca pepenele, capsunile, strugurii si menta într-un vas pentru salata. Toarna amestecul cald cu vin peste si amesteca. Acopera-l si lasa-l în frigider la racit aproximativ 2 ore.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune uleiul într-o tigaie la încalzit, apoi adauga sparanghelul cu sare si piper dupa gust si lasa-l aproximativ 5 minute. Îndeparteaza tigaia de pe foc si pune sparanghelul pe o farfurie. Stropeste-l cu suc de lamâie si presara menta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mazarea se spala bine si se fierbe in apa cu sare. Cand este gata fiarta, se spala cu apa calduta si se lasa la racorit. Pentru preparare se foloseste blenderul de mana, in care sunt pasate boabele impreuna cu menta proaspata. Amestecul se subtiaza doar cu ulei de masline si cu zeama de lamaie. Se gusta pe parcursul prepararii, pentru a echilibra aromele. Se serveste pe paine prajita sau alaturi de cartifi copti la grill. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... legumele. Se adauga patrunjel si menta verde, apoi se paseaza amestecul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... creme. La final se adauga menta tocata si zeama de lam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 1 cana smantana 2 linguri frunze de menta tocate 1-2 linguri cimbru 1 lingura suc ... de lichid. Apoi adaugati cimbru, menta, smantana, zeama de la lamaie ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Amesteca fructele într-un vas mare de salata. Combina sucul de lamâie, menta, coaja de lamâie si mierea într-un vas mai mic, apoi toarna-l peste fructe si amesteca-le bine. Lasa salata aproximativ o ora la frigider înainte de a servi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala bina salata, leurda si restul legumelor. Salata verde, leurda, menta se toaca mai marunt sau se rup cu mana. Ridichile se taie rondele, la fel si ceapa. Ardeiul iute se toaca cat mai marunt. Se amesteca toate aceste ingrediente, se adauga ulei de masline, otet balsamic, zeama de la o jumatate de lamaie si sare. Salata de leurda cu ardei iute si menta se poate servi simpla sau cu cartofi prajiti sau cu ce doriti.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preparare: cureti pepenii de coaja, ii tai in cubulete potrivite si adaugi zaharul. Prepari ceaiul verde dupa instructiunile de pe cutie, iar cand e gata, adaugi frunzele de menta. Lasi sa se infuzeze cateva minute, strecori, lasi sa se raceasca si torni peste pepeni. Dai salata de pepene si menta la frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , spardem 5 oua, adaugam frunzele de menta verde in branza, adaugam si ... linguri ochi cu sirop de menta. Amestecam toate ingredientele pana se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb cartofii în apa sarata pâna intra furculita cu usurinta în ei si se scurg bine. Se lasa la racit, apoi se taie fiecare în jumatati. Se adauga smântâna, zeama si coaja de lamâie, sare de mare si piper negru macinat. Se amesteca o parte din menta cu ardeiul iute si se adauga si aceste ingrediente în salata, restul se presara deasupra. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un bol mic, bate împreuna otetul, uleiul, semintele de susan, semintele de mac si zaharul. Într-un bol pentru servit, combina spanacul, pepenele, ceapa, nucile pecan si menta. Stropeste cu dressing înainte de a servi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... avand un gust accentuat de menta, care de cate ori am ... muy refrescante teniendo bastante sabor a menta. Cada vez que tomaba un ... gust suav 10-12 frunze menta proaspete ------------ 3 pahare de iaurt faina ... sabor suave 10-12 hojas menta fresca ------------- 3 vasos de yogurt con ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... doua, stropite cu sirop de menta si o frunzulita ca décor ori ... le stropim cu sirop si frunzulite de menta maruntita. Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro