Cauta in 21.436 retete
... -urile sau vinul de Porto), otetul si sucurile de fructe, fragezesc carnea prin desfacerea legaturilor proteice din carne. Acizi rup superficial tesuturile din ... , sau una de marinata, injectati carnea cu marinata. Acest procedeu se ... mai bune rezultate carnea rosie de vita, oaie sau miel  intre4 ... favorizeaza intregul proces. Dupa ce carnea a fost bine frecata...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... dintre marile provocari ale gratargiilor: carne putina, os mult, munca delicata ... , para, piersica, grepfrut etc. Pregatirea carnii . Carnurile pentru gratar se transeaza ... special cele fara os, se bat pentru fragezire si uniformizare. Bateti carnea intre 2 bucati de ... a nu va stropi. Marinarea. Pentru fragezirea carnurilor tari sau pentru imbogatirea ... optimi pentru marinare:...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... exuberanta bucatarie indiana. Bucatelele din carne de miel, fragede si suculente dupa fragezirea in iaurtul condimentat, se frig ... .[/note] Preparati marinata . Curatati pielitele carnii de miel si taiati-o in ... potrivite, de 2-2,5 cm grosime. Amestecati carnea cu marinata si introduceti-o la ... de lemn). Insiruiti bucatelele de carne pe frigarui (4-5 pe fiecare frigaruie). Stergeti...
Reţetă de pe www.cevabun.ro