floarea soarelui
Pagina 5 din 5
Te-ar mai putea interesa:
salata floarea soarelui, halva seminte floarea soarelui, susan de nuca si seminte floarea soarelui, halva floarea soarelui, retete culinare usoare salata floarea soarelui, prajire seminte de floarea soarelui decojite, aperitiv floarea soarelui, seminte floarea soarelui zahar
Încinge uleiul într-o tigaie, la foc iute. Caleste vinetele amestecând continuu, timp de patru minute sau pâna ce vinetele se înmoaie. Adauga apa, fulgii de ardei iute si usturoiul. Separat, amesteca zaharul, amidonul de porumb, sosul de soia si sosul de stridii. Adauga sosul obtinut peste vinete si amesteca bine. Lasa pe foc pâna ce sosul scade si se îngroasa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca bine ingredientele pentru dressing. Se amesteca ingredientele pentru salata si se stropesc cu dressingul preparat. Se presara arahide prajite si se serveste. Va doresc pofta buna.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... porc fara os (cca 1 kg), sare, piper, 5 linguri ulei de floarea-soarelui, 2 linguri pasta de tomate, 400 ml supa de legume (instant ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... g unt, 200 g cascaval, 3 fructe de grepfruit, sare, piper, ulei de floarea-soarelui, 4 rosii, dovlecei. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... in cuburi si se prajeste intr-o cratita cu ulei de floarea-soarelui. Se adauga si carnatii, se prajesc cateva minute, apoi se ... de tomate, 3 catei de usturoi, 2 ardei grasi, 1 ceapa, ulei de floarea-soarelui, sare, marar, cartofi. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 50 g alune prajite. Pentru sos: 6 linguri untdelemn fin (masline sau floarea-soarelui), 5 linguri otet alb sau otet de mere, 1 lingurita de zahar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... masline (in lipsa se poate folosi margarina sau ulei de floarea soarelui), doua linguri de faina, doua cani de lapte, cascaval ras ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 linguri unt, 250 g smantana, sare, piper, 2 oua, 2 linguri ulei de floarea soarelui, o legatura patrunjel verde. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 Pregatiti pestele si curatati ceapa - le spalati bine. 2 Ceapa o taiati bucati mai mari - julien si jumatate din ea o puneti intr-o tigaie adanca - tigaia nu trebuie unsa cu nimic si nici incalzita. 3 Pestele il taiati bucati portivite si aranjati peste ceapa - vedeti ce tigaie aveti si cat peste luati ca sa va iasa bine. Ar fi perfect pestele sa incapa exact cat este suprafata tigaii. 4 Restul de ceapa distribuiti uniform peste peshtele din tigaie.Intr-un pahar de 250 ml puneti sarea, ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pregatirea pandispanului e simpla:batem bine albusurile cu 100 gr de zahar si un pic de sare pana devine spuma. Galbenusurile le frecam cu zaharul pudra si apoi adaugam si uleiul treptat ca la maioneza, devine o crema. Adaugam si coaja de lamai rase, vanilia si amestecam si albusurile invartind de jos in sus cu grija. Apoi adaugam si faina si amidonul si praful de copt dat prin sita, limoncello la urma. Compozitia o turnam in forma tapetata cu ulei si faina, dam la cuptor 35 minute la 180 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se framanta intr-un lighean aluatul format din faina, 3 oua, drojdie, sare, laptele caldut si 2 linguri de zahar. Daca mai este nevoie, mai adaugam faina astfel incat aluatul sa nu se lipeasca de maini. Se lasa aluatul la dospit in loc ferit de curent, timp de 30 de minute. Intre timp se face umplutura din branza de vaci scursa bine, 2 oua, esenta de rom si restul de zahar. Dupa ce aluatul a crescut, se imparte in bile mai mari care se intind cu ajutorul sucitorului pe planseta. Din...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge uleiul într-o tigaie, la foc mediu. Adauga ceapa si usturoiul si caleste timp de 4-5 minute. Adauga ardeiul iute, chimionul macinat, boia si pudra de chilli si caleste timp de un minut. Adauga soia maruntita si gateste-o timp de 2-3 minute Adauga rosiile tocate în conserva, pasta de tomate, supa de legume, ardeii si morcovul si lasa sa fiarba. Dupa ce a început sa dea în clocot, redu focul la nivel mediu si lasa sa fiarba timp de zece minute, ametecând din când în când. Pune...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune la fiert într-un vas sfecla si las-o aproximativ 20 de minute la foc mic pâna se înmoaie. Scurge apa si lasa la racit. Decojeste-o si taie-o bucati. Curata portocala si taie-o bucati. Într-un vas, amesteca bucatile de portocala cu sfecla si merele. Adauga uleiul, zaharul, sarea, usturoiul si foile de sfecla.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-un bol mai mare se toarna apa calda, zaharul, drojdia si 1 pahar de faina Lasati aproximativ 10-15 minute sa se activizeze drojdia, se vor vedea niste bule de aer in maia. Adaugati uleiul, sarea, amestecati bine si faina iarasi amestecati bine. Aluatul trebuie sa nu se mai prinda de degete. Se lasa la dospit cam 45minute. Se pune in forma de copt: se imparte in cateva bulute si se aseaza in tava. Se pun diverse seminte pe deasupra. Se mai lasa la dospit cam 10 minute Se baga la cuptor...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata legumele, se spala bine si se taie cubulete, apoi se pun intr-o oala cu 4-5 litri de apa clocotita si se lasa la fiert cam 15- 20 minute. In acest timp se fac galustele astfel: se sparge oul intr-un castron, se bate bine cu putina sare si se adauga bicarbonatul amestecand bine. Se adauga grisul in ploaie si se amesteca mereu sa nu se faca cocoloase si se lasa sa se odihneasca 5 minute. Se pune cate o lingurita mica de aluatul facut in supa sau cate jumatate – depinde cat de mari...
Reţetă de pe retete.eva.ro
PENTRU GARNITURA ; SE IA 4 ROSII SE SPALA SE TAIE CAPACELUL FIECAREI ROSII SE FACE CU UN CUTIT ASCUTIT SE POATE FOLOSI SI O LINGURITA SE SCOATE MIEZUL ROSIEI SE DA CU PIPER SI CONDIMENTE DE PUI SE BAT 2 OUA SE PUNE BUSUIOC CIMBRU; USTUROI GRANULE SI CHIMEN SE PUNE MARAR PROASPAT TOCAT SE BAT BINE SE SPALA UN ARDEI ROSU SE TAIE MARUNT SE PUNE TIGAIA DELIMANO LA INCALZIT LA FOC MIC SE PUNE ARDEIUL APOI SE AMESTECA CU O LINGURA DE LEMN SE PUN OUALE BATUTE SE FACE O OMLETA MAI TARE SE UMPLE ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toate Ingredientele umede Si uscate se pun in bolul robotului MasterChef Gourmet de la Tefal. Se fixeaza paleta de mixat si se seteaza robotul la viteza 3. Intre timp, se preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Se pregateste tava de briose. Compozitia rezultata se pune tava, peste care se Adauga fructele. Fiecare briosa sa umple 3/4, astfel încât sa aiba loc sa creasca. Se seteaza cuptorul la 175 de grade si Se introduce tava pentru 30-35 minute. Briosele sunt gata Când au trecut testul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Eu am injumatatit reteta. Am avut doar 400g merluciu, doua trunchiuri, si am folosit doar 3 portocale. Stoarce portocalele si pastreaza zeama. 1. Curata bine pestele, desfa-l fileuri si taie-le bucati mari. Tavaleste bucatile de peste prin faina, scutura-le si prajeste-le in uleiul incins. Scoate-le pe hartie absorbanta sa se scurga, apoi transfera-le intr-o tava ca sa se raceasca. 2. Intre timp, pune la fiert zeama de portocale aromatizata cu boabele de piper si frunzele de dafin. Adauga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se mixeaza ouale cu zaharul pana se deschid la culoare, se adauga uleiul -cate putin mixand in continuare pana la incorporatea sa. Se cerne si se amesteca faina cu preful de copt si se pune peste acest amestec, alternand cu cate o lingura de lapte. Se adauga si zaharul vanilinat si se amesteca bine. Aluatul trebuie sa fie mai gros decat cel de clatite. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt (sau cu ulei si faina - in lipsa de hartie de copt),si se toarna 1/2 din compozitie, se baga la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala bine prapurele, apoi se lasa sa stea in apa rece. Maruntaiele de miel se spala in cateva ape reci, dupa care se oparesc in apa clocotita. Apa rezultata de la oparirea maruntaielor de miel se arunca, apoi acestea se se pun la fiert in apa cu sare si se lasa sa clocoteasca timp de aproximativ 30 de minute. Maruntaiele de miel se scot din apa in care au fiert si se lasa la racit. Dupa ce s-au racit, se toaca la cutit, foarte marunt. Ceapa arpagic si ceapa verde se toaca marunt....
Reţetă de pe retete.eva.ro