Cauta in 16.330 retete
Se curata si se spala bine legumele. Ridichile si ceapa se taie marunt.Salata se taie in bucati potrivite. Se amesteca uleiul de masline , otetul , sarea si piperul .Intr-o salatiera se amesteca toate legumele se toarna dressingul si se amesteca bine. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... SPALA SE TAIE CAPACELUL FIECAREI ROSII SE FACE CU UN CUTIT ... SI O LINGURITA SE SCOATE MIEZUL ROSIEI SE DA CU PIPER SI ... MAI TARE SE UMPLE FIECARE ROSIE CU OMLETA SI SE RADE ... SINT DELICIOASE SA MANINCA CU ROSILE UMPLUTE TIGAIA DELIMANO ESTE FOARTE ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Se aranjeaza pe platou, ornata cu felii de rosii, ardei grasi, ridichi rosii de luna. In branza preparata cu smantana, se pot adauga ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pielite. Se taie capacul fiecarei rosii si se curata miezul cu ... sarea si piperul. Se umplu rosiile cu acest preparat. Se acopera ... de salata si se aseaza rosiile. Separat, se amesteca brinza cu ... acest amestec. In mijlocul fiecarei rosii se pune un virf de ... de ou garnisite cu cite o ridiche. Restul maionezei se serveste alaturi, in sosiera. - 7 oua fierte tari, 8 rosii, 1...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala si se taie rosiile rondele. Se taie prazul rondele si gogosarul julien. Se amesteca usor. Se adauga putin ulei de masline , otet , sare si piper prospat macinat dupa gust. Se lasa salata 5 minute la frigider pentru ca gusturile sa se intrepatrunda, apoi se presara deasupra niste frunze de busuioc proaspat. Pe o felie de paine prajita, poate sa fie o gustare sanatoasa si delicioasa de seara.Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se încinge cuptorul la 220° C/gaz 7. Se încinge uleiul într-o tigaie si se soteaza ciupercile la foc mare, timp de cinci minute. Se adauga usturoiul, bucatile de rosii, pesmetul, nucile, patrunjelul, fulgii de chilli si sosul pesto pâna se combina complet. 2. Se taie ardeii pe jumatate. Se scot semintele si membranele albe cu grija. Se asaza într-o tava tapetata cu hârtie de copt si se umplu cu amestecul de ciuperci. Se acopera cu folie de aluminiu. Se coc 35-40 de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Prepara dressingul amestecând uleiul de masline, sucul de lamâie si smântâna. Pune la fiert cartofii în apa cu sare pentru aproximativ 20 de minute. Scurge-i bine de apa si lasa-i la racit, apoi curata-i de coaja cu ajutorul unui cutit, apoi taie-i în bucati mici. Se amesteca cu dressingul, apoi se adauga ridichiile, menta si arpagicul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taie usturoiul marunt si pune-l la rumenit în uleiul încins. Adauga ceapa tocata, lasa 1-2 minute si toarna sosul de rosii decojite din cutie. Pune sare si piper si lasa un sfert de ora la fiert, timp în care fierbi tagliatellele conform instructiunilor de pe ambalaj. Pastele se scurg si se adauga sosul de rosii, ciupercile taiate felii, rosiile cherry si câteva frunze de busuioc deasupra. Se pot servi si cu parmezan ras sau feliat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... încalzeste cuptorul. Se taie fiecare rosie pe din doua, iar fiecare ... sare si piper pe fiecare rosie taiata. Pune într-o tigaie margarina ... , adaug-o proportionat în fiecare jumatate de rosie. Ideal ar fi ca umplutura ... fie cu vârf. Mai apoi, presara pe deasupra patrunjel. Rosiile astfel decorate trebuie tinute la cuptor, pe o foaie de copt, timp de 8 minute, pâna când...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Sfecla rosie se spala bine si se pune la fiert întreaga ... , se amesteca împreuna cu sfecla rosie si se pune amestecul în borcane ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Întinem aluatul de pizza într-o tava mare peste hârtia de copt. Apoi îl ungem cu bulionul si adaugam pe întreaga suprafata brânza bine farâmitata. Adaugam rosiile cherry taiate pe jumatate, iar apoi se introduce la cuptor pentru aproximativ 20 de minute la foc mediu. Când pizza e coapta, punem busuioc, piper si sare. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ceapa taiata marunt si vei adauga rosiile. În tigaia cu sosul de rosii vei adauga chiftelutele prajite si vei tine totul pe foc ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... puiul s-au rumenit, poti adauga rosiile decojite în tigaie, împreuna cu mararul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se încinge uleiul în care se pun la calit ceapa, usturoiul, ghimbirul, chimenul si curry. Apoi se adauga ardeiul si morcovul care se amesteca si se lasa la calit câteva minute. Înainte de a pune apa, lasa la calit si lintea rosie împreuna cu celelalte ingrediente. Se acopera toate legumele cu apa si se lasa la fierrt maxim 30 de minute sau pâna ce lintea este fiarta. Se mixeaza în blender si se consuma cu smântâna, crutoane si patrunjel tocat marunt.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie rosiile pe jumate, se curata si se umplu cu o compozitie formata din orez fiert si ton in suc propriu. Se servesc reci, cu salata creata si smantana!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Tocam sunca marunt si o punem pe foc. Lasam aprox 5-6 min sa se rumeneasca putin. Turnam peste sunca sucul de rosii si sosul de chili, adaugam apoi usturoiul tocat marunt, verdeturile taiate marunt si lasam la fiert la foc mic timp de aprox 20-25 min. Adaugam sare si piper dupa gust. Pastele fierte conform instructiunilor de pe ambalaj, le scurgem de apa, le trecem scurt printr-un jet de apa rece si le turnam peste sos. Amestecam bine sosul cu pastele, luam de pe foc si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul la 200 de grade. Într-o tava, asaza o folie de aluminiu, pe care sa o ungi cu putin ulei. Pune apoi fileurile de somon, presara busuiocul, asaza feliile de rosie deasupra, stropeste cu uleiul de masline si apoi presara deasupra parmezanul ras. Lasa la cuptor timp de 20 de minute sau pâna când somonul devine opac în interior iar parmezanul este usor rumenit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare 1. Se fierb pastele, se strecoara si se limpezesc putin în apa rece. 2. Mixeaza în blender rosiile cu usturoiul si condimentlee. Poti sa lasi sosul crud sau îl poti pune câteva minute la foc mic. 3. Pune pastele în farfurie si toarna sosul peste ele. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste uleiul si caleste ceapa taiata rondele si usturoiul strivit. Adauga rosiile taiate cuburi. Adauga apa, sare si piper si lasa la fiert aproximativ 20 de minute. Mixeaza în blender amestecul obtinut. Se serveste ornata cu busuioc si smântâna. Poti adauga si crutoane.
Reţetă de pe retete.eva.ro