fish stew
Pagina 1 din 2
Te-ar mai putea interesa:
monk fish, preparare salata icre daneze ocean fish, fish sauce, fish fingers, beef stew recipe, beef stew recupera, fish and chips, fish pie, stew, irish stew
Se curata cartofii si se taie felii, se spala si se zvânta cu un servet de bucatarie. Se condimenteaza fileurile de peste cu sare si piper, se tamponeaza usor cu faina, pentru a permite aluatului sa se lipeasca de peste. Se cerne faina într-un vas, se adauga un vârf de cutit de sare si se toarna berea treptat, amestecând bine cu telul, pâna se obtine un aluat potrivit de gros; daca este prea gros, mai adaugati putina bere. Se trec fielurile de peste prin aluat (trebuie acoperite bine si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... distribuie deasupra somonul marinat Ocean Fish taiat fasii subtiri. Stropeste cu ... - si icre germane roz de la Ocean Fish. Serveste-le imediat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... deoarece, in toata simplitatea lor, fish&chips nu sunt niste cartofi ... de neinspirate. Mancare simpla, cotidiana, fish and chips au iesit din ... , dar adevaratul fel de mancare fish and chips , asa cum se ... de: Peste pane. [/readalso] Reteta: Fish and Chips Ingrediente: 5 fileuri de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Fish fingers (tradus prin degetele de peste) este numele acestui fel ... apreciat de copii. Secretul unui fish fingers reusit este un interior ... la gratar. [/readalso] Reteta: Fish fingers Fish fingers- bucatele de peste ... Presati usor pesmetul pe peste Fish fingers- degetele de peste prajit
Reţetă de pe www.cevabun.ro
2 fileuri pe peste 150ml apa minerala 4-5 linguri de faina sare, piper, boia dulce, optional verdeata marar, patrunjel 5 linguri de pesmet ulei pt prajit Intr-un castron se face un amestec din: apa, faina, sare , piper, boia, verdeata . Fileul se taie pe latime in fasii de un cm. si se dau prin compozitia cu faina, apoi prin pesmet . Se pun bucatie de peste la prajit in ulei incins, dupa 2 minute se intoarce si se prajeste si pe partea cealalta. Se scoate pe o farfurie cu prosop de hartie pt...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
De cand ma stiu, mama facea mancarea asta de toamna pana primavara, cu toate felurile de carne (pui, porc, vita), dar mie imi mai place s-o fac si vara, mai ales ca apar si legumele proaspete si imi place sa ingros sosul cu legume. Nu e o mancare complicata si o sa vedeti ca nici galustele nu se fac greu (desi unii asa ar zice). Ingrediente: - carne de pui - ceapa verde - dovlecel - morcovi - rosii in suc propriu - gris (3-4 linguri) - oua - patrunjel verde - sare, piper, ulei Mod de...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Hello my friends. Stiti ca maine e St Patrick's Day, nu? Adica e ziua Irlandei. In ultimul timp a inceput sa fie sarbatorita si la noi, mai ales ca implica mancare buna, bere multa si (de anul acesta) o parada impresionanta in Bucuresti. Pe care eu o astept cu interes. Cu ocazia acestei sarbatori, cei de la Guinness s-au gandit sa implice si bloggerii culinari. Prin urmare azi gatesc cu bere neagra. Din cate am inteles cu cea mai buna: Guinness. Am ales sa fac o tocana groasa, cu legume ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Ideea a pornit de la niste file de peste Tilapia, despre care n-am auzit pana acum, dar am vrut sa-l incerc. Mi-a placut ca atunci cand l-am scos din punga era file intreg (si nu sectionat cum gasesti la majoritatea fileurilor) si mi-a fost mila sa-l sectionez, asa ca l-am folosit intreg. Si cum peste marinat nu mai facusem de-un secol, m-am gandit ca flamanzii casei vor aprecia macar efortul :)) Ingrediente: - file de peste (chiar nu conteaza de care) - ceapa (am pus si verde si galbena) -...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Evident, in stilul meu! ;) Ingrediente: - carne de pui (spate, pulpe) - praz - usturoi - sos de rosii facut in casa - pasta dulce de ardei Mod de preparare: Carnea de pui se pune la fiert in apa cu 2 linguri de ulei si se lasa pana se patrunde bine. Dupa ce puiul sa fiert se scoate si se lasa sa se "odihneasca". In sosul ramas se pune sucul de rosii si pasta de ardei si se lasa sa dea cateva clocote. Se adauga prazul si se mai lasa la fiert, la foc mic, pana ce si acesta se inmoaie. Se pun...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Pestele facut in felul acesta, englezesc traditional, ma incanta ! Este moale, usor si aromat. Incercati ! Se face un aluat asemanator celui de clatite dar ceva mai gros din 1 ou, faina, bere, sare si piper, condimente pentru peste. Se trec fileuri de cod taiate bucati mai mici, de marimea degetului, prin faina, apoi prin acest aluat, si se prajesc in ulei incins, fara a se inghesui insa in tigaie. Se servesc cu cartofi wedges (taiati mai mare deci) sau pai, cu sare. Eventual un sos alb, la...
Reţetă de pe seys-kitchen.blogspot.com
Ce-mi place mancarea asta! Abia asteptam sa iasa cartofii sa ne delectam cu o mancarica de-asta proaspata. Nu se face deloc greu (ca pana la urma tot o tocanita e), dar e tare buna! Ingrediente: - cartofi noi - carne (la mancarea asta parerea mea e ca merge carne mai slaba, asa ca am pus pui ) - ceapa - pasta de rosii - usturoi - marar verde - sare Mod de preparare: Curatam si spalam carnea si o punem la fiert. Intre timp curatam si cartofii (in mod normal eu ii spal bine cu un burete, dar ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Moqueca - creveti cu lapte de cocos si rosii / Moqueca, brazilian stew with shrimp
Adauga la favorite
Cand zici lapte cocos, zici Thailanda, nu? Asa gandeam si eu pana deunazi cand, din pura intamplare, am vazut o emisiune culinara la TV. Nu prea urmaresc eu astfel de emisiuni, pentru ca sunt traduse foarte prost. Dar asta mi-a atras atentia. Pregateau reteta braziliana de Moqueca. Adica o mancare de creveti cu lapte de cocos. Si uite asa am aflat ca in Brazilia, in unele regiuni, se foloseste mult laptele de cocos. Alaturi de ele si pentru a-i balansa gustul dulceag, mancarea aceasta are ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Tocanita asta am facut-o la repezeala. Imi ramasesera cateva bucati din muschiul de vita anterior, si nu putem sa irosesc asa bunatate de carne. Prin urmare ce-am gasit prin frigider si camara, aia am adugat: praz, morcovi, cartofi, salvie si rozmarin. Nu-i asa ca totul e bine cand aromele se combina cu bine? Cateva picaturi de vin, si toata lumea-i fericita :) Sa aveti pofta! Tocanita de vita cu praz, aromatizata cu salvie si rozmarin Ingrediente pentru 4 portii: 3oo g carne de vita, taiata...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Sa-mi fie rusine ca a trecut mai bine de-o saptamana si n-am scris nimic in blog! Dar ce saptamana, ca parca a dat strechea in toti...sa nu mai punem la socoteala o viroza si alte evenimente mai mult sau mai putin placute si, evident, iarna care iar a navalit peste noi ca un valatuc de bumbac alb peste o colonie de furnici...Dar sa trecem la oile noastre. Reteta asta a plecat de la un pachet de carne scos de la congelator, care s-a dovedit a fi de vitel si de la o cutie de fasole boabe, pe...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Pentru mine nu exista Paste fara stufat, dar anul asta v-am mai zis marea mea suparare, asa ca si mancarea asta a fost cu aripi :)) Ingrediente: - carne de pui - ceapa si usturoi verde - pasta de tomate - sare - marar verde (optional) Mod de preparare: Mie imi place stufatul cu putine ingrediente, pentru ca e pacat sa se piarda aromele cepei si usturoiului printre alte legume. De aceea o sa va arat cum il fac eu si va asigur ca ne place foarte mult. Intai curatam si spalam carnea si o punem...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
1. Cureti ceapa, o toci marunt si o calesti pana se inmoaie intr-o cratita cu untul topit. Adaugi castravetii taiati bucati, cartoful cubulete, supa de legume, asezonezi cu sare si piper dupa gust si fierbi pana cand se inmoaie legumele. 2. Scurgi zeama daca este prea multa, adaugi mararul, pui totul in blender sau pasezi cu mixerul vertical pana devine o crema. Torni amestecul din nou in cratita, pui doua linguri de smantana, subtiezi cu zeama pana la consistenta dorita si mai dai un...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalam salata, o uscam si o asezam pe un platou. Fierbem cartofii in coaja apoi ii curatam si ii taiem cubulete mici. Fierbem oul, il taiem in sferturi si il asezam peste cartofi. Punem apoi fasii de somon afumat deasupra. Adaugam cateva capere. Asezonam cu sare de mare si piper. Facem apoi un dressing din iaurt, zeama de limeta si marar tocat marunt cu care vom servi salata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se fierbe orezul in 600ml de apa cu doua linguri de ulei timp de 20 de minute. Sau folositi ca si mine, o punga de orez prefiert de 125g, pe care-l lasati in apa fierbinte timp de 8-12 minute, dupa indicatiile de pe ambalaj. Se lasa se sa raceasca, apoi se amesteca cu ouale batute, cascavalul ras, usturoiul pisat, mararul tocat-eu am avut doar uscat, am pus o lingura- sare si piper, dupa gust. 2. Se amesteca bine compozitia de orez, apoi se formeaza clatite de 10-15 cm diametru, care se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Desfacem somonul afumat bucati, punem in robotul de bucatarie si il maruntim. Amestecam somonul cu crema de branza. Adaugam ceapa si mararul tocate fin apoi omogenizam compozitia. Daca nu doriti sa se simta bucatelele de ceapa o puteti baga la robot si o transformati in pasta. castravetele felii nu foarte groase si le asezam pe un platou. Punem crema de somon intr-un sprit si ornam feliutele de castravete. Decoram cu caviarul german si crengute de marar.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1.In apa clocotita se fierb buchetelele de brocoli pentru 5 minute, dupa care se lasa la scurs intr-o strecuratoare. 2.Intr-un vas se pun ouale si se bat ca pentru omleta. Se potriveste gustul de sare si piper din rasnitele Kotanyi, dupa care se adauga, pe rand, faina cernuta cu praful de copt, uleiul de masline, cascavalul ras si la final, iaurtul. Se amesteca dupa fiecare ingredient. 3. Se da la rece pentru 30 de minute. 4. Se toarna compozitia rece intr-o tava de chec, unsa si presarata...
Reţetă de pe retete.eva.ro