Cauta in 16.218 retete
Se curata cartofii si se taie felii, se spala si se zvânta cu un servet de bucatarie. Se condimenteaza fileurile de peste cu sare si piper, se tamponeaza usor cu faina, pentru a permite aluatului sa se lipeasca de peste. Se cerne faina într-un vas, se adauga un vârf de cutit de sare si se toarna berea treptat, amestecând bine cu telul, pâna se obtine un aluat potrivit de gros; daca este prea gros, mai adaugati putina bere. Se trec fielurile de peste prin aluat (trebuie acoperite bine si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare : Amestecati untul cu zaharul in robotul de bucatarie,pana se omogenizeaza.Adaugati oul si amestecati 30 de secunde . Puneti faina si mai amestecati cateva secunde,pana cand aluatul devine uniform . Framantati aluatul pe o suprafata tapetata cu faina . Formati o minge,inveliti-o in folie alimentara si lasati-o la frigider min. 30 de minute. Impartiti aluatul in doua bucati ,una de doua ori mai mare decat cealalta .Rulati bucata mare pe o suprafata tapetata cu putina faina...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... deoarece, in toata simplitatea lor, fish&chips nu sunt niste cartofi ... de neinspirate. Mancare simpla, cotidiana, fish and chips au iesit din ... , dar adevaratul fel de mancare fish and chips , asa cum se ... de: Peste pane. [/readalso] Reteta: Fish and Chips Ingrediente: 5 fileuri de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
by Alice albinutza Mississippi mud pie ...mi-a atras atentia de cum ... ca am ales Mississippi mud pie pentru o ocazie speciala (13 ani ... a fost pe masura. Mississippi mud pie, despre care Gordon zice asa ... conteaza ce este, cake ori pie...who cares? Is the best ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Fish fingers (tradus prin degetele de peste) este numele acestui fel ... apreciat de copii. Secretul unui fish fingers reusit este un interior ... la gratar. [/readalso] Reteta: Fish fingers Fish fingers- bucatele de peste ... Presati usor pesmetul pe peste Fish fingers- degetele de peste prajit
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... : PLACINTA CU DOVLEAC sau "Pumpkin pie". Reteta este tipic americana, Pumpkin Pie fiind piesa de rezistenta pentru Ziua Recunostintei (Thanksgiving Day). Ingrediente ... rog nu renuntati la pumpkin pie din motivul asta, ci pur ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... sau calduta. English version This pie is made with roasted eggplant ... pan. Bake 30 minutes . E at the eggplant pie cold or warm ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Aceasta placinta dulce, minunata si cu un gust chiar ciudat pentru noi romanii, este buna de nu se poate, dar nu pot sa inteleg nici in ruptul capului cum pot americanii sa o manance cu carne, fie ea si de curcan. Pentru ca e dulce, pentru ca are scortisoara , zahar, vanilie .......dar, se poate, si trebuie sa incerc si eu. 450 gr cartofi dulci (eu ii gasesc intotdeauna la Kaufland) 115 gr unt, inmuiat 200 gr zahar alb sau combinatie 100 alb 100 brun 120 ml lapte 2 oua 2 gr nucsoara 1 gr ...
Reţetă de pe seys-kitchen.blogspot.com
Dovleacul, cu forma sa specifica si culoarea sa intensa, este un simbol autumnal. In Statele Unite, dovleacul este asociat cu Halloween-ul si cu placinta specifica toamnei. Asadar o placinta de toamna, cu o textura delicata, din dovleac aromat cu scortisoara si nucsoara. Portii: 8 Timp de preparare: 100 de minute (plus 2 ore la rece) Ingrediente: 1 portie [intlink id=67733 type=post]aluat de tarta[/intlink] 1 kilogram dovleac placintar, curatat si taiat cubulete 400 mililitri smantana...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
2 fileuri pe peste 150ml apa minerala 4-5 linguri de faina sare, piper, boia dulce, optional verdeata marar, patrunjel 5 linguri de pesmet ulei pt prajit Intr-un castron se face un amestec din: apa, faina, sare , piper, boia, verdeata . Fileul se taie pe latime in fasii de un cm. si se dau prin compozitia cu faina, apoi prin pesmet . Se pun bucatie de peste la prajit in ulei incins, dupa 2 minute se intoarce si se prajeste si pe partea cealalta. Se scoate pe o farfurie cu prosop de hartie pt...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Reteta aceasta minunata am gasit-o pe gustos.ro si am adaptat-o preferintelor noastre si a iesit de mare angajament. Daca nu as fi maritat, sigur m-as marita dupa ce bunatate mi-a iesit :p Ca sa aveti petitori singuri, aveti nevoie de: Pentru aluat: - 350 g faina - un pachet de unt (200g) - 120 g se zahar pudra - 1 praf de sare - 2 plicuri de zahar vanilat - 2-3 linguri de coaja de lamaie - o fiola de esenta de lamaie - un ou Pentru crema de lamaie: - 250 ml de lapte - 30 g amidon (o lingura)...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Ideea a pornit de la niste file de peste Tilapia, despre care n-am auzit pana acum, dar am vrut sa-l incerc. Mi-a placut ca atunci cand l-am scos din punga era file intreg (si nu sectionat cum gasesti la majoritatea fileurilor) si mi-a fost mila sa-l sectionez, asa ca l-am folosit intreg. Si cum peste marinat nu mai facusem de-un secol, m-am gandit ca flamanzii casei vor aprecia macar efortul :)) Ingrediente: - file de peste (chiar nu conteaza de care) - ceapa (am pus si verde si galbena) -...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Ii spune mama lui Gigel Sa stea frumos pe scaunel Cat timp prepara pentru el Tarta cu banane si cu caramel. INGREDIENTE pentru blat 300 gr biscuiti digestivi (eu am folosit biscuiti de la Belvita) 100 gr unt topit ingrediente pentru umplutura 2-3 banane coapte zeama de la jumatate de lamaie 1 borcan de crema [&] Post-ul BANOFFE PIE  TARTA CU BANANE SI CARAMEL apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Da, stiu, am facut prajitura! Nu va mai mirati atata, ca dulciuri mai fac eu, da' numai cateva si numai dupa retete probate si ... care-mi ies (pana) si mie :D Reteta asta despre care am sa va povestesc in continuare, este facuta de s_tana, de pe forumul Culinar (pe care n-am mai vazut-o de un secol, dar o pup daca cumva apare pe aici) si este pentru, sa zicem, incepatori ca mine. In plus se pot pune o gramada de fructe in ea, nu-i musai sa folosim visine. Da' hai sa vedeti, ca asa stam de ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Pestele facut in felul acesta, englezesc traditional, ma incanta ! Este moale, usor si aromat. Incercati ! Se face un aluat asemanator celui de clatite dar ceva mai gros din 1 ou, faina, bere, sare si piper, condimente pentru peste. Se trec fileuri de cod taiate bucati mai mici, de marimea degetului, prin faina, apoi prin acest aluat, si se prajesc in ulei incins, fara a se inghesui insa in tigaie. Se servesc cu cartofi wedges (taiati mai mare deci) sau pai, cu sare. Eventual un sos alb, la...
Reţetă de pe seys-kitchen.blogspot.com
Se unge o cratita sau o forma de budinca (de 2 l) cu unt topit sau cu ulei si se-ncinge cuptorul la 210 ?C. Se taie carnea cubulete ori se da prin masina de tocat. Se-ncinge untul intr-o tigaie mai mare si se caleste ceapa, pana ce devine maronie. - Se presara deasupra faina si mustarul praf, se adauga zeama de carne - putin cate putin - si se amesteca bine. Se pune sosul pe foc si se lasa sa fiarba incet, circa 3 minute. Se incorporeaza carnea, menta, patrunjelul, piperul si sarea, se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... distribuie deasupra somonul marinat Ocean Fish taiat fasii subtiri. Stropeste cu ... - si icre germane roz de la Ocean Fish. Serveste-le imediat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Cureti ceapa, o toci marunt si o calesti pana se inmoaie intr-o cratita cu untul topit. Adaugi castravetii taiati bucati, cartoful cubulete, supa de legume, asezonezi cu sare si piper dupa gust si fierbi pana cand se inmoaie legumele. 2. Scurgi zeama daca este prea multa, adaugi mararul, pui totul in blender sau pasezi cu mixerul vertical pana devine o crema. Torni amestecul din nou in cratita, pui doua linguri de smantana, subtiezi cu zeama pana la consistenta dorita si mai dai un...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalam salata, o uscam si o asezam pe un platou. Fierbem cartofii in coaja apoi ii curatam si ii taiem cubulete mici. Fierbem oul, il taiem in sferturi si il asezam peste cartofi. Punem apoi fasii de somon afumat deasupra. Adaugam cateva capere. Asezonam cu sare de mare si piper. Facem apoi un dressing din iaurt, zeama de limeta si marar tocat marunt cu care vom servi salata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se fierbe orezul in 600ml de apa cu doua linguri de ulei timp de 20 de minute. Sau folositi ca si mine, o punga de orez prefiert de 125g, pe care-l lasati in apa fierbinte timp de 8-12 minute, dupa indicatiile de pe ambalaj. Se lasa se sa raceasca, apoi se amesteca cu ouale batute, cascavalul ras, usturoiul pisat, mararul tocat-eu am avut doar uscat, am pus o lingura- sare si piper, dupa gust. 2. Se amesteca bine compozitia de orez, apoi se formeaza clatite de 10-15 cm diametru, care se...
Reţetă de pe retete.eva.ro