Cauta in 20.697 retete
... de unt - 2 cani fasole verde congelata - 2 catei de usturoi pisati - sare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sa vedeti curiozitate: Nu imi place pestele Dar mi se pare-o bunatate Pizza cu hering file. Ingrediente pentru aluat 250 gr faina o jumatate de plic drojdie uscata un praf de sare apa calda Ingrediente pentru topping file de hering (am folosit file de hering in ulei vegetal de la Eva) ceapa verde porumb masline [&] Post-ul MINI PIZZA CU FILE DE HERING apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... In principiu se poate congela cam orice incepand de la oua ... . Am pus si vinete la congelat insa fiindca au un continut ... sa nu le pun la congelator. Radacinoasele : se pun cubulete sau ... cand le folosim punem direct congelate. Deci se poate pune si cruda la congelator dar si oparita. Zarzarea : se fierbe in apa ... de a le pune in prajituri. La smoothie se pun congelate direct...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
De azi, dragii mei, dragele mele, Incep 5 zile cu 5 retete de 5 stele Cosulete cu avocado, da, Si file de hering de la Eva. INGREDIENTE pentru aluat 100 gr unt 200 gr faina 1 praf de sare 1 ou pentru topping 1 conserva file de hering (am folosit de la Eva) 2 avocado [&] Post-ul COSULETE CU AVOCADO SI FILE DE HERING apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Unul dintre cei mai apreciati pesti ai lumii, somonul atinge perfectiunea atunci cand este pescuit in apele nordice ale Pamantului. De pe tarmurile Marii Nordului se trage aceasta reteta de somon fiert inabusit, servit cu un sos specific suedez, pe baza de mustar si marar. Portii: 2 Timp de preparare: 20 minute Ingrediente: 2 fileuri de somon (a cate 150 grame fiecare) 25 grame de unt 1 lingurita rasa de faina 1 lingura mustar de Dijon 1 lingura mustar cu boabe 1 lingura zeama de lamaie 1 ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente: fileuri de crap 4 rosii 500 g ciuperci champignon 1 ceapa 1 lamaie patrunjel ulei 2-3 linguri de faina sare si piper Condimentati fileurile, treceti-le prin faina si prajiti-le in ulei incins. Dupa ce s-au rumenit le scoateti pe o farfurie si le lasati deoparte. Intr-o tigaie caliti ceapa, adaugati ciupercile si rosiile curatate de pielita, lasand sa se gateasca pana sunt gata ciupercile. Condimentati dupa gust cu sare si piper, adaugati si pestele si lasati sa fiarba inabusit la...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Minunati, mult mai buni la congelator decat la borcan, isi pastreaza proprietatile Gogosarii curatati bine de toate semintele se taie bucati si se pun cu putina apa la blender. Punem in pungute atat cat ne trebuie la o man care si dam la congelator. Cand gatim o ciorbita sau tocanita scoatem punga si o punem direct in oala. Gogosarii sunt mai buni ca ardeiul, dau o culoare si o aroma deosebita la mancare.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
1 kg peste, 1/4 kg ciuperci, 200 g cascaval, 1 pahar smantana, 1 pahar lapte sau zeama in care a fiert pestele, 2 linguri faina, 2linguri unt, sare Mod de preparare: Se scot fileuri din peste, se asaza intr-un vas care rezista la cuptor, peste un strat de sos alb pentru peste amestecat cu smantana, un strat de cascaval ras si bucatele, un strat de ciuperci inabusite cu bucati de unt. Se acopera pestele cu sos alb, ciuperci, cascaval si smantana. Se da la cuptor sa se rumeneasca, se serveste...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pentru sos: 1 ardei verde, 2 linguri de ulei, 2 linguri de otet, 4 linguri de zahar, 4 linguri de ketchup, 5 linguri de suc de ananas, 1 lingura de maioneza; Pentru marinata: 1 lingura ketchup, Mod de preparare: Pieptul de pui se lasa o ora in marinata. Se scoate pieptul de pui din marinata, apoi se prajeste putin in ulei pe ambele parti. Cind este rumenit, se adauga sosul. Totul se mai lasa sa dea in citeva clocote. Cind pieptul de pui este gata, se adauga ardeiul taiat bucatele si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Carnea de rapitor, ferma in textura si consistenta, fragezita intr-un amestec de pesto, usturoi si limeta, si fripta pe gratar are o prospetime deosebita. Servit cu o salata mixta cu grepfrut, aceasta delicatesta light este o bucurie gustativa lipsita de pacat. Portii: 2 Timp de preparare: 30-40 de minute Ingrediente: 2 fileuri de salau cu tot cu piele 3 linguri de sos pesto 3 catei de usturoi 1 limeta 200 de grame de salata verde mixta 1 grepfrut 2 linguri sos de soia 2 linguri otet balsamic...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... marinat peste noapte. Apoi se frig fileurile cate 4-5 minute pe fiecare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de floarea-soarelui 4 pastravi afumati file 1 lingura de arpagic proaspat Mod ... si asezonati salata. 5 . Taiati pastravul file in fasii groase de 2 cm ...
Reţetă de pe deliciul-casei.blogspot.com
Se curata rosiile de pielita, se taie in 4, se indeparteaza - prin presare - semintele (care se pun deoparte) si se aseaza pe tava de la aragaz. Se presara cu sare, zahar si putin cimbru (frunzulite), se stropesc cu 2 linguri de ulei, se dau la cuptorul incins la 100 grade C si se lasa sa se usuce aproximativ o ora. Se spala dovleceii, se taie in doua pe lung si li se scot semintele (cu o lingurita). Intr-o tigaie, se incinge (nu prea tare) 1 lingura ulei, se pun in ea dovleceii cu taietura...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se bat cele 4 bucati de pui, apoi se presara cu sare si piper. Spanacul si usturoiul se pun la fiert si se lasa pina cind apa da in clocot. Spanacul se scurge, se toaca marunt si se aseaza uniform pe bucatile de pui. Apoi, pe fiecare bucata de pui, peste spanac, se intind cu ajutorul unui cutit cite 2 triunghiuri de brinza topita. pieptul de pui se ruleaza, se trece prin oul batut si apoi prin pesmet, dupa care se prajeste in ulei. Se poate servi cu cartofi natur. - 4 bucati de pirpt de pui,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea de caprioara dezosata se taie felii(fileuri), se sareaza, se pipereaza. Se presara cu rozmarin, cimbrisor si boabe macinate de ienupar. Se lasa cel putin 2 ore la rece. Ideal ar fi sa se lase o noapte intreaga intr-un vas de Jena, acoperit, pentru ca aromele sa patrunda in carne. Se pune untura intr-o tigaie si se prajeste fileurile de caprioara pe ambele parti. Se adauga vinul si se acopera vasul. Se fierbe pana cand carnea se inmoaie. Se scoate apoi carnea in alt vas, de preferat de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se ia un tub de muschi de vita si se bate usor cu podul palmei. Se condimenteaza si se trage intr-o tigaie incinsa cu unt pe ambele parti. Se face un sos din smantana si tarhon si se toarna peste muschiul de vita in tigaie. Se da in clocot. Se serveste cu diferite garnituri (orez sofranizat, sote de legume, ciuperci umplute). - 200 g muschi de vita, 150 g smantana dulce, 30 g unt, sare, piper, concentrat supe, 3 g tarhon. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Felia de carne se da prin faina si se pune la prajit in 50 g unt. Se rumeneste pe ambele parti, apoi se flambeaza cu putin coniac sau brandy, se pune sare, piper si se continua rumenirea sub capac. Se mai adauga putin unt, vinul alb, iar la sfarsit peste felia aranjata in farfurie se varsa ulei de trufe negre. - 1 felie carne de vita, faina si 50 gr unt pentru prajit, 1 lingura coniac sau brandy, sare, piper, un strop de vin alb, 1 lingura ulei de trufe negre. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Incingeti cuptorul la 240 grade C si ungeti o forma cu unt sau cu ulei. Spalati bulbii de fenicul, dupa ce-ati indepartat frunzele exterioare, taiati-i mai intai in doua si pe urma felii subtiri. Asezati feliile de fenicul pe fundul formei, turnati peste ele 2 linguri de ulei si presarati semintele de marar si fileurile de ansoa maruntite. Sarati, piperati si dati-le 15 minute la cuptorul incins. Intre timp, taiati feliile de paine - fara coaja - cubulete, puneti-le pe o farfurie, adaugati o...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cepele se curata de foi, se spala si se toaca marunt. Ardeii capia se curata de seminte, se spala si se taie in felii subtiri. Ardeiul iute se curata de seminte si se toaca cubulete. Se incinge ulei intr-o cratita, se adauga ceapa, ardeii taiati si se calesc timp de cinci minute. Se adauga rosiile curatate de pielita si taiate cubulete, sarea si piperul. Cind legumele sunt fierte se adauga boabele de porumb, patru fire de menta tocata si se amesteca. Se opreste focul si se acopera cu un...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... peste la tava si a mancat TOT! Ingrediente: - 1 file de peste alb (pangasius, cod, platica) - 1/2 capatana broccoli - 1 morcov - 2 linguri de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com