Cauta in 21.294 retete
... -o pe farfurie, alaturi de somonul file si un aranjament dintr-o felie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gras, piept de pui la gratar si sos barbecue. Acoperiti cealalta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Mod de preparare: 1. Bucatile de file se spala, se sterg de ... incins se prajesc bucatile de file pe ambele parti. 6. Cand sunt ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Uscam bine fileurile de somon cu ajutorul unui servetel si le condimentam cu sare si piper. Le dam apoi prin faina pe ambele parti. Batem ouale cu un praf de sare. Dam fileurile prin compozitia de ou . Le dam apoi prin pane-ul pentru peste (daca nu aveti puteti folosi pesmet ) Prajim bucatile pe ambele parti in uleiul incins pana se rumenesc usor. Apoi scoatem pe servetele pentru a absorbi excesul de ulei. Am servit cu cartofi cu usturoi si cu lamaie
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kg. file pui, 1/4 kg. cascaval, 200 gr masline, pesmet Mod de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Tai pestele batoane groase de 3-4 cm si lungi de 6-7 cm, le condimentez, le tavalesc prin faina si le prajesc in ulei de masline. Lamaia o razuiesc pe razatoarea mica si pastrez coaja pentru servire. Apoi o storc bine. Cand sunt aproape gata batoanele de peste, torn peste ele sucul de la o jumatate de lamaie si le mai las 2 minute. Intre timp, amestec sucul ramas cu o jumatate de ceasca de apa in care am stins o lingurita rasa de bicarbonat alimentar. Adaug lichidul peste peste si mai las 5...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Condimentam pestele si punem peste el uleiul de masline. eu am folosit ulei de masline cu boabe de piper de la Monini. Rumenim pestele in tigaie si cand este aproape gata stingem cu vin alb, il lasam doar cat sa se vapore alcoolul apoi il scoatem. Incingem untul si stingem cu zeama de portocala. Dam intr-un clocot apoi adaugam smantana cu atentie sa nu se taie. Dam deoparte de pe foc si adaugam caperele, sarea si piperul alb. Asezam pestele pe un platou impreuna cu cateva felii de portocala...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala fileurile de macrou, se pun la scurs, se condimenteaza si se lasa 10-15 minute pentru a-si lua din condimente. Se coc pe o tava sau pe grril ardeiul si rosiile. Se curata legumele de coaja si se se taie cubulete.Se pune apa la fiert, se adauga legumele, piperul, sarea, ardeiul iute taiat rondele, otetul, foile de dafin, doua lingurite de ulei, cimbrul si se lasa la fiert pentru 15 minute si la urma adaugam firele de patrunjel tocat marunt. Fileurile de macrou se dau prin faina pe o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se usuca fileurile cu un servetel apoi se dau prin faina Se bat galbenusurile,se adauga sarea,piperul si condimentele pentru peste,iar la final se adauga cu albusurile batute spuma. Se trec bucatile de peste prin compozitia de oua si apoi se tavalesc prin pesmet. Se prajesc in ulei incins si apoi se scot pe servetele ca sa absoarba excesul de ulei. Noi am servit cu cartofi nature si sos remoulade.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fileurile se spala,se zvanta apoi se condimenteaza si se sareaza dupa gust . Cartofii curatati se dau prin razatoare apoi se storc bine intre palme,se sareaza un pic. Se trec fileurile de peste prin ou apoi prin faina,din nou prin ou si la urma prin cartofii rasi si storsi de suc Se preseaza bine prin razatura de cartofi apoi se prajesc cate 3-4 minute pe fiecare parte,in ulei incins.Se scot pe servetel absorbant pentru a scapa de surplusul de ulei si se servesc calzi cu suc de lamaie. Pofta...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... lamaie, 600 g file de salau, sare, piper, 600 g rosii, 1 lingura ierburi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pestele se condimenteaza, apoi se aseaza intr-o tava de cuptor. Se adauga mazarea Bonduelle. Morcovul se taie rondele, ceapa la fel, ardeiul gras fasii, iar rosia felii. Toate legumele impreuna cu cateva felii de lamaie, se aseaza in tava, alaturi de peste. Se sareaza, se pipereaza, se mai adauga condimente de peste, dupa preferinte si se stropesc cu ulei, dupa care se da tava la cuptor pentru 20-30 min. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vinetele si dovleceii se feliaza rondele sau pe lungime, se sareaza si se lasa la scurs o jumatate de ora. Se pun toate legumele pe gratar, dupa care se lasa la racit. Se amesteca legumele coapte cu ulei de masline, un catei de usturoi dat prin razatoare, sare si piper. Se presara deasupra mozzarella fresca rupta cu mâna si frunzele de busuioc. Salata se poate servi si rece, fiind racoritoare în zilele caniculare.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... v-a pregatit un ghid de utilizare a gratarului si de diversificare a preparatelor gatite ... se monteaza deasupra flacarii aragazului gratarul de cuptor, consta intr-o rezistenta ... in partea superioara a cuptorului electric gratarul electric, striat si/sau plat ... calitate a unei carni gatite la gratar este existenta firisoarelor de grasime ... (ciocanelele) sunt prezente constante pe gratarul...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... dincolo de clasicul peste prajit in tigaie sau fript de gratar. File-urile de peste preparate la cuptor cu legume sunt din ... de preparare : 30 minute Ingrediente : 2 file-uri maricele de halibut (aproximativ ... are baza egala cu un file de peste. [/tip] Asezati primul file de peste. Presarati jumatate din mixul de condimente. Potriviti de ... la cuptor. Turnati spanacul peste file...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se pune tofu pe gratar câteva minute pâna capata o culoare. Orezul se fierbe si se lasa la racit. Buchetelele de broccoli se fierb la abur si se amesteca cu ulei de masline, usturoi pisat, sare si piper.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se adauga peste peste. Peste fileul de cod si avocado, se ... potriveste foarte bine. - 350 g cod file, sare si piper, 1 avocado, 2 lingurite ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu ulei si frigeti pe gratarul incins timp de 10 min ... salata verde si rosii. - 1,2 kg file de morun, 3 linguri ulei, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... peste, important e sa inoate =)) Pentru reteta asta am folosit: - file de merluciu (500g) - o canita de ulei - o canita de apa - condimente pt ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Fileul de salau se sareaza si se presara cu piper alb ... se strecoara zeama de la fileul de salau si se da ... cu acest ragu deasupra. - 0,9 kg file salau, 50 g unt, 100 ml ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro