Cauta in 17.960 retete
... gust. Foile de lasagna se fierb 1-2 minute in apa cu sare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata ceapa, se taie marunt si se pune la fiert intr-o oala cu 1l de apa. Apoi se curata cartofii, se taie cuburi si se adauga in oala ce fierbe. Urzicile curatate si spalate bine se adauga la restul legumelor. Se fierbe pana ce legumele se inmoaie. Apoi adaugam si orezul si odata cu el si borsul care a fost fiert inainte. Cand e gata si orezul adaugam sare, pasta de tomate, ulei, dam inca un clocot si gata. La final adaugam nitel leustean
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Siropul: apa zahar esenta rom Fierbem apa cu zaharul pana se ...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
... vanilat, esenta de rom se fierb pastele in apa clocotica cu ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... s-a topit adaugam gutuile si merele. Fierbem gemul la foc mic pana ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... mai intai crema astfel: Se fierbe laptele si se lasa sa ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... budinca instant (care nu necesita fierbere) Crema: - 200 ml. smantana dulce ... budinca instant (care nu necesita fierbere) Glazura: - 2 linguri apa - 2 linguri zahar ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Ingrediente 200 gr orez prefiert 1/2 praz 1 ardei gras rosu 1 ardei gras verde sare Mod de preparare Fierbem orezul in apa cu sare sau la steamer. Taiem fideluta ardeiul si prazul (am pus partea de sus a prazului care este ceva mai verde) Dupa ce s-a fiert orezul il scoatem si punem intr-un castron. Adaugam ardeii si prazul cat este inca fierbinte si amestecam bine sa se patrunda aromele. Noi am servit langa aripioare de pui dulci acrisoare , dar se poate consuma si ca atare.
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... o vad pe Maia incantata :)) * se fierb pastele (de care va plac ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
Pestele ales tare bine curatam . Taiem in felie, piperam cu sare si piper macinat alb sau negru dupa care invelim cu malai. Se lasa asa 2 ore. Luam o tigaie teflonate in care punem ulei si punem la foc cand fierbe fielele de peste punem in teflon, . prajim in foc mediu 8 minute. . La servire putem folosi langa peste cartofi de paie. cu castraveti.
Reţetă de pe retete.eva.ro
De facut 500 de grame de creveti prefierti 200 de ml de vin alb de calitate jumatate de legatura de patrunjel verde 1 lamaie mai mica 7 catei de usturoi sare, piper Ulei de masline Calim cateva minute usturoiul taiat felii, punem crevetii, mai lasam la calit si apoi adaugam vinul. Mai fierbem 10 min, stoarcem zeama de la 1/2 lamaie si stingem focul. Punem patrunjel, sare si piper. Merg de minune cu orez alb sau cu paine toast si un pahar de vin.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... vasul pe abur si se fierbe pe abur pana sosul se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apoi si le facem pasta.Fierbem un ou si il curatam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se formeaza, iar timpul de fierbere este redus. Prefer aceasta metoda ... focul. Pe pachet timpul de fierbere este de 7 minute dupa ce ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... pe foc, dar fara a o fierbe(daca o fierbem isi pierde calitatile). Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... curata de coaja si se fierbe, dupa care se toaca si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se toaca marunt.Soia se fierbe putin, apoi se scurge de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fierbem apa, adaugam sare si cand clocoteste apa adaugam spaghettele. Le fierbem al dente apoi le scoatem si le punem pe un platou. Tocam marunt ceapa si usturoiul si le calim in ulei de masline. Adaugam ciupercile si le lasam sa se faca. Adaugam sosul de rosii , asezonam cu oregano, busuioc, sare si piper si dam in cateva clocote. Turnam sosul peste paste si servim. sunt foarte bune atat calde cat si reci.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ml lapte 1 ou 1 lg zahar Fierb macaroanele, le scurg si le ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se caleste ceapa, ciupercile se spala , se toaca marunt si se adauga in tigaie peste ceapa.Se adauga vinul, sucul de rosii, sarea , piperul, cateii de usturoi, se amesteca si se lasa la fiert . Intr-o oala se fierb pastele pentru aproximativ un sfert de ora cu un praf de sare, se amesteca usor si cand sunt fierte se scurg de apa. Se pun pastele intr-un bol, se adauga sosul de ciuperci, cascavalul vegetal ras, se amesteca si se servesc calde. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro