Cauta in 21.294 retete
Se pregateste maiaua din drojdie,apa calduta si zahar.Se pune faina in castron ,se face o adancitura unde punem maiaua.Framantam un aluat care nu se lipeste de maini si il lasam la dospit.Dam varza pe razatoare,o frecam cu sare si o punem la calit.Potrivim gustul de sare si piper.Luam din aluat bucati,care le intindem cu sucitorul,punem 2 linguri de umplutura ,le adunam la colturi si le intindem cu sucitorul.Cand am terminat totul,incepem sa le prajim in baie de ulei.Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sucul propriu si prajirea intr-o tigaie. Se sareaza dupa gust. Se ... separat. Carnatii se prajesc in tigaie cu ulei ,se orneaza farfuria ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ficat (eu am folosit de porc) ulei si condimente Ficatul se curata de pielite, se spala sub jet de apa rece si se pune in hartie de bucatarie sa absoarba apa. Se incinge putin ulei de masline si se pune ficatul fara sare sau altceva. Se intoarce pe cealalta parte si cand e gata se scoate pe hartie si se condimenteaza bine. Servim cald cu garnitura de piure de cartofi.Nu se pune sare inainte pentru ca se intareste.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
500 gr galbiori 2 capatani de usturoi Ulei de masline Unt Mamaliga din lapte Ciupercile se spala cu grija pentru a li se indeparta pamantul dar nu se tin la inmuiat in apa. Se pun la scurs pe un prosop de hartie. Incalzim uleiul de masline si calim cativa catei de usturoi zdrobiti. Adaugam ciupercile si le calim bine pana isi lasa toata zeama. Punem unt si capac dupa care lasam la inabusit vreo 7 minute pana se evapora apa si devin al dente. Adaugam sare si piper. Putem servi asa sau cu...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Saganaki este unul din cele mai vestite aperitive grecesti. De o simplitate debordanta  saganaki este, de fapt, branza prajita  acest aperitiv de taverna se serveste cald cu paine proaspata si un pahar de vin bun. Deschide bine apetitul pentru orice fel ar urma si, spre deosebire de ruda lui indepartata  cascavalul pane  este un aperitiv mai gustos si mai putin pastos. Portii : 2 Timp de preparare : 10 minute Ingrediente : 200 g branza feta (sau kefalotiri) 1 ou 30 gr faina 1 lingura de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... sa se prajeasca putin intr-o tigaie antiaderenta in care am pus ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
... pe toate partile. Incalzim bine o tigaie de ceramica sau tefal si ... taie, nu se inteapa in tigaie, se intoarce cu o spatula. Varianta ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... opt. Se incinge uleiul intr-o tigaie mai mica si se prajesc ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1/2 kg ficat, 100 g unt, 1 lingura faina, patrunjel verde, 1 lamiie, sare, piper Mod de preparare: Se sterge ficatul, se curata si se taie felii subtiri. Se dau feliile prin faina si se prajesc la foc viu in unt topit. Nu se tin prea mult pe foc deoarece ficatul se intareste. Se asaza feliile pe o farfurie. In sosul ficatului se stoarce zeama de la o jumatate de lamiie, apoi se strecoara si se toarna peste ficat. Se adauga sare si piper dupa gust si se garniseste cufelii de lamiie si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
600 gr. carne de porc, o ceapa mare, 1 lingura untura, sare Mod de preparare: Carnea spalata se taie in bucati mici, se sareaza si se rumeneste in untura bine incinsa, o data cu ceapa taiata in felii subtiri. Se amesteca usor pentru ca feliile de ceapa sa ramina intregi si frumos rumenite. Mod de servire Se serveste imediat cu mamaliguta
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 piept de pui, ulei de masline pentru prajit, sare si piper Mod de preparare: 1. Se spala pieptul de pui sub jet de apa rece, se sterge cu un prosop absorbant de bucatarie. 2. Se taie pieptul in bucati nu prea groase. 3. Se condimenteaza cu sare si piper si se stropeste cu ulei de masline. 4. Se tine la rece in frigider
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 piept de pui, ulei de masline pentru prajit, sare si piper Mod de preparare: 1. Se spala pieptul de pui sub jet de apa rece, se sterge cu un prosop absorbant de bucatarie. 2. Se taie pieptul in bucati nu prea groase. 3. Se condimenteaza cu sare si piper si se stropeste cu ulei de masline. 4. Se tine la rece in frigider
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Tineti minte trei cuvinte: ,,La placinte inainte!" Mananca lumea pana crapa Ca sunt cu branza si cu ceapa!
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Haplea-si mai permite, uneori, Cate-o destrabalare culinara De la asa ceva nu o sa mori Decat de pofta. E extraordinara!
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
O descriere succinta A unei astfel de placinta Are in coada semn de exclamatie: E o cocacica de senzatie!
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... patru felii. Se pune intr-o tigaie groasa, bine incinsa pe foc ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ciupercile. Caliti-le incetisor intr-o tigaie cu putin ulei, pana cand ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ingrediente: 3 oua amestec mexican branza telemea piper O masa deosebita pentru micul dejun, foarte simplu de facut. Legumele din amestecul mexican se pun intr-o tigaie cu putin ulei si se calesc incep pana se dezgheata si sunt gatite. Intre timp bateti ouale si turnati-le peste legumele din tigaie, amestecand in continuu. Presarati in omleta telemea proaspata maruntta, tineti pe foc pana se topeste putin si serviti fierbinte.
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... prajesc putin pesmetul inainte, intr-o tigaie de teflon, fara nici un ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... . Intre timp am calit intr-o tigaie morocvii cu ardeii, am adaugat ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com