Cauta in 21.294 retete
... bucati marisoare.Pune-le intr-o craticioara cu busuiocul taiat,otetul de vin rosu,uleiul de masline si putina sare si piper .Amesteca totul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... amestec, facut dintr-o lingura cu otet balsamic si cateva linguri cu vin rosu, impacheteaz-o intr-o folie de ... . Adauga o lingurita sau doua cu vin rosu si amesteca, pana cand ... de mirodenii. 3. Unge pulpa de miel cu ulei. 4. Incalzeste cuptorul. 5. Curata ... marunt. Se amesteca, foarte bine, otetul cu uleiul, apoi, se adauga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... amestecat cu 1/2 litru otet de vin, 2-3 foi dafin, 10 boabe piper ... gr slanina, 0 lingura unt, 1 pahar vin rosu Mod de preparare: Inainte de a fi fripta, rata se marineaza. Se face o marinata din vin rosu, otet diluat, cateva foi de dafin, boabe de piper; se fierbe ... i se adauga un paharel de vin rosu su, dupa ce afiert ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... a fi fripta, rata se marineaza. Se face o marinata din vin rosu, otet diluat, citeva foi de dafin, boabe de piper, sare ... i se adauga un paharel de vin rosu si, dupa ce a fiert ... friptura. - O rata, 100 g slanina, 1 lingura unt, 1 pahar vin rosu. Pentru marinata: 1 l vin rosu, 1/2 l otet de vin,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sa nu curatati prea multe pielite) - suc de rosii - ulei - vin rosu (al meu a fost de tara, de-aia arata asa) - usturoi - rozmarin - sare, piper Mod de ... pentru noi un pahar cu vin :D Apoi punem la incins vreo ... . Adaugam sucul de rosii si vinul adaugam si rozmarinul si usturoiul ... mai bem si oleaca de vin, ca nu strica la circulatie ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... . Lasam la gatit 5 min.Cand totul va prinde culoare varsati vinul rosu si lasatil sa se evapore. Cand vinul sa evaporat adaugati rosiile si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... zahar si se lasa sa se caramelizeze. Se adauga vinul rosu, otetul, foaia de dafin si cimbrul si se lasa sa ... caramelizata in sos de vin si otet. - Telemeaua pane: 50 g nuci ... , 4 linguri ulei de masline, 2 linguri zahar, 100 ml otet, 200 ml vin rosu, o foaie de dafin, 3 crengute cimbru, sare, piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... a iesit : Ingrediente: - pulpe superioare de pui - ceapa - ardei gras rosu - rosii - usturoi - oregano uscat - ulei de masline - vin alb - supa de pui sau ... adauga rosiile tocate Se adauga vinul (cam un pahar), oregano si ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... . Adauga putin ulei, doar daca este cazul. Stinge carnea cu vin rosu, si lasa totul pe foc, sa fiarba inca 15 minute ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fiarba la foc potrivit Punem si un pahar mic de vin rosu Spalam, curatam de seminte si tocam marunt ardeiul iute (gusta ... garnitura preparati cartofi nature. Saramura se serveste cu mamaliguta si vin ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... conserva, sucul de rosii, pasta de rosii, busuiocul si oregano, vinul rosu, frunza de dafin si mierea. Amestecam bine si fierbem sosul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pui dezosate - sunca de Praga - cascaval afumat - mustar clasic - sare, piper, usturoi, cimbru, rozmarin Mod de preparare: Se bate ... parti. Se unge apoi cu mustar. Se pune sunca, apoi cascavalul ... condimenteaza cu rozmarin, cimbru si usturoi. Se pune totul la cuptorul ... sfarsit se adauga o ceasca de vin alb. Asta e singura poza de ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
o pulpa de miel [ din spate ]. ptr bait : 100 ml vin , 50 ml ulei ,sare , , foi de dafin ;cate o lingurita de salvie ,rozmarin , chimen , scortisoara macinata , piper boabe . 200 gr bacon 1 lingurita boia rosie de ardei 1 lingura untura porc 4 catei de usturoi 1 legatura ceapa verde 1 legatura usturoi verde 1 legatura patrunjel verde 2 pahare vin rosu 1 kg cartofi nu foarte mari sare...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ml). Pune si apa în tigaie împreuna cu un strop de vin rosu. Mai apoi, amesteca totul usor, având grija sa pisezi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , piper si sare si se calesc toate îngredientele în unt si vin rosu. Se adauga supa de vita si se lasa la fiert ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... MIC SE INMOAIE PRUNELE IN VINUL ROSU SI SE LASA DEOPARTE. SE INCALZESTE IN PREALABIL CUPTORUL LA ... CARE SE ADAUGA PRUNELE CU VINUL SI 20 G UNT. SE ACOPERA ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amestecam alcoolul cu vinul rosu intr-o sticla . Atentie , vinul folosit trebuie sa fie sec si de buna calitate. Adaugam o esenta de migdale si siropul de visine si agitam bine de tot continutul. Lasam sa se macereze 15 zile timp in care agitam zilnic sticla. Cand este gata scurgem uleiul de la esenta de migdale ramas deasupra bauturii si strecuram prin tifon.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de dafin, nucsoara, sare, piper) si bulionul. Se stinge cu vin rosu si se lasa pe foc pana scade sosul. Spre final ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... baga cate un catel de usturoi si o bucata mica de slanina ... ore se scoate pulpa de miel din vas, se lasa cu ... cu muraturi. - O pulpa de miel, o capatana usturoi, o bucata slanina, un pahar vin rosu, o lamaie, busuioc, oregano, sare, piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , se fierb in zeama de otet pana cand se inmoaie. Se ... si se sterilizeaza. - 1 kg pere, o lamiie netratata, 600 ml otet din vin rosu, o bucata de radacina de ghimbir proaspat, 2 batoane de scortisoara, o frunza ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro