Cauta in 16.330 retete
Ne-am intalnit intreaga familie si am pregatit o friptura a la bunica la ceaun si i-am servit cu cartofii. Cartofii se spala,se fierb in coaja,dupa care se taie.Prajim ceapa in 3 linguri ulei.(puteti sa puneti si mai mult,daca doriti mai unsi. Adaugam ardeiul rosu taiat marunt,si paprika. Prajim pina cind ceapa devine moale. Adaugam ouale si amestecam bine(ca la omleta)....am servit cartofi taranesti a la bunica Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se prepara insa numai in ceaun. Daca nu dispuneti de paprika ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se acopera pieptul fazanului cu felii de slanina, se pune cu unt intr-o cratita si se introduce in cuptor sa se friga.Cand e aproape fript se pun langa fazan merele curatate si taiate felii, se toarna smantana, se presara sare si piper si se lasa sa mai fiarba acoperit in cuptor. Se serveste cald, cu smantana deasupra si putin marar. - 1 fazan, 1 kg mere, 1/2 ceasca smantana, 2 linguri unt, 100 g slanina, sare, piper. Livrare la domiciliu!...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... aceeasi relatie cu focul. Prezenta ceaunului in bucatariile romanesti nu poate ... trecuta cu vederea). Viata sociala a ceaunului nu poate fi gandita complet ... conviviale pe care o incorporeaza. La ceaun se gateste pentru multi, din ... sub constrangerile celor doua portii. Ceaunul in delta este un obiect ... pe balta... Savoarea mancarurilor de ceaun, facute pentru multi meseni, capata ... ....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Fazanul trebuie neaparat tinut 2-3 zile dupa ce a fost vanat, inainte sa ... cu sosul din tava. - Un fazan, o felie de slanina proaspata, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... asa mai departe. Facuta la ceaun, deasupra focului, mai aproape de ... rosiile. Incingeti uleiul intr-un ceaun (sau alt vas). Sotati ceapa ... cand se inmoaie. Adaugati in ceaun ardeiul, cartofii, vinetele si dovleceii ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... targ si sarbatoare, puiul la ceaun este expresia unui fast-food ... -food-urilor moderne. Puiul la ceaun nu este atat o reteta in ... groase. Incingeti untura intr-un ceaun (sau alt vas gros in ... servet de hartie. Puiul la ceaun se consuma imediat, cu mujdei ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... si a mararului, cartofii noi la ceaun cu marar si usturoi cu ... de coaja! Punem uleiul in ceaun si apoi punem cartofii. Cand ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... spus: Pate din piept de fazan :)) Avem nevoie de: - piept de ... supa - zarzavaturile din supa de fazan (nu chiar toate, sau cum ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... usturoi, gatit la cuptor sau ceaun si aromat cu mirodenii specifice ... sucul lamailor. Incingeti uleiul in ceaun. Adaugati si rumeniti carnea pe ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , de foc liber arzand sub ceaun, de prieteni adunati laolata pentru ... ca stau doua ore langa ceaun ca sa fac o supa. Iata ... prieteni langa si foc sub ceaun. Vezi si reteta de gulas ... Reteta: Gulas de vita la ceaun Ingrediente: 1,5 kilograme pulpa de vita ... . Beti o bere. Incingeti untura in ceaun si, dupa ce sfaraie bine ... ! [warning]Daca faceti gulasul la ceaun aveti grija...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... excelent moment pentru a incerca un ceaun nou intr-o noua primavara cu ... cu tabla groasa, preferabil un ceaun din fonta. Rumeniti carnea la ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , de lut. Incercati-l si la ceaun, rezultatele vor fi spectaculoase. [note ... intr-o cratita adanca (ideal un ceaun). Adaugati si rumeniti bine carnea ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... incercati si cartofii noi la ceaun cu marar si usturoi , sau ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... usturoi si separat intr-un ceaun punem ceapa tocata marunt la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , dar mai ales afara, la ceaun! Vezi aici reteta de friptura ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... pui versiunea light a puiului la ceaun) contribuie decisiv la prepararea molcoma ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... uiti a te uita si cumpara ceaunele/galetuse din alea faine). But ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Se face un aluat foarte moale,un pic mai tare ca de clatite si se lasa 10 minute la crescut,apoi se pune ulei intr-un ceaun sa se incinga bine,cand uleiul este incins punem o manusa de ceolofan pe o mana si luam cu mana aluat si il strangem in mana sa iasa deasupra ,ce iese deasupra luam cu o lingura care este mereu imnuiata in apa si ii dam drumul in ulei incins,asa gogoselele vor iesi cu forma frumoasa,pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro