fasole pastai pentru iarna pus la sticla de plastic
Pagina 5 din 5
Te-ar mai putea interesa:
salate pentru iarna cu gogonele gogosari si ceapa, fasole congelata pentru iarna, garnituri pentru friptura de porc, fasole verde pastai la borcan, crema de menta pentru prajituri, sosuri pentru spaghete din bulion, compot de gutui pentru iarna, fasole scazuta costita, gogosele pentru umplut
Se fierb pastele si se scurg de apa. Dovleceii se taie rondele si se prajesc în baie de ulei. Se scot pe prosop de hârtie ca sa absoarba uleiul în exces. Se asezoneaza feliile de dovlecel prajite cu sare, piper, usturoi pisat si se asaza peste paste. Se presara parmezanul razuit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune orezul la fiert timp de 20 de minute sau conform instructiunilor de pe ambalaj. Procedeaza si cu boabele de fasole la fel. Prepara dresing-ul pentru salata, amestecând ingredientele. Într-un vas mare pune telina, salata verde, ceapa, toate taiate marunt si porumbul. Adauga peste orezul si fasolea, dupa ce, în prealabil, le-ai lasat la scurs. Amesteca ingredientele în vas si adauga dressing-ul. Amesteca din nou. Salata e gata!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste 2 lingurite de ulei într-o tigaie, apoi adauga fasolea verde si ardeiul. Lasa-le pe foc timp de 2-3 minute, apoi adauga si conserva cu fasole. Mai lasa pe foc aproximativ un minut si pune-le la racit. Pune amestecul într-un vas de salata si adauga busuioc, sare si piper, dupa gust. Adauga si restul de ulei si amesteca bine.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala fasolea in mai multe ape si se pune la inmuiat cateva ore, apoi se fierbe in apa cu sare. Se schimba apa in care fierb de doua, trei ori. Scurgem fasolele, le clatim si le lasam in strecuratoare pana cand tocam ardeiul si prazul. Amestecam toate ingredientele, cu grija sa nu se zdrobeasca boabele de fasole. Condimentam dupa gust cu sare, piper, ulei de masline si otet balsamic. Se orneaza cu verdeata si se serveste cu paine prajita....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate ingredientele si se asezoneaza cu dressing-ul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... o ora la macerat. 2. Se curata fasolea, se rupe si se pune ... si se dau la rece. Fasolea fideluta fiarta se pune într ... se servesc pe pat de fasole verde. Pe deasupra, se presara ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge uleiul într-o tigaie. Caleste ceapa si usturoiul pâna ce devin usor maronii (aproximativ zece minute). Adauga quinoa peste ceapa si toarna supa de legume. Asezoneaza cu chimion, boia, sare si piper. Lasa sa dea într-un clocot, apoi redu focul, acopera si lasa la fiert pâna ce quinoa este moale si supa absorbita, timp de aproximativ 20 de minute. Adauga porumbul si mai lasa la fiert timp de cinci minute. Ia de pe foc si apoi adauga boabele de fasole neagra si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastele se pun la fiert în multa apa cu sare, dupa care se scurg si se toarna într-un castron. Se adauga celelalte ingrediente si se amesteca bine ca sa se infuzeze toate aromele. La final se razuieste parmezan si se stropeste totul cu putin ulei de masline extravirgin.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate ingredientele pentru a obtine un preparat sanatos.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Când da în clocot, se adauga pastele si se gatesc conform instructiunilor ... obtii o compozitie omogena. În momentul în care pastele sunt gatite, se scurg de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se caleste ceapa, ciupercile se spala , se toaca marunt si se adauga in tigaie peste ceapa.Se adauga vinul, sucul de rosii, sarea , piperul, cateii de usturoi, se amesteca si se lasa la fiert . Intr-o oala se fierb pastele pentru aproximativ un sfert de ora cu un praf de sare, se amesteca usor si cand sunt fierte se scurg de apa. Se pun pastele intr-un bol, se adauga sosul de ciuperci, cascavalul vegetal ras, se amesteca si se servesc calde. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Moi fasolea cateva ore, fierb cate 5 minute in 3-4 ape, apoi le ... o ceapa, adaug radaciile fierte cu fasolea date pe razatoare, zeama in ... taiteii sunt aproape fierti, adaug fasole, zarzavat si las sa dea ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si amestecam pana se obtine o pasta mai subtire, acest sos il ... in oala. Dupa aceea adaugam pastele (fierte in prealabil) direct in ... , amestecam usor sa nu rupem pastele si lasam sa fiarba. Cand ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... punem la inmuiat boabele de fasole. A doua zi schimbam apa la fasole si punem la fiert. Din cand in cand adunam cojitele ... legumele si le adaugam la fasole. Punem ulei, sare si piper ... de apa. Cand boabele de fasole si legumele sunt fierte, adaugam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... recipient, iar morcovii în altul. Scurge pastele de apa si lasa-le ... des. Mai apoi, adauga în tigaie pastele fierte si sosul de rosii ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Pune într-o oala mare pastele, supa de legume, broccoli, ceapa, ciupercile ... ulei de masline, iar când pastele încep sa fiarba, amesteca fara ... care poti sa opresti focul. Pastele primavera se servesc cu parmezan ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Pastele se fierb "al dente". Dupa fierbere se amesteca cu o lingura ... sting cu sosul de vin si unt si se adauga pastele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... puteti folosi orice fel de paste, dar cele mai indicate ar ... unt. Ingrediente: - 250 gr de paste - 50 gr de unt - 2 catei ... sa aromeze bine untul. Fierbem pastele dupa instructiunile de pe pachet ... ca o manusa reteta asta. Cand pastele sunt gata, si sosul de ... fie acoperiti bine peretii. Scurgem pastele, avand grija sa pastram putin ... in bol, peste unt. Deasupra pastelor...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Se lasa fasolea la inmuiat peste noapte, apoi se fierbe in apa cu sare pana cand bobul este moale. Cand este fiarta, se scurge fasolea de apa si se pune intr-o salatiera. Peste fasole se adauga ardeiul gras rosu taiat in fasii, ceapa taiata rondele si maslinele. Se amesteca cu grija pentru a nu sfarama boabele de fasole. Adaugam sare, piper, cimbru, zeama de lamaie si putin ulei. Aceasta salata eu am asezat-o pe o chifla...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun la calit bucatile de pui în 2 linguri cu uleiul de masline, dupa care se scot pe o farfurie. În aceeasi cratita se pun la calit ceapa si ciupercile cu o lingura de ulei de masline, lasându-se pe foc pâna când se înmoaie putin. Se adauga apoi bucatile de pui, se asezoneaza cu sare, piper si se toarna supa de pui, smântâna lichida si vinul. Adauga si pastele, amesteca bine si lasa totul sub capac 15 minute. La final adauga parmezanul, amesteca bine si orneaza cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro