Cauta in 16.703 retete
Se fierb pastele cu un praf de sare 10 minute, se scurg si se trec sub un jet de apa rece. Se topeste untul intr-o tigaie, dupa care se prajeste in el pesmetul cu nuca si zaharul (nuca se marunteste putin, nu se lasa intreaga). Apoi se adauga coaja de lamaie rasa si o lingurita de scortisoara si se amesteca. Se pun pastele in aceasta compozitie si se amesteca usor. Spiralele cu pesmet, nuca si scortisoara se servesc si calde si reci, sunt bune oricum.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... praf sare.Cand clocoteste punem farfallele. Cand s-au fiert le scoatem ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... scoate. 6. Într-o tigaie se rumeneste pesmetul în untul topit si se adauga ... zaharul. 7. Se tavalesc galustele prin pesmetul rumenit. Credit foto: zoomyummy.com ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mazarea se fierbe impreuna cu pastele (am avut congelata, s-a fiert atat cat trebuie), apoi se dau sub un jet de apa rece si se lasa de-o parte. In acest timp, intr-o tigaie antiaderenta se caleste usor usturoiul cu pancetta taiata fasii, cateva miniute. Se adauga pastele, mazarea si smantana si se lasa pe foc inca 2-3 minute. Potrivim gustul cu sare si piper alb, apoi punem din loc in loc gramajoare de ricotta, cu o lingurita. Se servesc calde, cu parmezan ras deasupra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 200 de grade. Asaza pe o tava foaie de copt. Amesteca maioneza, mustarul si usturoiul într-un bol mic. Amesteca pesmetul si parmezanul într-un bol mai mare. Întinde amestecul de maioneza pe partea fara piele a fileului, apoi presara amestecul de pesment si acopera bine pestele cu el. Asaza pestele în tava tapetata cu foaia de cop si pune-l la cuptor timp de 12 minute sau pâna când crusta se întareste.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pieptul (coastele) de miel se taie bucati potrivite, se sareaza si se lasa sa stea 10-15 minute cu sare. In oul batut si amestecat cu lapte se inmoaie pe rind bucatile de miel, se dau prin faina, din nou prin oul batut si apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incins la foc mic. Se servesc cu salata verde sau de castraveti. - Piept de miel (6 bucati), 1 ou, 2 linguri lapte, 5 linguri ulei, 2 linguri faina, pesmet, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala andivele, se curata si se pun la fiert cu putina apa cu suc de lamiie si sare. Se lasa sa fiarba inabusit, pina se inmoaie. Separat, se rumeneste pesmetul in untdelemn, care adauga peste andivele puse pe un platou incalzit. Se servesc calde. - 600 g andive, 200 ml untdelemn, sare, suc de lamiie, 4 linguri pesmet. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata pestele, se presara putina sare, piper si putin alcool, se face o taietura in care se introduce o felie de sunca presata. Se trece prin faina alba, prin oul batut, dupa care prin pesmet si se pune la prajit in ulei incins. - 200 g peste alb, 80 g sunca presata, sare, osake, piper, 50 g pesmet, 1 ou, faina alba. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... spuma, patrunjelul taiat si atit pesmet ca sa nu curga compozitia ... cu sare. - 100-120 g de pesmet fin de franzela, 50 g unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , daca se poate, chiar un pesmet facut in bucataria dumneavoastra. Portii ... sau vita) limpede 240 grame pesmet fin 100 grame unt gras ... macinat Preparare: Puneti 4-5 linguri de pesmet deoparte. Topiti untul intr-un ... adanc, de preferinta neaderent. Adaugati pesmetul si rumeniti-l cateva minute amestecand constant. Transferati pesmetul prajit intr-o oala. Adaugati treptat supa amestecand constant...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Varza se curata, se spala. Se pune la fiert cu apa si sare, cand apa este clocotita. Dupa ce varza a fiert, se pune pe un platou. Se acopera cu pesmet tras in unt. Se serveste cu smantana si marar tocat marunt. Se taie felii si se serveste la friptura. - 1 varza creata, 50 g unt, 3 linguri cu pesmet alb fin, 250 g smintina, sare, piper, marar verde. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , putem folosi busuioc proaspat. - 300 g farfalle, 250 g dovleac pentru placinta, 250 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... + piper, 60 g migdale (stifturi) sau pesmet, 40 g unt topit. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... tip de paste - 5 linguri de pesmet - 2 linguri de unt - 1 lingura de ... 2. Se incinge untul, se adauga pesmetul si se lasa la foc ... vanilat 4. Se pun pastele peste pesmet si se amesteca bine. Optional ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... putina sare si, imediat, prin pesmet. Se bat bine intre palme, ca pesmetul sa se lipeasca numai cit este necesar, iar restul ... orice animal, piper, oua, sare, pesmet,untdelemn,lamiie, masline, patrunjel tocat ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro