farfalle cu pesmet
Pagina 1 din 5
Te-ar mai putea interesa:
chiftelute post cartofi usturoi pesmet, macaroane cu pesmet, cascaval pane fara pesmet, aripioare pui crocante pesmet, pesmet cu branza, blat de tort cu nuca si pesmet, savarine cu pesmet, cici cu pesmet si zahar, blat cu pesmet, cartofi fierti 7 8 minute si prajiti cu pesmet
Se fierb pastele cu un praf de sare 10 minute, se scurg si se trec sub un jet de apa rece. Se topeste untul intr-o tigaie, dupa care se prajeste in el pesmetul cu nuca si zaharul (nuca se marunteste putin, nu se lasa intreaga). Apoi se adauga coaja de lamaie rasa si o lingurita de scortisoara si se amesteca. Se pun pastele in aceasta compozitie si se amesteca usor. Spiralele cu pesmet, nuca si scortisoara se servesc si calde si reci, sunt bune oricum.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... praf sare.Cand clocoteste punem farfallele. Cand s-au fiert le scoatem ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... scoate. 6. Într-o tigaie se rumeneste pesmetul în untul topit si se adauga ... zaharul. 7. Se tavalesc galustele prin pesmetul rumenit. Credit foto: zoomyummy.com ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mazarea se fierbe impreuna cu pastele (am avut congelata, s-a fiert atat cat trebuie), apoi se dau sub un jet de apa rece si se lasa de-o parte. In acest timp, intr-o tigaie antiaderenta se caleste usor usturoiul cu pancetta taiata fasii, cateva miniute. Se adauga pastele, mazarea si smantana si se lasa pe foc inca 2-3 minute. Potrivim gustul cu sare si piper alb, apoi punem din loc in loc gramajoare de ricotta, cu o lingurita. Se servesc calde, cu parmezan ras deasupra.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 200 de grade. Asaza pe o tava foaie de copt. Amesteca maioneza, mustarul si usturoiul într-un bol mic. Amesteca pesmetul si parmezanul într-un bol mai mare. Întinde amestecul de maioneza pe partea fara piele a fileului, apoi presara amestecul de pesment si acopera bine pestele cu el. Asaza pestele în tava tapetata cu foaia de cop si pune-l la cuptor timp de 12 minute sau pâna când crusta se întareste.
Reţetă de pe retete.eva.ro
600 gr. cascaval, 2 oua, 3 linguri pesmet, 3 linguri grasime, 2 linguri faina Mod de preparare: Cascavalul taiat felii de grosimea unui deget se da prin faina, ou si pesmet si se prajeste in grasime bine incinsa Mod de servire Se serveste fierbinte
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 buc. conopida medie, 100 gr. unt, 200 gr. pesmet Mod de preparare: Se fierbe conopida, se desface in bucati potrivit de mari si se prajeste in tigaie, cu unt. Inainte de a se servi la masa se presara cu pesmet prajit in unt si se asaza pe platou. Mod de servire Se serveste cu smantana
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 limba, 1 ou, faina, pesmet, sare Mod de preparare: Limba fiarta si curatata se taie in bucati, se tavaleste fiecare bucata in faina, apoi in ou batut si in pesmet Se prajeste la foc domol.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 buc. conopida, 4 oua, 2 linguri unt, pesmet, sare Mod de preparare: Se fierbe conopida in apa clocotita cu sare. Se asaza intr-o forma, se presara cu ou rascopt dat prin sita si cu pesmet alb prajit in unt. Se da la cuptor. Dupa citeva minute se poate servi. Mod de servire Se serveste cu smantana
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 200 ml smantana, 50 gr. pesmet, ulei, sare, 3-4 catei de usturoi ... . Deasupra, se toarna smantana, apoi pesmetul, rumenit un minut in putin ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... (melci sau spirale), 500 gr. pesmet, 100 gr. nuci(alune), 100 ... -o strecuratoare. Intre timp se caleste pesmetul in ulei impreuna cu nucile ... care se rastoarna pastele si pesmetul preparat. Se amesteca totul foarte ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
piept de miel (6 bucati), 1 ou, 2 linguri lapte, 5 linguri ulei, 2 linguri faina, pesmet, sare Mod de preparare: Pieptul (coastele) de miel se taie bucati potrivite, se sareaza si se lasa sa stea 10-15 minute cu sare. In oul batut si amestecat cu lapte se inmoaie pe rind bucatile de miel, se dau prin faina, din nou prin oul batut si apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incins la foc mic. Mod de servire Se servesc cu salata verde sau de castraveti.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100-120 g de pesmet fin de franzela, 50 g unt, 2 oua, putina sare, 1/2 lingurita patrunjel verde, 100 g sunca, sote de legume Mod de preparare: Se freaca untul spuma, se adauga galbenusurile, sare, sunca taiata marunt, albusurile batute spuma, patrunjelul taiat si atit pesmet ca sa nu curga compozitia. Se lasa 10-15 minute sa se odihneasca. Se formeaza galuste de marimea unei nuci si se fierb in supa strecurata sau apa clocotita cu sare.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... orice animal, piper, oua, sare, pesmet,untdelemn,lamiie, masline, patrunjel tocat ... putina sare si, imediat, prin pesmet.Se bat bine intre palme, ca pesmetul sa se lipeasca numai cat este necesar, iar restul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 buc. varza mijlocie, 2 1/2 linguri unt, 1 lingura cu varf pesmet, sare Mod de preparare: Se curata varza de primul rind de foi, se taie in patru si se pune la fiert in apa sarata. Cind este gata, se scurge bine de apa si, dupa ce se inlatura coceanul, se aseaza intr-o tava smaltuita sau intr-un vas de Jena uns cu putin unt. Se prajeste untul cu pesmetul si se toarna in strat uniform peste varza. Se da la cuptor sa se patrunda bine. Mod de servire Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pieptul (coastele) de miel se taie bucati potrivite, se sareaza si se lasa sa stea 10-15 minute cu sare. In oul batut si amestecat cu lapte se inmoaie pe rind bucatile de miel, se dau prin faina, din nou prin oul batut si apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incins la foc mic. Se servesc cu salata verde sau de castraveti. - Piept de miel (6 bucati), 1 ou, 2 linguri lapte, 5 linguri ulei, 2 linguri faina, pesmet, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... oua, 6 linguri zahar, 6 linguri pesmet, o lingura rasa faina. Pentru sirop: 1 pahar ... afce o crema spumoasa, se adauga pesmetul fin cernut, apoi faina si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. cartofi, 100 gr. faina, sare, 2 linguri unt, 1 ou, citeva linguri pesmet alb Mod de preparare: Se face o coca din cartofii fierti in coaja, curatati si rasi, oul batut, 1 lingura unt, faina si sarea. Se intinde pe masa de aluat presarata cu faina, o foaie groasa de 1/2 cm. Se unge suprafata cu o lingura de unt, se presara cu pesmet. Se taie fisii inguste, se ruleaza fiecare fisie, se inchide apasind marginile si se coc in tava unsa, la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se spala andivele, se curata si se pun la fiert cu putina apa cu suc de lamiie si sare. Se lasa sa fiarba inabusit, pina se inmoaie. Separat, se rumeneste pesmetul in untdelemn, care adauga peste andivele puse pe un platou incalzit. Se servesc calde. - 600 g andive, 200 ml untdelemn, sare, suc de lamiie, 4 linguri pesmet. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
150 g zahar, 4 oua, 150 g nuci pisate, 100 g pesmet, 1 lingura rom, 25 g unt Mod de preparare: Se freaca zaharul cu galbenusurile pana se obtine o crema. Se adauga nucile pisate, 50 gr. pesmet stropit cu rom si albusurile batute spuma. Se unge o forma cu unt, se presara cu restul de pesmet, se toarna compozitia si se coace la cuptor. Dupa ce s-a copt se taie patrate sau dreptungihiuri.
Reţetă de pe www.retete-bune.com