fares ceai pt organism sanatos
Pagina 4 din 5
Taie conopida în florete de dimensiune medie. Pune floretele într-un bol pentru cuptorul cu microunde, adauga o jumatate de cana cu apa, acopera bolul si pune-l la cuptorul cu microunde timp de 8-9 minute. De asemenea poti fierbe în apa sau la aburi floretele de conopida. Scurge apa, apoi piseaza conopida cu o furculita. Adauga ouale, brânza, ceapa, fulgii de ovaz, sarea si amesteca bine. Încinge putin ulei într-o tigaie mare nonaderenta, la foc mediu. Umezeste-ti mâinile cu apa, ia o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Castanele se spala bine si se asaza pe un prosop de hârtie ca sa absoarba apa. Între timp, lasa cuptorul sa se încalzeasca. Dupa ce s-au uscat bine castanele, se cresteaza pe orizontala si se asaza într-o tava tapetata cu hârtie de copt. Se pune putina sare peste ele si se lasa la copt aproximativ 45 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Deci da, asta e de departe cea mai simpla ciorba de cartofi ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... intr-o cratita cu apa fierbinte pt.a se topi(nu este voie ... pune pe baie de apa pt topirea ciocolatei. Se pune peste ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
Cuptorul se preîncalzeste la 170 de grade Celsius. Ouale se bat cu mixerul cu putina sare, dupa care se adauga pe rând câte o lingura de zahar pâna când obtii o consistenta pufoasa. Apoi se adauga uleiul, laptele sau apa si se mixeaza bine. Faina se amesteca cu un plic de praf de copt si se încorporeaza în amestecul cu oua. Visinele se amesteca cu plicul de vanilie Bourbon si doua linguri de faina, dupa care se încorporeaza jumatate în aluat. Se toarna aluatul într-o forma rotunda,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Retete sanatoase pentru copii, viitoare mamici si mamicile care alapteaza: Supa...
Adauga la favorite
... la campania lor dedicata alimentatiei sanatoase. Imi face o mare placere sa ... Bilic, medic nutritionist, autoarea cartii Sanatatea are gust . Pe siteul Qbebe ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Pandispanul se taie in forma de inimioara si se insiropeaza cu compot de caise. Margarina moale se mixeaza cu zaharul pudra, laptele si zaharul vanilat pana devine pufoasa. Cu aceasta crema se umple pandispanul si se imbraca. Gelatina se prepara dupa instructiunile de pe plic si se toarna peste inimioarele rezultate. Inimioarele se tin la rece o ora, apoi se orneaza cu frisca dupa preferinte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cand vine vorba de ciocolata , in familia noastra mainile se ridica sus sus. Ne place ciocolata amaruie, deserturile cat mai ciocolatose, budincile, cremele...tot ce e cu ciocolata. Budinca aceasta de azi este absolut delicioasa, atat de delicioasa incat noi nu am mai avut ce sa mancam a doua zi. Nici nu putem face comparatie intre minunata si o budinca clasica la plic, dar deloc nu se poate compara, asa ca vi-o recomand cu foarte foarte multa caldura. Reteta o am de la Ama si este una...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Salade Nicoise este preferata de cei din zona mediteraneana. Poate fi servita simpla sau impreuna cu felii de paine cu usturoi. Ingredientele sunt pentru 4-6 portii. Timp de preparare: 15 minute. Ingrediente : o salata mare, 350 de grame de rosii cherry, un castravete proaspat, patru-cinci fire de ceapa verde, doi cartofi fierti, 100 grame de fasole verde (din conserva) doua oua fierte, 200 de grame de ton maruntit, 45 de grame de ansoa, 50 de grame de masline, o legatura mica de patrunjel....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ceai de bujor de munte Ceai de vara Ceai negru cu caramel Earl Grey Ceai de Kiwi si Guarana Rooibos cu Vanilie Smooth Digestion
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ceaiul de vara de la Fares a fost o noua dezamagire pentru mine. La preparare m-am entuziasmat: intreaga bucatarie mi s-a umplut de o promitatoare aroma de portocala. Din pacate cand a fost sa il beau, am fost cumplit de dezamagita. In primul rand culoarea nu este deloc imbietoare si gustul ii este pe masura: spalacit si lipsit de aroma. Mirosul de portocala ramane doar miros si nu se regaseste aproape deloc in gust. De fapt obtineti o o apa colorata si usor acrisoara.
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se adauga carnea de pui, apa, ceapa, piperul boabe si sarea într-o oala mare. Se acopera cu un capac si se lasa la foc mare, pâna când începe compozitia sa fiarba, dupa care se reduce caldura la mic spre mediu, pentru aproximativ 45 de minute. Daca se formeaza spuma, îndeparteaz-o cu ajutorul unei linguri. Se pun bucatile de pui pe un tocator. Se strecoara zeama si se arunca celelalte ingrediente. Daca exista o abundenta de grasime, îndeparteaz-o cu ajutorul unei linguri. Pastreaza 2...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Prajitura cu ciocolata:chec pufos cu inima de ciocolata Se amesteca ingredientele uscate: faina, cacao, sare, praf de copt. Ciocolata si untul se pun intr-un bol si se topesc la microunde sau la bain marie. Se amesteca bine sa se combine si se lasa sa se raceasca. Ouale se mixeaza cu zaharul si esenta de vanilie, timp de doua minute. Peste oua se adauga sosul de ciocolata si se mixeaza bine, pana se combina. La final, se incorporeaza ingredientele uscate, folosind o spatula si amestecand...
Reţetă de pe retete.eva.ro
La masa de revelion, le poti face o surpriza prietenilor tai vegetarieni, oferindu-le cateva alternative gastronomice. Le vor placea garantat! In plus, vor aprecia si efortul tau de a tine cont de preferintele lor culinare. Broccoli inabusit Ingrediente si cantitati pentru 8 persoane: 8 cani cu buchetele de broccoli; 3/4 cana cu zeama de supa de legume; 1/4 cana apa; 1 lingura zeama de lamaie; 1 catel de usturoi, zdrobit; 2 linguri de patrunjel proaspat, tocat. Mod de preparare: 1. Intr-un...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastele se pun la fiert în multa apa cu sare, iar dupa ce sunt al dente se scurg de apa. Între timp se face în robot sosul de avocado, mixând bine avocado, frunzele de busuioc, usturoiul, uleiul de masline si zeama de lamâie. Se asezoneaza cu sare, piper si fulgi de ardei iute, dupa care se toarna peste pastele calde, imediat dupa ce le-ai scurs de apa. Se adauga jumatatile de rosii cherry si se amesteca bine pâna când pastele sunt acoperite de sosul cremos de avocado.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Aceasta salata salata este facuta în general cu ulei de floarea soarelui în loc de cel de masline si nu se adauga agenti de îngrosare, cum ar fi pâinea sau cartofii. Tehnica utilizata pentru acest fel de mâncare este exact aceeasi ca si pentru maioneza. Icrele se spala cu apa rece si se pun într-un castron de marime medie. Aseaza castronul peste o oala cu apa fierbinte, dar ai grija ca acesta sa nu atinga apa. Cu o lingura de lemn, freaca icrele timp de 2-3 minute pâna când totul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cuptorul se încalzeste la 163 de grade Celsius. Se unge cu ulei tava în care faci prajitura si se pune foaie de copt. Într-un robot de bucatarie se mixeaza toate ingredientele cu exceptia ciocolatei maruntite care se adauga la final. Se toarno compozitia în tava, se niveleaza cu o lingura si se lasa la cuptor 20 de minute. Se lasa la racit înainte de a taia prajitura.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o cana mare, amesteca faina, pudra de cacao, praful de copt, zaharul brun, zaharul tos si sarea. Adauga uleiul, laptele si esenta de vanilie, apoi amesteca bine, pentru a obtine o pasta fina. Adauga fulgii de ciocolata si amesteca cu grija. Pune cana în cuptorul cu microunde si lasa timp de doua minute, pâna când negresa s-a copt în interior, iar atunci când înfigi o scobitoare iese curata. Lasa la racit timp de cinci minute înainte de a mânca.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Imaginile sunt link-uri spre retete. Aperitive ; ; ; ; Fripturi ; ; Aluaturi dospite ; Dulciuri ; ; ; Torturi ; ;
Reţetă de pe anditudor.blogspot.com
Se fierbe spanacul în apa cu sare si se pune la scurs. Separat, se fierbe telina, morcovul si cartofii (cuburi). Se scurg, se se pun împreuna cu spanacul într-un bol si se blenduiesc, adaugându-se, treptat, si laptele. Se mai adauga ulei de masline si smântâna, dupa gust.
Reţetă de pe retete.eva.ro