Cauta in 20.697 retete
... 2 lingurite de pudra instant de espresso coaja de la o lamaie Mod ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... shake delicios de espresso este chiar un espresso foarte reusit. Daca ... atat de gustos. Preparati un espresso normal si lasati-l la racit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : 10 minute Ingrediente : 100 ml espresso (neindulcit) 200 gr inghetata de vanilie Preparare : Preparati 2 portii de espresso tare. Turnati cafeaua in 2 cupe ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Va mai aduceti aminte de brownie cappuccino ? A devenit una din specialitatile ... reusit sa transform radical delicioasa brownie cappuccino ! Recunosc, imi place sa ... minunatii. Cum ar fi racoroasa brownie lemoncino! Mancata rece, de la ... mot de lamaie, a mers perfect! Brownie lemoncino E simplu de facut, se ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... , le tinem minte de aproape-brownie si vedem cum le-am ... trebuia sa ajung la aproape-brownie, nu? In tot amestecul asta ... . Daca te iei dupa infatisare sunt mai degraba absolutely-brownie, nu ...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
Cuptorul se încalzeste la 163 de grade Celsius. Se unge cu ulei tava în care faci prajitura si se pune foaie de copt. Într-un robot de bucatarie se mixeaza toate ingredientele cu exceptia ciocolatei maruntite care se adauga la final. Se toarno compozitia în tava, se niveleaza cu o lingura si se lasa la cuptor 20 de minute. Se lasa la racit înainte de a taia prajitura.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingredinte: 250 g faina 80 g cacao 200 g zahar 2 oua 1 lingurita praf de copt 100 g unt 250 g chefir 125 cafea/cacao cu lapte 150 g crema de branza + 1 galbenus + 50 g zahar sare Ingredientele uscate se amesteca intr-un bol. Untul se topeste si se lasa la racit. Intr-un alt bol se amesteca ingredientele lichide. Se toarna ingredientele uscate peste cele lichide si se omogenizeaza pana se obtine un aluat consistent. Amestecul se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se pregateste...
Reţetă de pe sabina-madalina.blogspot.com
Inca o reteta de la ziua lu' Dodo . De fapt n-am vrut sa arunc ce ramasese in tava dupa ce am facut friptura si pentru ca am vazut smecheria asta la Jamie (zic de el ca am vazut emisiunea inainte de masa festiva) mi-am propus s-o incerc. S-au batut turcii pe sos ca la Rovine :)) O sa va zic direct cum l-am facut, fara ingrediente, ca nu prea am de unde sa le pun :D Mod de preparare: Dupa ce am scos friptura din tava (vezi aici cum am facut-o), am pus-o pe foc, am presat cateii de usturoi sa...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Ingrediente: 150 gr unt 120 gr cioco neagra 150 gr zahar 4 oua 180 gr faina 1 praf de copt 2 linguri cacao Topping: 280 gr caramele cu lapte 120 ml frisca lichida Hu-la-la 150 gr nuci prajite si maruntite Se topeste untul si ciocolata, se adauga zaharul si se lasa sa se raceasca putin. Se adauga ouale si se mixeaza bine. Se amesteca faina cu praful de copt si cacaoa si se amesteca bine cele doua compozitii. Se toarna in tava peste hartia de copt si se coace aprox 30 de minute. Intre timp se...
Reţetă de pe ala-cooking.blogspot.com
o cana de apa rece, 2 lingurite cafea 1/2 lingurita scortiosara, 4 lingurite lichior crema de ciocolata, 2 lingurite coniac, 2 lingurite frisca rece, ciocolata rasa Mod de preparare: Se face o cafea espresso din apa si cafea. Se adauga scortiosara si se raceste usor. Se adauga crema de ciocolata, coniacul si se amesteca usor. Se toarna in cesti. Se pune deasupra frisca si se decoreaza cu fulgi de ciocolata rasa.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
5 august 2016 Ingrediente: 8 oua 200 gr. zahar 160 gr. faina 250 gr. unt un praf de sare esenta vanilie sau rom 500 gr. nutella o ciocolata amaruie sau cu lapte Mod de preparare: Intr-un vas incapator topim ciocolata (rupta bucatele) impreuna cu untul si nutella la bain-marie. Cand compozitia de ciocolata este gata topita nu trebuie sa fiarba mixam cu mixerul 2-3 minute pentru a se racori. Intre timp amestecam faina cu zaharul si praful de sare. Adaugam ingredientele uscate peste compozitia...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
... , pregateste prajitura. Inmoaie piscoturile in espresso, apoi aseaza pe un platou ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se amesteca faina cu cacaua, espresso instant, bicarbonatul de sodiu si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 250 g branza Mascarpone, 250 ml espresso, 6 cl Vermut alb, 200 g piscoturi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pentru a obtine aspectul atat de familiar din cofetarie, prajitura tiramisu va trebui sa incapa la fix intr-o tava. Astfel va avea sustinere laterala si vom elimina riscul curgerii cremei mascarpone. 400 g de piscoturi inseamna 48 piscoturi, din care eu am folosit fix 40 - tiramisu a fost asamblat intr-o tava cu dimensiunea 20x30 cm. Pentru crema mascarpone folosita la tiramisu va trebui sa scoatem din timp de la frigider toate ingredientele necesare, deoarece acestea vor trebui sa fie la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru a obtine aspectul atat de familiar din cofetarie, prajitura tiramisu va trebui sa incapa la fix intr-o tava. Astfel va avea sustinere laterala si vom elimina riscul curgerii cremei mascarpone. 400 g de piscoturi inseamna 48 piscoturi, din care eu am folosit fix 40 - tiramisu a fost asamblat intr-o tava cu dimensiunea 20x30 cm. Pentru crema mascarpone folosita la tiramisu va trebui sa scoatem din timp de la frigider toate ingredientele necesare, deoarece acestea vor trebui sa fie la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se albesc,se pun pe foc la bain marie aproximativ 7 minute,pana se ingroasa,timp in care se adauga treptat vinul.Se lasa crema la racit.Se bate frisca. Se incorporeaza mascarpone amestecandu-se cu putere,de preferat fara mixer,cu o paleta sau o lingura de lemn.Se adauga si frisca,amestecandu-se cu grija de jos in sus. Se pastreaza in frigider pana cand ansamblam prajitura.Se pregateste cafeaua.Dupa ce s-a racit se amesteca cu vinul de Marsala/Lacrima...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ceasca cu gheata pisata 2 cescute espresso 4 lingurite de ciocolata fierbinte 3 lingurite ... intai, amestecati cele 2 cescute de espresso cu laptele. Cand formati un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... irezistibil. Ingrediente si cantitati: 1 cescuta espresso 5 linguri faina alba 1/4 chimen 3 linguri ... vasul de mixter faina, zaharul, espresso si praful de copt pana ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... - 50 g fulgi de ciocolata - cafea espresso Ouale intregi (nu cred ca ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com