Cauta in 20.697 retete
... pretios. Este vorba, evident, de escalop de curcan. Sa vedem despre ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pretios. Este vorba, evident, de escalop de curcan. Sa vedem despre ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Un clasic al bucatariei franceze - cordon bleu. Exista in 2 variante, cu carne de vaca sau cu carne de curca. Ingrediente (pentru 4 persoane): - 4 felii de carne de vaca taiate fin de 50 g fiecare - mustar - 100 g cascaval - 2 felii de sunca - 1 ou - faina - pezmet - unt+ ulei Daca carnea nu este taiata foarte fin, bateti carnea cu ciocanul pentru snitele.Ungeti carnea pe ambele fete cu mustar. Depuneti pe o jumatate cascavalul in batonas invelit intr-o jumatate de felie de sunca. Ungeti...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... , Scaloppine di vitello al pomodoro (escalopul de vitel cu rosii) este ... putin pretioasa  vrabioara sau pulpa  escalopul de vitel este scos in ... la foc mic 10 minute. Escalopul de vita in sos de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
6 snitele ,3-4 linguri untdelemn,o lingurita cu varf de mustar, 100 ml smantana ,1/2 lingurita faina ,un varf de cutit de piper, un varf de lingurita de sare. Mod de preparare: Carnea curatata de pielite ,taiata in felii de 1 cm grosime,se bate putin cu muchia ciocanului de carne ,pentru ca fibrele musculare sa se rupa (sa nu se stringa la prajit).Carnea de vitel este o carne fada , de aceea aceste sitele se servesc cu sos condimentat .Snitelele piperate putin se trec bine prin faina ,si se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... marunt. Pe fiecare felie de escalop se pune cite o lingura din ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Carnea se portioneaza, se bate cu ciocanul de snitele, se sareaza, se condimenteaza cu piper, se trece prin faina si se inabusa in untura. Cind sint gata se scot in alt vas, iar in grasimea ramasa se inabusa ceapa taiata marunt si ciupercile taiate lamele. Spre sfirsit se adauga vinul (stropit pe toata suprafata), pasta de tomate diluata cu putina apa, sare si piper, dupa gust si carnea. Se amesteca componentele dupa care se adauga putina apa calda sau supa pentru fierbere, care se mai...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... sunt gata, se pun peste escalop impreuna cu vinul. Se mai ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si piperul pisat. Dupa inabusire, escalopul se aranjeaza intr-o tava, se ... se aseaza in farfurie friptura (escalopul) cu sosul respectiv, alaturi garnitura ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
6-7 bucati de carne pentru snitele, ulei, o lingurita cu varf de mustar, 100 ml smantana, o lingurita de faina, piper, sare, patrunjel verde Mod de preparare: Se curata carnea de pielite si se taie in felii de 1 cm grosime. Se bat cu ciocanul de carne, pentru ca fibrele musculare sa se rupa ( altfel carnea se stringe la prajit ), se trec prin putina faina si se prajesc in ulei fierbinte. se pastreaza aceste snitele calde pe un vas cu apa fierbinte. Se freaca mustarul cu faina, smantana,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Seamana cu un escalop. Aduce cu un stroganoff. Ar putea fi ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... gust. Se serveste cu snitel, escalop de vitel, ficat prajit natur ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Un fel de mancare delicios, dar si foarte frumos. Ce poate fi mai potrivit pentru masa pe care o pregatesti prietenilor tai? Nu ai nevoie de foarte multe ingrediente, nici de foarte mult timp, in schimb rezultatul si parerea celor care vor gusta preparatul tau vor fi cu certitudine pe... gustul tau. Daca ar fi sa ne gandim si la sanatatea noastra, care - nu-i asa - este foarte importanta, trebuie sa-ti spun ca nimic din ce inseamna acest minunat preparat nu este un pericol pentru...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... lua de pe foc. Servim escalopul alaturi de garnitura preferata, noi ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
O reteta simpla, dar cu o savoare aparte, bucati subtiri de carne, in cazul meu de pui, sos delicios de ciuperci cu o aroma subtila de usturoi, patrunjel verde pentru un plus de prospetime, un fel de mancare ce cu siguranta va fi pe gustul intregii familii. Noi am avut drept garnitura piure de cartofi. Ingrediente: 1 piept pui (cca 500 gr) 500 gr ciuperci 2 linguri sos rosii 100 ml vin alb 2 catei usturoi 2 linguri faina sare, piper Mod de preparare: Batem feliile de piept cu ciocanul de ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Se curata carnea de tendoane si de pielite, se spala, se lasa sa se scurga si se sterge cu un servet de bucatarie. Se taie carnea in felii de 1 cm grosime, care se bat cu ciocanul de snitele, si se presara cu sare si piper. Se trec feliile de vitel prin faina si se prajesc in unt pana cand se rumenesc bine pe toate partile. Se adauga vinul, iar dupa 2 minute, se toarna supa. Se presara feliile de carne cu pesmetul amestecat cu parmezan. Se pune in sosul din tigaie rozmarinul, se potriveste ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... din repertoriul bucatariei italiene. Un escalop de curcan ( scallopini di tacchino ... prea gros mai adaugati apa. Escalopul de curcan cu lamaie si ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... garnitura alaturi de un minunat escalop de porc cu ciuperci, pe ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... porc la gratar si un escalop. Garnitura avem cartofii aurii si ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... perisoare Supa-crema de legume Escalop de porc cu ciuperci Friptura ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com